Тийм PrimeGear - твоят отбор

Какво е Team @PrimeGear?

Това е твоят отбор. Точно така, това е Прайм обществото - специална група от хора, които пазаруват редовно от PrimeGear.bg и помагат за развитието на Прайм обществото. Дават полезни съвети на другите потребители, правят реални видео и текстови ревюта на продукти, публикуват интересно и полезно съдържание в социалните мрежи, и са ангажирани с развитието на платформата. Оценяват продуктите, които носят и споделят своето усещане за тях.

Можеш лесно да разпознаеш хората от Тийм PrimeGear, защото те имат #TeamPrimeGear в профила си и са готови да ти споделят действително преживяване с продуктите на нашите марки - Nebbia, Under Armour, Asics и други, за които PrimeGear.bg е оторизиран е-магазин.

Искаш ли да си част от нещо повече?

Обичаш ли да помагаш на други хора? Искаш ли да си част от едно задружно общество, в което участват професионални атлети, спортисти, любители и обикновенни хора, които са обединени около една единствена цел - да подкрепяме Prime обществото и да доставяме най-доброто за теб, защото ти го заслужаваш.

Искаш ли да си част от Team @PrimeGear? Всички хора, които участват в #TeamPrimeGear получават и специални привилегии, като една от тях е ексклузивна отстъпка от 35% (тридесет и пет) процента от крайната цена на всички продукти на сайта. Ако искаш и ти да станеш част от Team @PrimeGear и да получиш същите ексклузивни условия, трябва да покриеш следните критерии:

1. Да имаш добре поддържан социален профил (Instagram, TikTok, Facebook);

2. Да си ангажиран със здравословен начин на живот, тренировки, фитнес и/или спорт;

3. Да споделяш полезно съдържание, което да е обвързано със спортна активност, тренировки или съвети, с които да помагаш на Прайм обществото;

4. Да сложиш Team @PrimeGear.bg в твоя instagram профил, за да е ясно, че си част от Тийм Прайм и хората могат да те последват, за да разберат новини за платформата и ще получат полезно съдържание;

5. Да обявяваш и споделяш нашите промоции и/или новини, които са обвързани с платформата, за да стигнат до повече хора;

6. Да имаш написани и одобрени минимум 2 ревюта на продукти, които си използвал;

7. Да направим видео ревю за продукт/и, които имаш и да споделиш откровено мнение за тяхното приложение;

8. Да си споделил, минимум 2 пъти, съдържание в Instagram или Facebook, като е задължително да си тагнал @PrimeGear.bg;

9. Да помагаш на Prime обществото, когато имат въпроси или се интересуват от качествата на продукт, който използваш;

Готов ли си да станеш най-добрата версия на себе си? Бъди Prime, защото заслужаваш най-доброто!

Зареждане на продукт