Условия на Потребителска Програма

Запознай се с условията на нашата Потребителска Програма, която има за цел да ти даде повече при всяко пазаруване и интеракция с твоя е-магазин - PrimeGear.bg.

Версия на документа: 1.5

Последно актуализирана на: 22.08.22

Последни актуализации: Добавяне на ценова защита за потребителите. Глава IV, точки 16, 16.1 и 17. Премахване на функционалност и точки за споделяне на продукт.

Промените влизат в сила от: 15.09.22

I. ПРЕДМЕT

1. Настоящите условия са предназначени за регулиране на отношенията между "Гиър Ъп" ООД, със седалище и адрес на управление, ул. Антим I 53, 1303, София, България, наричано по-долу за кратко ДОСТАВЧИК и от друга страна, клиентите - наричани по-долу ПОТРЕБИТЕЛИ на електронния магазин https://primegear.bg, наричан по-долу "primegear.bg".

2. Участие в настоящата "Потребителска Програма" могат да взимат физически лица, навършили 16 години, които имат регистриран профил на https://primegear.bg и са се съгласили с общите условия на сайта, както и условията за съхранение и обработка на лични данни.


II. ДЕФИНИЦИИ

2. Потребителска Програма - Това е лоялна програма, в която всеки Потребител получава допълнителни виртуални средства (виртуален лев) спрямо неговите взаимодействия с магазина.

3. Потребител - Всяко физическо или юридическо лице, което има навършени 16 (шестнадесет) години и има създаден профил в PrimeGear.bg.

4. Prime точка - Това е виртуална валута, която е създадена специално и обслужва само и единствено PrimeGear.bg. Това означава, че тези Prime точки може да бъдат придобити само чрез описаните в "Потребителска Програма" стъпки и/или чрез закупуването на ваучер и могат да бъдат изразходвани единствено за покупки от https://primegear.bg. 1 Prime точка е равна на 1 Български лев.

5. Валидност - Всички Prime точки имат валидност от 90 (деветдесет) дни от датата на получаването им. Ако не бъдат използвани в рамките на посочения период, Prime точките изтичат и биват инвалидирани.

6. Кешбек - Това е термин с който е обозначено възстановяването на от стойността на конкретна поръчка като Prime точки по твоя портфейл. Всеки регистриран потребител получава процент от стойността на всяка своя поръчка, която е получил и платил. Ако поръчката бъде върната в законовия 14 (четиринадесет) дневен срок, Prime точките се отнемат. 

III. ОСНОВНИ ПРАВИЛА

7. Всички Prime точки имат валидност от 90 (деветдесет) дни от датата на получаването им. Ако Prime точката не бъде изразходвана в този период, тя се инвалидира и потребителя не може да се възполза от отстъпката ѝ.

8. При споделяне на продукт и/или отговор на въпрос и/или изказването на мнение по продукт, което действие е било извършено докато потребителят не е логнат в системата, последният не получават точки за тези действия и те не могат да бъдат добавяни в последствие.

9. Всяко физическо лице има право на една регистрация на https://primegear.bg. Ако бъде установена злоупотреба и се докаже повече от един профил създаден на едно и също лице, то всички точки ще бъдат отнети автоматично и потребителят ще бъде блокиран за използването на "Потребителската програма".

10. При използване на точки по поръчка, която поръчка не бъде завършена, PrimeGear ще възстанови употребените точки обратно по профила на потребителя.

11. Потребителят получава Prime точки индивидуално и ексклузивно за себе си. Prime точките не могат да бъдат споделяни, разменяни и/или предоставяни на трети лица.

12. "Гиър Ъп" ООД запазва правото си да променя условията по "Потребителската програма", като за тази цел ще актуализира публичното ѝ съдържание и вписва на коя дата последно е извършена промяна по условията.

13. "Гиър Ъп" ООД може да санкционира потребител, като му отнеме всички налични точки, ако има съмнения за злоупотреба и/или неспазване правилата на тази програма или общите условия на сайта.

14. При "Анонимизиране" на профил от страна на потребител, той автоматично отпада от "Потребителската програма" поради невъзможност за удостоверяване на потребителя и неговите действия на сайта.

IV. ДЕЙСТВИЯ И ПОЛУЧАВАНЕ НА PRIME ТОЧКИ

15. Стани потребител и вземи 3 (три) prime точки. За да станете част от Потребителската Програма и да се възползвате от нейните ползи, единственото условие е да имате създаден профил на PrimeGear.bg и винаги, когато пазарувате да сте уверени, че сте влезли в профила си. Ако все още нямаш създаден профил, можеш да го направиш от тук.

15.1. Ще получиш 3 (три) prime точки по твоя профил, когато завършиш своята регистрация. Тази награда е еднократна и се получава само и единствено при успешно завършена регистрация. "Гиър Ъп" ООД ще следи за злоупотреби и при откриването на такива ще отнема всички точки, които потребител е натрупал, ако е регистрирал повече от един акаунт с цел експлоатация на програмата.

16. Ценова защита от PrimeGear - Никога повече не се притеснявай да направиш поръчка, защото не си сигурен дали този продукт няма да бъде пуснат на промоция. Ценовата защита ще ти предостави разликата между стойността, на която си закупил продукт и промоционалната цена на продукта, ако си направил поръчка и в срок от 14 (четиринадесет) календарни дни, този продукт е бил пуснат на промоция.

16.1. Разликата между цената на покупка и цената на промоция ще ти бъде възстановена под формата на Prime точки, които да използваш за следващата си поръчка.

17. Ценовата защита важи единствено за регистрирани потребители, затова те съветваме преди да си поръчаш да отделиш една минута, в която да регистрираш своя акаунт.

18. Покани приятел и пазарувайте заедно

18.1. В част от лоялната ни програма, ние сме създали допълнителна функционалност за теб, чрез която да поканиш твоите приятели в PrimeGear.bg. С това си действие, ти ще получиш допълнително две Prime точки за всеки твой приятел, който си поканил и се е регистрирал в нашия магазин. За избягване на злоупотреби, поканите са ограничени до 5 (пет) на ден.

18.2. За да поканиш приятел, трябва първо да влезеш в своя профил и от менюто да отидеш в секция "Покани Приятел". Вътре ще намериш твоя уникален линк, чрез който да поканиш приятелите си или директно можеш да кликнеш бутона "Изпрати покана", където просто трябва да напишеш имейлите на своите приятели, а ние ще им изпратим покани от твое име.

19. Сподели своето мнение за продукти и вземи 2 Prime точки

19.1. Всеки път, когато напишеш мнение за продукт, който вече си закупил - ти ще получиш допълнително 2 (две) Prime точки по твоя профил. Всяко мнение ще минава през преглед от модератор/администратор на е-магазина и само при условие, че бъде одобрено ще получиш своя бонус.

19.2. Условия за публикуване на мнение:

- Мнението ти трябва да бъде написано на кирилица, но ако не е - то ще бъде преправено от администратор/модератор и ще бъде публикувано;

- Мнението ти трябва да бъде обективно и насочено към продукта и неговото използване;

- Мнението ти трябва да запазва добрия тон, дори и то да е негативно. Няма да бъдат допускани мнения, които съдържат вулгарни и/или нецензурни/обидни думи;

- Мнението ти трябва да бъде написано за продукт, който вече си закупил и използваш.

20. Получавай Prime точки за всяка своя поръчка - Кешбек

20.1 Когато направиш поръчка на PrimeGear.bg, ти можеш да получиш обратно от 3% (три процента) до 5% (пет процента) от стойността на поръчката обратно по твоя електронен портфейл. Ще получиш кешбак стойността под формата на Prime точки, в момента, в който получиш своята поръчка и куриерът потвърди заплащането на стоката.

21. Безконтактните плащанията ти дават повече

21.1 Всеки път, когато платиш поръчката си с платежен метод, различен от "Наложен платеж", ти ще получиш допълнително 4 (четири) Prime точки по твоя портфейл. Платежните методи, които ще ти донесат 4 Prime точки, са: Банков превод, Плащане чрез ипей или Изипей.

22. Научавай първи новините от нас, като се запишеш за Бюлетин

22.1. Обещаваме, че няма да ти изпращаме спам. Ще ти изпращаме новини свързани с нови марки, които сме напът да изложим в магазина, както и предстоящи промоции и/или новини свързани с потребителската ни програма. Заради това, че отделяш от времето си и следиш новините ни, ние ще те възнаградим с 2 (две) Prime точки по твоя портфейл.

22.2. Имай предвид, че записването за бюлетин се случва еднократно и не се добавят точки, ако се отпишеш и отново се запишеш за него.

23. Всеки очаква подарък на рожденния си ден и ние ти подаряваме 15 (петнадесет) Prime точки

23.1 Точно така, подготвили сме ти подарък за рожденния ден. Единственото, което трябва да направиш е да въведеш твоята рожденна дата в профила си и ще получиш 15 Prime точки, с които да пазаруваш.

24. Сигнализирай ни за проблем и ще получиш допълнително 5 (пет) Prime точки

24.1. Всеки път, когато докладваш проблем или бъг на сайта, който си установил и ние удостоверим, ще те възнаградим с 5 (пет) Prime точки за помощта. Искам да направим най-добрата платформа за пазаруване на спортна екипировка и спортни стоки, което ще се случи с твоята помощ и съдействие.

Зареждане на продукт