Шапки

Спортни шапки

Дори малките детайли, като спортните шапки, са от значение за цялостното ти представяне. Тренирал си часове наред, за да стигнеш до финала на състезанието и преди последната минута слънцето те заслепява. Ако и ти си от хората, които не се задоволяват с второто място, обърни достатъчно внимание на качествените спортни аксесоари. Не пренебрегвай, нито един елемент от екипировката си особено висококачествените спортни аксесоари, защото всяка част от нея е създадена, за да покажеш на какво си способен, по най-добрия начин.

КОЕ ПРАВИ ШАПКИТЕ UNDER ARMOUR СТРАХОТЕН ИЗБОР

Логото. Защото знаеш, че избирайки Under Armour ще получиш не просто спортна стока, с която да тренираш, а продукт, създаден с идеята ти да се представиш по-добре. Спортните шапки с козирка не са изключение. Вградените ленти за изпотяване с технологията HeatGear отвеждат потта, за да ти помогнат да се охладиш. Предварително извитата козирка и поддържашите предни панели, няма да позволят шапката ти да се деформира и промени първоначалния си вид. Технологията UA Microthread ти осигурява разтеглива и дишаща основна част, а стреч конструкцията удобно прилягане. Водоотблъскващото покритие, при някои от моделите, няма да пропусне нито капка, запазвайки дишането на материята. Независимо, от метеорологичните условия мъжките и дамски шапки с козирка ще предпазят теб и очите ти, докато ти покоряваш следващия рекорд. При по-студено време, можеш да се довериш на зимните шапки Under Armour, проектирани да запазват естествената топлина към тялото, ниските температури няма да са проблем. Избирайки най-доброто за себе си, направи същото и за детето си. Всички изброени качества, присъстват и в моделите детски шапки, предлагани от марката.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ШАПКА ASICS

Това е брандът, който е най-предпочитан сред тенисистите и бегачите. Разбира се, не без причина. Шапките с козирка Asics се отличават с изключителна лекота и еластичност, а попиващата вътрешна лента се грижи потта да не се стича, въпреки интензивността на тренировката. Технологично офермената козирка на спортните шапките, ще предпази не само очите, но и лицето ти, независимо колко силно е слънцето. Дори най-малките подробности, като дължината ѝ, са взети предвид от японската марка, за да получиш максимална протекция, без видимостта ти да бъде ограничена. Вентилационната mesh тъкан, не позволяваща запарване, ти гарантира прохладно и комфортно усещане, дори при по-високи температури. Много подходяща, за туризъм и планински преходи, спортната шапка с козирка Asics, ще ти помогне да се концентрираш върху терена, без да се съобразяваш с местоположението на слънцето.

КОЕ Е ПО-ДОБРО, ШАПКА С КОЗИРКА ИЛИ СПОРТЕН ВИЗЬОР

Зависи изцяло от твоите предпочитания. Визьорът, или така наречената козирка за спорт, е част от екипировката на много професионалисти, търсещи като основно качество лекотата. Очевидно, по-малко плат, означава по-лека конструкция и по-добра вентилация. Спортната козирка, ще ти осигури най-доброто от характеристиките на спортната шапката, предпазване на лицето от слънцето и абсорбираща потта лента във вътрешната част. А за спортуващите дами, козирката носи още едно предимство, поради липсващата покривна част. Можеш да вържеш косата си, както ти харесва, на кок или опашка, и едновременно с това да защитиш лицето си. От друга страна шапките с козирка, покриват цялата ти глава, което си е страхотно предимство, особено при променливо време. Водонепропускливата материя, която притежават някои модели, ще те запази сух, ако по време на тренировка завали. Независимо, дали си избрал спортен визьор или цяла шапка с козирка, тези аксесори ще бъдат твои верни помощници, по време на активните ти тренировка на открито. Ето защо, в нашия онлайн магазин ще откриеш и двете.

ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ШАПКАТА С КОЗИРКА ЗА СПОРТ НА ЗАКРИТО

Разбира се! Голяма част от спортуващите в зала активни хора, носят шапки по време на тренировките си. От една страна, заради задържането на косата прибрана, а от друга, заради лентата против изпотяване, която не позволява потта да попадне в очите. Въпреки че, спортните ленти за глава се справят по-добре с тези задачи, веднъж сложил лека и ергономична шапка на главата си, трудно ще се разделиш с нея. Ние се радваме, че си на PrimeGear.bg. На правилното място си попаднал. Ние се стремим да катерим върхове, като надминаваме очакванията на нашите клиенти. Сигурни сме, че ще останеш доволен както от нашето обслужване, така и от спортната шапка, която си си избрал.

1.Какво е Cold Gear?
2. Съществува ли универсална спортна шапка?
3. Защо зимните шапки на Under Armour са толкова специални?
4. Какво е представянето на зимните шапки при -20 градуса по Целзий?
5. Трябва ли ти шапка при бягане?
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 64 общо

 1. 1
 2. 2
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 64 общо

 1. 1
 2. 2
Зареждане на продукт