Спортни дрехи Above The Rest

ABOVE THE REST е български бранд, който не само доказва, че мечтите могат да се сбъдват, но и че те могат да се сбъдват в България. Превърнал се в нарицателно на успеха от усилената работа, ABOVE THE REST е не просто бранд за модерни спортни и ежедневни дрехи, а име, което вдъхновява и мотивира все повече хора, да се превърнат в най-добрата версия на себе си.

Какво прави ABOVE THE REST различен от всички останали ?

Най-кратко казано - всичко. Започвайки от името на марката, през логото, до последния детайл и дизайн на спортните им дрехи, ABOVE THE REST са явление на пазара.

Марката и всички зад нея се стремят да помагат на останалите, подобрявайки себе си - да помагат на останалите, повишавайки целите си. Защо да бъдеш над останалите не означава, да ги “мачкаш”, за да постигнеш успех, означава, че след като ти си успял да стигнеш до целта - можеш да помогнеш и на друг да го направи.

Това е и основната идея, която превръща последователите на ABOVE THE REST в общност. И всеки, който носи “планината” е част от нея.

Да, точно така планината е основния символ в логото им, защото само стигайки до върха, можеш да бъдеш над останалите (в прекия и преносния смисъл на израза).

Дамските и мъжки дрехи, които ABOVE THE REST ти предлагат, също се различават от всички останали. За разлика от тясно ориентираните спортни брандове, ABOVE THE REST се фокусират върху цялостната визия и излъчване. Ето защо, предложенията им са подходящи както за интензивни тренировки в залата, така и за лежерен ден вкъщи или разходка сред природата.

Защо да избереш ABOVE THE REST за тренировките си ?

Идеята за ABOVE THE REST започва с производството на непретенциозни потници, в ограничено количество, които са по-скоро фенски артикули, отколкото спортно облекло.

Днес обаче, ABOVE THE REST е един от доказаните брандове в спортното облекло, предлагайки на своите клиенти качеството, което заслужават.

Все по-предпочитан сред трениращите, българският бранд се отличава с разтегливи и комфортни материи, атрактивни кройки и интересен дизайн.

Разбира се, всяко от предложенията им е съобразено не само с трендовете, но и със сезона. За тренировките през лятото, ABOVE THE REST ти предлагат спортно облекло с мрежести панели, подобряващи циркулацията на въздуха и запазвайки оптимална температурата на тялото. А за зимните дни и тренировките при студено и хладно време, можеш да разчиташ на комфортните ватирани модели, които ще запазят топлината към тялото ти, без да ограничават движенията ти.

 ABOVE THE REST е не просто бранд, който да избереш, за да направиш визията си атрактивна, а български бранд, на когото да разчиташ, когато тренировките станат трудни. Избери ABOVE THE REST и бъди по-добрата версия на себе си, въпреки трудностите и предизвикателствата. Изкачи се до върха и помогни и на останалите да го направят.

Защо PrimeGear.bg ти предлага ABOVE THE REST ?

Ние от PrimeGear.bg винаги сме се стремели да ти предлагаме само най-доброто. Неслучайно брандовете на сайта ни са ограничени едва до няколко, тъй като фокусът ни е върху качеството, а не върху количеството. ABOVE THE REST е бранд, който не само отговаря на критериите ни, предлагайки ти наистина огромно разнообразие от спортни мъжки и дамски дрехи с доказано качество, но и ни кара да се гордеем с произхода му.

Основната причина да откриваш българския бранд на сайта ни обаче, е целта, която има - да мотивира все повече хора да спортуват, и чрез спорта да бъдат по-добри към тези под тях.

ABOVE THE REST е много повече от спортна марка, той е общност и идея, които си заслужава да бъдат подкрепени, Идея, която ние от PRIMEGEAR.BG напълно споделяме и работим всеки ден, за да я постигнем. Защото и ние като тях вярваме, че в България мечтите могат да се сбъдват и българските потребители трябва да получават безкомпромисното качество, което заслужават.

Ето защо, ние от PrimeGear.bg заедно с ABOVE THE REST ти казваме - не се отказвай, и бъди най-добрата версия на себе си, всеки ден.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 279 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 279 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Зареждане на продукт