Автентичност и качество

Всички продукти, предлагани за продажба в https://primegear.bg (ПраймГиър) имат гарантиран произход и притежават гаранция за автентичност. PrimeGear.bg, е единственият официално оторизиран онлайн магазин на  марката Under Armour в България и официален "Златен партньор" на Asics за България. Ние работим единствено с официалните вносители за Р. България за марките Under Armour, ASICS, Asics Performance, Asics Tiger, Onitsuka Tiger, MIKASA, Superga и Eastpak. Всяка стока притежава сертификат за произход и внос от официалния вносител и разполагаме с пълната гама продукти. 

Всеки един наш продукт отговаря на идентификационния-артикулен номер на производителя. Посредством този номер, нашите клиенти могат лесно да проверят съответния продукт в официалните сайтове на марките и да бъдат спокойни за произхода, автентичността и качеството на нашите продукти.


Преди изпращането на всяка поръчка, нашите консултанти проверяват всеки един артикул за възможни производствени дефекти и/или разминаваия спрямо описаните характеристики на сайта. Ако бъдат установени несъответствия с качеството, продуктът бива изтеглен и не се издава за продажба. 


Всеки едни наш продукт отговаря на идентификационния-артикулен номер, който е поставен от дистрибутора на съответната търговска марка и посредством този номер е индивидуализиран в нашия магазин. Така нашите клиенти могат лесно да проверят  идентификационния номер посредством интернет и да бъдат спокойни, за качеството и автентичността на нашите продукти.

Всички продукти притежават гаранция от 24 (двадесет и четири) месеца, която започва да тече от датата на закупуването на продуктите. Моля, запознайте се с условията за гаранция и рекламация, като посетите "Условия за Гаранция".