Планина

Мъжки обувки за планина - хайкинг

Независимо дали си на разходка в планината, бягаш по планински терен или си запален любител на хайкинг тренировките, имаш нужда от качествени мъжки обувки за планина. Защото планинските пътеки нямат нищо общо с гладката и равна писта или настилката във фитнес залата. За да се чувстваш комфортно и да бъдеш предпазен, повярвай ни последното е изключително важно, спортната ти екипировка трябва да отговаря на определени характеристики. Ние от PrimeGear.bg сме подбрали модели мъжки спортни обувки за планина-хайкинг, на които можеш да разчиташ безусловно. А за безкомпромисното качество и достъпните цени на мъжките обувки за планина, можеш да разчиташ на нас. Вземи оригинални мъжки обувки за планина от PrimeGear.bg и превърни тренировката сред природата в истинско приключение.

Какво отличава качествените мъжки обувки за планина - хайкинг?

Една от най-важните характеристики на качествените мъжки обувки за планина е подметката. От една страна тя трябва да бъде достатъчно дебела, за да предпазва стъпалата ти по планинските пътеки. От друга страна обаче, подметката на мъжките обувки за планина не бива да бъде прекалено тежка, за да не оказва допълнително натоварване на тялото ти. Марковите мъжки обувки за планина - хайкинг, ти предлагат перфектния баланс между двете. А предложенията, които ние от PrimeGear.bg сме подбрали за теб, и много повече от това. Когато говорим за качествени мъжки обувки за планина, имаме предвид перфекционизъм и комфорт до най-дребния детайл. Горната част на моделите, покриващи този критерии, е комбинация между дишаща и предпазваща материя, защото условията в планината могат бързо да се влошат.

Омекотяването, височината на мъжките обувки за планина и теглото, са другите важни характеристики, които отличават качествените мъжки обувки за планина от останалите модели на пазара. Ела на PrimeGear.bg и вземи своя чифт оригинални мъжки обувки за планина, а ние ще се погрижим да получиш качеството, което заслужаваш.

Какви мъжки обувки за планина - хайкинг ще откриеш на PrimeGear.bg?

Моделите мъжки маратонки за планина - хайкинг, които ще откриеш на PrimeGear.bg са съобразени с нуждите на всеки, обичащ тренировките сред природата. Подбрали сме модели, които са подходящи за трейл бегачите, осигуряващи им стабилност, сцепление и протекция при всяка крачка. “По-високите” предложения мъжки маратонки за планина са проектирани, за да поддържат глезена стабилно по време на дългите планински преходи. Подбрали сме и модели, които ще ти осигурят перфектно сцепление и увереност във всяка крачка, ако си от хората, които предпочитат да избягат от пътеките и да открият свой път. Прецизно проектираната шарка на външната подметка и напречно разположение грайфери, ще направят изкачването и спускането по планинските терени много по-лесно.

Който и тип “планинар” да си, на PrimeGear.bg ще намериш мъжки маратонки за планина-хайкинг, на които можеш напълно да се довериш. Защото освен иновативни и модерни спортни обувки за планина, ние ти предлагаме безкомпромисно качество и прецизност до най-малкия детайл.

Мъжки обувки за планина - хайкинг ASICS?

Когато говорим за прецизност при мъжките маратонки за планина, не можем да пропуснем японския гигант в производството на спортни дрехи и обувки ASICS. Иновативните технологии, които брандът влага в моделите си, превръщат предложенията им в едни от най-предпочитаните сред професионалните атлети. Всяка част от мъжките маратонки за планина ASICS е създадена, за да ти помогне да се представиш по най-добрия начин, независимо от терена.

Имайки предвид, бързо променящите се условия в планината ASICS създават много от моделите си мъжки маратонки за планина с водонепропускливата и дишаща GORE-TEX мембрана. Тя ще те предпази при вятър и дъжд, благодарение на водоотблъскващите си свойства. От друга страна при горещо време, няма да създава “парников ефект” за стъпалата ти, позволявайки на въздуха да циркулира свободно.

FlyteFoam технологията пък, разположена в междинната подметка омекотява стъпването, като не натоварва допълнително теглото на мъжките маратонки за планина.

Външната подметка е един от най-важните елементи, когато избираш мъжки планински маратонки. Предложенията на ASICS неслучайно са сред най-предпочитаните модели. Лекият и гъвкав лабораторно подобрен каучук, се грижи да се възползваш от предимствата на перфектното сцепление при всякакви условия. Осигурявайки ти пълна свобода на движенията и необходимата протекция, външната подметка в моделите на ASICS е разположена по цялата дължина на маратонката. Прецизно проектираното разпределение на грайферите пък, няма да позволят камъните по пътя да ти създават проблеми.

Това, заради което мъжките маратонки за планина - хайкинг ASICS са на водещите места в класациите на атлетите обаче, е технологията GUIDESOLE. Специално извитата конструкция на подметката, ти позволява да покриваш по-големи разстояния за по-кратко време. Благодарение на формата си, преходът пета - пръсти е много по-ергономичен и по-естествен за стъпалото в сравнение със стандартните равни подметки. По този начин освен, че тялото ти може да извършва движението по-бързо, натоварването към мускулите е по-малко. Пестенето на енергия, чрез GUIDESOLE технологията е хит сред трейл бегачите и високо ценено за всяка планинска тренировка. Измини по-дълго разстояние за по-кратко време, като заложиш на иновативните технологии от ASICS.

Вземи оригинални мъжки обувки за планина - хайкинг от PrimeGear.bg

За да се възползваш от преимуществата на иновативните технологии, вложени в мъжките маратонки за планина - хайкинг, е нужно те да бъдат оригинални. Защото на думи всичко звучи добре, но на терена имаш нужда от партньор, на когото да разчиташ. Ние от PrimeGear.bg сме до теб, за да ти помогнем да покажеш най-доброто, на което си способен.

Подбрали сме модели мъжки обувки за планина и хайкинг, които ще ти осигурят всичко необходимо за перфектното представяне. Водонепропусклива мембрана, за моментите, когато условията се влошат. Невероятно омекотяване, за да бъде всяка твоя стъпка удоволствие. Външна подметка, гарантираща ти гъвкавост, стабилност и перфектно сцепление при всякакви условия. Сигурни сме във всяка наша дума, защото всеки чифт мъжки маратонки за планина, които ще намериш на сайта ни, са синоним на безкомпромисно качество.

На PrimeGear.bg ще откриеш винаги актуалните модели на доказаните спортни марки, защото нашата цел е да ти предложим най-доброто от най-доброто. Дори нещо повече, постарали сме се всеки чифт оригинални мъжки маратонки за планина - хайкинг на сайта ни, да бъде на достъпна цена. Защото вярваме, че когато търсиш безкомпромисно качество, цената на бива да бъде фактор. Вземи своя чифт маркови мъжки маратонки за планина или хайкинг от PrimeGear.bg и покори всяка планинска пътека с лекота.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 52 общо

 1. 1
 2. 2
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 52 общо

 1. 1
 2. 2
Зареждане на продукт