Условия на Потребителска Програма

Запознай се с условията на нашата Потребителска Програма, която има за цел да ти даде повече при всяко пазаруване и интеракция с твоя е-магазин - PrimeGear.bg.

Версия на документа: 1.1

Последно актуализирана на: 29.09.20

I. ПРЕДМЕT

1. Настоящите условия са предназначени за регулиране на отношенията между "Гиър Ъп" ООД, със седалище и адрес на управление, ул. Антим I 53, 1303, София, България, наричано по-долу за кратко ДОСТАВЧИК и от друга страна, клиентите - наричани по-долу ПОТРЕБИТЕЛИ на електронния магазин https://primegear.bg, наричан по-долу "primegear.bg".


II. ДЕФИНИЦИИ

2. Потребителска Програма - Това е лоялна програма, в която всеки Потребител получава допълнителни виртуални средства (виртуален лев) спрямо неговите взаимодействия с магазина.

3. Потребител - Всяко физическо или юридическо лице, което има навършени 16 (шестнадесет) години и има създаден профил в PrimeGear.bg.

4. Prime точка - Това е виртуална валута, която е създадена специално и обслужва само и единствено PrimeGear.bg. Това означава, че тези Prime точки може да бъдат придобити само чрез описаните в "Потребителска Програма" стъпки и/или чрез закупуването на ваучер и могат да бъдат изразходвани единствено за покупки от https://primegear.bg. 1 Prime точка е равна на 1 Български лев.

5. Валидност - Всички Prime точки имат валидност от 90 (деветдесет) дни от датата на получаването им. Ако не бъдат използвани в рамките на посочения период, Prime точките изтичат и биват инвалидирани.

6. Кешбек - Това е термин с който е обозначено възстановяването на от стойността на конкретна поръчка като Prime точки по твоя портфейл. Всеки регистриран потребител получава процент от стойността на всяка своя поръчка, която е получил и платил. Ако поръчката бъде върната в законовия 14 (четиринадесет) дневен срок, Prime точките се отнемат. 

III. ОСНОВНИ ПРАВИЛА

7. Стани потребител и вземи 5 (пет) prime точки. За да станете част от Потребителската Програма и да се възползвате от нейните ползи, единственото условие е да имате създаден профил на PrimeGear.bg и винаги, когато пазарувате да сте уверени, че сте влезли в профила си. Ако все още нямаш създаден профил, можеш да го направиш от тук.

7.1. Ще получиш 5 (пет) prime точки по твоя профил, когато завършиш своята регистрация. Тази награда е еднократна и се получава само и единствено при успешно завършена регистрация. "Гиър Ъп" ООД ще следи за злоупотреби и при откриването на такива ще отнема всички точки, които потребител е натрупал, ако е регистрирал повече от един акаунт с цел експлоатация на програмата.

8. Стани посланник на PrimeGear - споделяй продукти и истории с нас и ще получиш допълнително един или два виртуални лева по твоя портфейл.

8.1. Споделяне на продукт - При всяко споделяне на продукт от ПраймГиър във Фейсбук, ти ще получаваш допълнително по една prime точка по твоя виртуален портфейл. За тази цел, ти ще трябва да си влязал в профила си в PrimeGear.bg и в твоя Фейсбук профил. С цел избягване на злоупотреби, споделянето на продукти е ограничено до 2 (два) пъти дневно и 10 (десет) пъти месечно.

8.2. Споделяне на фейсбук страница - При всяко споделяне на нашата фейсбук страница, ти ще получаваш допълнително по два виртуални лева по твоя виртуален портфейл. За целта, трябва да си влязал в профила си в PrimeGear.bg и в твоя Фейсбук профил. С цел избягване на злоупотреби, споделянето на фейсбук страницата е ограничена до един път месечно. 

8.3. Споделяния на продукти и страницата ни, които не са изпълнени по стъпките описани в точка 8 няма да бъдат зачитани.

9. За да споделиш фейсбук страницата ни или наш продукт, ти трябва да си влязал в твоя профил в PrimeGear.bg, след което да отидеш на страницата на продукта, който искаш да споделиш и да натиснеш някой от двата бутона в секцията "Сподели и Вземи". Системата за проследяване и отчитане на виртуалните левове е автоматична и ще ти зареди допълнителен кредит само, ако си изпълнил тези условия.

10. Покани приятел и пазарувайте заедно

10.1. В част от лоялната ни програма, ние сме създали допълнителна функционалност за теб, чрез която да поканиш твоите приятели в PrimeGear.bg. С това си действие, ти ще получиш допълнително две Prime точки за всеки твой приятел, който си поканил и се е регистрирал в нашия магазин. За избягване на злоупотреби, поканите са ограничени до 5 (пет) на ден.

10.2. За да поканиш приятел, трябва първо да влезеш в своя профил и от менюто да отидеш в секция "Покани Приятел". Вътре ще намериш твоя уникален линк, чрез който да поканиш приятелите си или директно можеш да кликнеш бутона "Изпрати покана", където просто трябва да напишеш имейлите на своите приятели, а ние ще им изпратим покани от твое име.

11. Сподели своето мнение за продукти и вземи 2 Prime точки

11.1. Всеки път, когато напишеш мнение за продукт, който вече си закупил - ти ще получиш допълнително 2 (две) Prime точки по твоя профил. Всяко мнение ще минава през преглед от модератор/администратор на е-магазина и само при условие, че бъде одобрено ще получиш своя бонус.

11.2. Условия за публикуване на мнение:

- Мнението ти трябва да бъде написано на кирилица, но ако не е - то ще бъде преправено от администратор/модератор и ще бъде публикувано;

- Мнението ти трябва да бъде обективно и насочено към продукта и неговото използване;

- Мнението ти трябва да запазва добрия тон, дори и то да е негативно. Няма да бъдат допускани мнения, които съдържат вулгарни и/или нецензурни/обидни думи;

- Мнението ти трябва да бъде написано за продукт, който вече си закупил и използваш.

12. Получавай Prime точки за всяка своя поръчка - Кешбек

12.1 Когато направиш поръчка на PrimeGear.bg, ти можеш да получиш обратно от 3% (три процента) до 5% (пет процента) от стойността на поръчката обратно по твоя електронен портфейл. Ще получиш кешбак стойността под формата на Prime точки, в момента, в който получиш своята поръчка и куриерът потвърди заплащането на стоката.

12. Безконтактните плащанията ти дават повече

12.1 Всеки път, когато платиш поръчката си с платежен метод, различен от "Наложен платеж", ти ще получиш допълнително 4 Prime точки по твоя портфейл. Платежните методи, които ще ти донесат 4 Prime точки, са: Банков превод, Плащане чрез ипей.