Шапки с козирка - New Era

Сигурни сме, че поне веднъж в живота си си носил спортна шапка с козирка. Сигурни сме, и че спортните шапки NEW ERA са попадали в полезрението ти и са предизвиквали интереса ти. Е, шапките с козирка NEW ERA грабнаха и нашето внимание. И то не само с модерната си и атрактивна визия, но и с историята си и ценностите, които бранда влага във всяка една от тях.

NEW ERA започва като една мечта в едни трудни времена. През далечната 1920 г. предприемчивият и умел Едхард Кох вижда възможност в преработването на модела за създаване на “модните” шапки. И въпреки че е без пари, не се отказва. Взима заем от сестра си и дава началото на New Era Cap Co. Ентусиазмът и решителността му бързо му се отплащат и още през първата година успяват да изработят и продадат 60 000 шапки.
За над 100-годишната си история NEW ERA претърпяват много възходи и спадове, но никога не се отказват от мечтата си. Днес, NEW ERA е синоним на висококачествени и атрактивни спортни шапки, спортни шапки с козирка, бейзболни шапки, които поставят тенденциите и предлагат безкомпромисно качество. NEW ERA са създадени, за да променят “играта” в световния спорт и култура, и честно да си признаем, справят се доста добре.

Какво постига NEW ERA на терена?

Високото качество и иновативните решения, които NEW ERA прилага при всеки един от продуктите си превръщат бранда не само в разпознаваем и желан, но и в един от първите постигнали огромни успехи. Точно техните шапки са и официална част от екипа на MLB. Разбира се за амбициозния бранд това не е достатъчно, и те си поставят за цел шапките им да се носят на най-големите лиги и спортни събития в страната. Така през 2012 г. NEW ERA става част от НФЛ, а през 2016 г. и от НБА.

Едно от най-впечатляващите постижения на спортния бранд е ексклузивните права, които успява да постигне в САЩ. NEW ERA е единствената марка в историята на спорта, която има ексклузивни права за шапките на игрище, странична линия и корт. А още по-впечатляващото е, че правата на марката са за всички три основни лиги на САЩ едновременно.

New Era става ексклузивен доставчик на футболни шапки за Major League Baseball през 1993 г. и правят първата персонализирана шапка със Спайк Лий, New Era оформя бъдещето на творчеството и сътрудничеството.
Компанията започва да произвежда шапки за колежански спортове, AAA (Triple-A) и международни бейзболни лиги и започва да продава шапки на спортни фенове.

През 2018г. New Era става официален доставчик на оборудване за Канадската футболна лига, започваща през сезон 2019 г. Компанията е лицензополучател на CFL за шапки и облекло от януари 2011 г. и това е първият път, когато компанията предоставя футболни униформи и странични облекла.

Както се досещаш, целият този успех няма как да остане в границите само на една страна, пък било то и САЩ. Марката започва да се глобализира и само за две години отваря множество офиси в Европа, Австралия и Япония.

Създаване на нови модели от NEW ERA

NEW ERA се превръщат в лидер на пазара не само защото са достатъчно добри, но и защото са достатъчно адаптивни. Забелязвайки, че интересът към шапките спада те бързо успяват да се преориентират и започват производството на шапки за бейзбол. Изключително популярен спорт по онова време NEW ERA успяват да грабнат вълната и създават емблематичния си и до днес модел шапки с козирка 59FIFTY. Въпреки че, това не е първият модел бейзболна шапка в историята им, през 1934 г. произвеждат бейзболните шапки за отбора на индианците от Кливланд, 59FIFTY става първият силно разпознаваем и емблематичен за бранда. Съвременният и модерен вид на шапката предизвиква истински фурор още с първото ѝ появяване, а висококачественият плат и комфортната кройка я правят един от най-предпочитаните модели и днес.

На PrimeGear.bg ще откриеш както този, така и останалите атрактивни модели шапки с козирка на бранда. Не пропускай възможността да се докоснеш до функционални спортни шапки с история и ценности.

Интересни факти за марката

Както споменахме още в началото бейзболните шапки и въобще спортните шапки на NEW ERA са свързани с богата и интересна история.

Един от най-интересните факти, които искаме да ти споделим за бранда, и който обяснява (донякъде) защо точно NEW ERA намира място на сайта ни, е свързан с волята им да продължават напред, въпреки обстоятелствата. През Втората световна война, когато всеки бизнес и предприемач страдат от липсата на суровини, NEW ERA намират решение, което успява да ги задържи на върха. Оскъдното количество тъкани и още по-оскъдното количество бои прави производството на шапките с козирка в различни цветове почти невъзможно. Тогава Кох заедно със семейството си намира решение, като започва да боядисва тъканите в пералнята в дома си, за да съответстват на цветовете на известните отбори.

Друг интересен факт за NEW ERA е, че тя е една от малкото известни марки за спортни шапки, шапки с козирка и бейзболни шапки с толкова дълга история. Създаден преди повече от 100 години, марката проектира своите модели с мисъл за качество. Започвайки през 20-те години на миналия век с шапки в стил Гетсби, днес те са водещ бранд за бейзболни шапки и шапки с козирка по целия свят. Високото качество и атрактивните дизайни на шапките им, преминават границите на спорта и бързо се превръщат и в моден аксесоар. През 1996 г. Спайк Лий поискал шапка на New York Yankees с различен цвят, която да носи и извън терена.

Защо избрахме бранда NEW ERA?

Знаеш, че винаги сме се стремели да ти предлагаме само най-доброто за твоята спортна екипировка. Затова и на сайта ни присъстват конкретни, а не всички спортни брандове. NEW ERA напълно заслужено заема мястото си сред нашите фаворити, разбира се и сред предложенията на сайта ни, защото също като нас предлага на потребителите си безкомпромисно качество.

Бранд, който се е доказал с над 100-годишната си история, и който е устоял на трудностите, постигайки в последствие невероятни успехи. Точно както всеки един отдаден на кариерата си спортист - не се отказва пред трудностите.

Сигурни сме, че и през следващите 100 години спортните шапки на NEW ERA ще бъдат на върха на класациите, предоставяйки на своите потребители качеството, което заслужават.

Подбрали сме едни от най-атрактивните модели на бранда - шапки с козирка, шапки с права козирка, бейзболни шапки и естествено 59FIFTY, защото с PrmeGear.bg винаги имаш избор.

Довери се на PrimeGear, довери се на NEW ERA и вземи атрактивен модел шапка с козирка на достъпна цена. За високото качество, ние с тях вече се погрижихме.

There are no products matching the selection.

Зареждане на продукт