Under Armour

Under Armour

Прототип #0037 – така започва историята на Under Armour. Тениска мека, еластична и впита, която изтегля влагата далеч от кожата, вместо да я попива, като по този начин регулира температурата. Целта е само едно - още по-добро представяне на атлетите. И до днес, Under Armour не изневерява на своите традиции с постоянните си иновации и разработката на нови технологии. Компанията поставя нови стандарти в спортната екипировка, за да подобри представянето на професионалните атлети. Някой от най-известните имена в професионалния спорт разчитат изцяло на Under Armour и промотират марката и до днес, като само част от тях са: професионалният боксьор и шампион в тежка категория Антъни Джошуа, Дуейн "The Rock" Джонсън - Скалата, баскетболиста Стеф Къри, както и един от най-известните куотърбеци в американския футбол - Том Брейди.
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница

1 до 36 от 433 продукта

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница

1 до 36 от 433 продукта

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Да се гмурнеш в истинската си цел, да бъдеш максимално съсредоточен, да си изключително концентриран към крайната точка от пътуването към себе си и да знаеш, че ще успееш да извървиш пътя до най-трудно достижимата точка е нещо, в което вярват само най-силните.

Днес с настоящия текст ще ви позанимаем с най-силните, най-можещите и с най-истинските атлети, които се доверяват на едно единствено нещо – едно просто правило. За тях няма вчера, няма истории, няма минало – има настояще, има тук и сега.

Защото не най-върховните атлети заслужават най-добрите марки, а обратното – марките принадлежат най-добрите атлети. Защото най-добрият, най-усъвършенстваният, най-изпипаният продукт трябва да отиде при човекът, който има силата да го използва правилно.

Производителите все повече се усъвършенстват в създаването на доброто. Атлетите правят все по-добре нещата, които правят най-добре – да изпъкват, да носят правилния размер дрехи и да обуват най-добрите и висококачествени обувки, които съществуват на пазара в световен мащаб.

Извънземните усилия се дават тогава, когато се носи спортна екипировка с извънземно качество. Бъдете сигурни, че ако разполагате с най-доброто и качественото, ще бъдете най-добрите и ще давате най-качественото за онова, което правите.

Във всяко нещо е така – независимо дали бягате, дали играете футбол, дали просто вървите в парка или най-приятното – просто си почивате в домашни условия. Този увод бе специално за онези от вас, които редовно разчитате на вдъхновението във всяко нещо, с което се захващате.

Ето ви стандарт, който да следвате, ето ви разликата между вас и останалите, ето ви достъпното качество. Заповядайте най-хубавото в живота на спортиста – Under Armour.

Гмурни се във вдъхновение с Under Armour

Няма как човек да е нещо друго освен себе си. Единственият вариант е да бъдете онова, което ви е писано да сте, защото бягството от същността не е нещо, което трябва изобщо да ви минава през главата.

Бъдете онова, което сте и гаранцията, че ще бъдете вдъхновени от всяко нещо, което правите е 100-процентова. Всяка крачка, която правите, знаейки, че я изпълнявате правилно във вярната посока, е безценна, когато я правите, носейки любимата си марка.

Когато тя е на краката ви, когато лежи по кожата ви, защитавайки ви от външните влияния, стоейки на главата ви, топлеща като целувка на родител, тогава всяка стъпка в правилната посока е безценна. Как, обаче, да си измъкнем качество и за нас?

В PrimeGear.bg можете да вземете своите продукти на един от най-големите и качествени производители на спортна екипировка. При това, можете да го направите на изключително ниски цени, защото е по-лесно, когато можем да си позволим да бъдем себе си.

PrimeGear.bg – защото го можем

Още от момента, в който навлизахме на българския пазар за спортни стоки, ние знаехме, че нещата няма да са никак лесни. Единственото, което бяхме сигурни, че ще направим както трябва, бе това, че ще поддържаме клиентите си адски доволни.

Колкото по-активен е един човек, колкото повече неща научава за тялото си, толкова повече изисквания има от любимия си производител. Това е така, защото хората тайно в себе си държат изключително много здравето им да е възможно най-непокътнато и да е колкото се може по-крепко.

Всъщност, това може да се тълкува и като нещо нормално и съвсем човешко. Всеки иска да изглежда добре и да се поддържа без особени усилия, а в замяна на това да постига невероятни резултати.