Under Armour - За оптимални резултати

Under Armour – когато искаш най-доброто за себе си.

"Правим всички атлети по-добри" - това е идеалът, който Кевин Планк влага в първата тениска, която създава в средата на 90те години на миналия век. Това е и идеалът, който продължава да движи Under Armour напред и до днес. Планк вярва, че всяко малко предимство - дори това да махнеш от себе си тежестта на потта си по време на тренировка - може да се окаже решаващо за победата. С фокус върху комфорта на атлетите, UA работят непрестанно върху технологични иновации, които да помогнат на всеки спортист да постигне повече и да бъде най-добрата версия на себе си. От тениски, през цялостни екипи, аксесоари и разработени така, че да отговорят на спецификите на над 10 спорта - UA разработват портфолио, което се превръща в естествения избор на десетки хиляди хора, както за сериозните професионални тренировки, така и за свободното време и спортът за удоволствие.

Стартирала от всекидневната на обикновена къща в Джорджтоун, днес, по-малко от 30 години след създаването си, Under Armour е марка, която е лесно разпознаваема по целия свят и която е обвързала името си с атлети на световно ниво като Антъни Джошуа, Дуейн "The Rock" Джонсън - Скалата, баскетболиста Стеф Къри, както и един от най-известните куотърбеци в американския футбол - Том Брейди.

Всичко това, е благодарение на упорита и безкомпромисна работа по създаването на все по-добри продукти, които не само изглеждат стилно, но и предлагат максимално удобство при изпълнение на различни физически активност във всякакъв вид атмосферни условия. Независимо дали искаш да се отърсиш от жегата, да запазиш температурата на тялото си или да се предпазиш от дъжд и вятър – Under Armour е партньорът, който няма да те предаде и на който винаги можеш да разчиташ.

Постигай повече

Стани най-добрата версия на себе си. Довери се на качествените изработки на Under Armour, от единствения оторизиран онлайн магазин за България и поставяй рекорди.

Ъндър армор е марката, която направи революция в текстила, създавайки технологично подобрени материали, с които изработва всичките си продукти. Няма как да спортуваш и да не си чувал за една от най-известните спортни марки в света, която е представлявана от професионални атлети, като Том Брейди, Стеф Къри, Антъни Джошуа и много други. Всички те се доверяват на дрехите Under Armour, като някой от тях ги използват и в официални състезания.

Under Armour в топ 3 на световните спортни марки

Как Under Armour се превърна в топ 3 спортна марка в света за по-малко от 15 години? Залагайки на безкомпромисно качество.

Това са и продуктите, които ще откриеш на PrimeGear, единствено оригинални дрехи и обувки Under Armour, които ще ти бъдат доставени директно от официалния вносител за България.

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 300 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 300 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5