Бягане

Мъжки маратонки за бягане

Знаем какво е значението на мъжките маратонки за бягане и колко са важни. Сигурни сме, че още след първия спринт и ти си разбрал, че тиченето с неподходящи обувки не само, че може да бъде непродуктивно, но може да предизвика контузии и усещането като цяло е неприятно. Имайки предвид спецификите на бягането, ние сме се постарали да ти предложим мъжки маратонки за бягане, с които да постигаш по-добри резултати и да получиш комфорт през цялото време. Бягането е индивидуален спорт и единственото, на което можеш да разчиташ са твоите умения, физическа подготвка и екипировка. В бягането, една от най-натоварените части на тялото са краката и какви маратонки ще обуеш има огромно значение. Маратонките за бягане трябва да са наистина качествени и да отговарят на твоят персонал стил на бягане и естествено движение на крака.

Сред големите спортни марки в бягането се нареждат ASICS и Under Armour, които покоряват класации от типа "Най-добри мъжки маратонки за бягане" и не е случаен фактът, че ти предлагаме точно тях. Асикс разполагат със собствен технологичен център в град Кобо, където атлети от световно ниво, инженери и лекари анализират всяко действие, движение, натиск и още много данни, с които да установят как да направят съвършенните маратонки за бягане. Всяка следваща година, Асикс усъвършенства създадените технологии, за да ти предостави най-високо ниво на комфорт, стабилност, подкрепа на крака и всичко необходимо, за да подобриш собствените си резултати. Вземи оригинални мъжки маратонки за бягане и покажи най-доброто на което си способен.

Защо да избереш маркови мъжки маратонки за бягане

Можеш да тичаш с всяка обувка, но избирайки маркови мъжки маратонки за бягане си гарантираш, че маратонките ще са предвидени за тази дейност. Разработени специално за нуждите на индивидуалния спорт, мъжките маратонки за бягане се различават не само по цената, но и по омекотяването и пружиниращият ефект, който имат благодарение на технологично подобрените подметки. Обувките за бягане са с около 30% по-леки от стандартните ежедневни маратонки, разполагат с по-дебели и по-силно омекотяващи подметки, допълнителна подбора на глезена или heel clutch система, която да държи здраво ходилото, а някой мъжки маратонки разполагат и с каучукова подметка с абразивни частици, за да подобрят сцеплението на различни настилки.

Залагайки на оригинални мъжки маратонки за бягане, ти можеш да разчиташ на прецизност до най-малкия детайл. От ергономичната форма за по-лесен преход пета-пръсти, до материята на връзките и дори цвета им. Правилното поддържане на стъпалото и защитата за пръсти в предната част на маратонките за бягане за мъже, са елементи, осигуряващи протекцията. Защото високото качество, не означава само дълъг живот на маратонките, а грижа и прецизност до най-дребната подробност. Ето защо, да заложиш на маркови мъжки маратонки за бягане, е най-добрият избор за теб и твоето представяне.

Мъжки маратонки за бягане UNDER ARMOUR

Когато търсиш удобни и модерни маратонки за бягане за мъже, не можеш да пропуснеш предложенията на UNDER ARMOUR. Иновативните технологии, с които разполагат ще ти помогнат да покажеш най-доброто от себе си, по най-добрия начин. Горната част на моделите мъжки маратонки за бягане е проектирана така, че да ти осигури невероятна проветривост в комбинация с прецизно прилягане. Инженерно проектирана, материята позволява пълно адаптиране към движенията и формата на крака ти. Но за бранд като UNDER ARMOUR само перфектната гъвкавост не е достатъчна. Ето защо, технологиите Micro G и Charged Cushioning присъстват в моделите мъжки маратонки за бягане, които ти предлагат. Благодарение на тях, можеш да се възползваш от предимствата на уникално ударопоглъщане, за да стъпваш с увереност при всяка крачка. А експлозивното възвръщане на вложената енергия ще подобри продуктивността ти. Външната подметка при мъжките маратонки за бягане е проектирана така, че да ти осигури по-добър контрол и по-добра стабилност, независимо от настилката.

И понеже това е UNDER ARMOUR, всяка подробност като начина на прибиране на езика, кукичките на петата за по-лесно обуване и дори материята на връзките са взети под внимание. Вземи своите оригинални мъжки маратонки за бягане UNDER ARMOUR от PrimeGear.bg и не позволявай на нищо да те разсейва по пътя към финала.

Мъжки маратонки за бягане ASICS

Моделите мъжки маратонки за бягане от японския бранд, са повече от предпочитани сред професионалните атлети. И напълно ги разбираме. Все по-усъвършенстваните модели, технологиите разработени от бранда и високото ниво на комфорт, което е емблематично за ASICS, са елементите, които превръщат мъжките им маратонки за тичане в едни от най-добрите предложения на пазара.

Мъжките маратонки за бягане ASICS се отличават с ергономичната си форма, позволяваща едновременно плътно прилягане по крака и пълна свобода на движенията. Супер олекотената и дишаща горна част, ти предоставя не само невероятна гъвкавост, но и изключително комфортно усещане дори при дълги маратонски бягания. Подобряването на производителността по време на съзтезание и тренировка е нещо, на което японския бранд обръща по-специално внимание. Поставяйки извитата карбонова пластина в моделите си мъжки маратонки за бягане., ASICS ти дава невероятната възможност да подобриш прехода пета-пръсти, без да повишава теглото на маратонките. Избери своя ритъм и начин на тичане, а ASICS ще се погрижат за останалото.

Актуалните модели на бранда са винаги на сайта ни, защото ние от PrimeGear.bg сме партньор, на който можеш да разчиташ безрезервно. Вземи оригинални мъжки маратонки за бягане ASICS и подобри следващия си рекорд с лекота.

Вземи оригинални мъжки маратонки за бягане от PrimeGear.bg

За да се възползваш от всички предимства, които големите спортни брандове създават за своите потребители, е нужно да заложиш на оригинални продукти. На PrimeGear.bg ще намериш точно това. Селекцията оригинални мъжки маратонки за бягане ASICS и UNDER ARMOUR са в онлайн магазина ни, защото за нас е важно не просто да ти продадем спортни обувки, а да получиш качеството, което заслужаваш. Всеки чифт мъжки маратонки за тичане, които ще откриеш на PrimeGear.bg е с доказан произход и характеристики. И не, не е нужно да вярваш само на думи - предлагаме ти безплатна доставка и връщане, за да можеш лично да се увериш в качеството на всичките ни продукти. Вземи оригинални мъжки маратонки за бягане от PrimeGear.bg и покажи най-доброто, на което си способен.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 462 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 462 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Зареждане на продукт