Автентичност и качество

Качество

Това е думата, която олицетворява нашия екип и цел - искаме да ти доставим качество във всичко. Качествено обслужване,качествено потребителско изживяване, качествени съвети и консултации, качествени продукти. Всеки артикул, който виждаш на сайта ни е с ясен произход. Притежава всички производствени етикети, стикери, лепенки, както и задължителен етикет на Български, който съдържа цялата информация за продукта и неговия вносител.

Оторизиран е-магазин и Златен Партньор

PrimeGear.bg е оторизиран дигитален магазин и официален партньор на Under Armour България, както и сме отличени с титлата Златен партньор на ASICS България. През 2021 година, PrimeGear беше награден като "Златен Партньор" на марката Асикс и станахме официален вносител на Словенската спортна марка NEBBIA за страната. А, през 2022 година, PrimeGear.bg беше награден като победител на годишните eCommerce награди, като "Най-добър електронен магазин" в категория "Спорт и отдих".

Проверка на продуктите и сигурност

За да ти доставим качество, спокойствие и сигурност по време на пазарува, всички артикули на сайта отговарят на идентификационния-артикулен номер поставен от производителя. Посредством "Каталожен номер", който е поставен на видно място в страницата на всеки продукт, ти можеш бързо и лесно да провериш продукта в официалният сайт на съответната марка.

Обслужване

Преди да изпратим поръчката ти, нашите Prime-консултанти проверяват всеки артикул по отделно за възможни производствени дефекти, увреждания и/или разминавания спрямо описаните характеристики на сайта. Ако бъдат установени несъответствия спрямо политиката за качество на производителя, продуктът бива бракуван и се изтегля от продажба.

Сигурност

Освен проверката на всеки артикул и защото сме сигурни в качеството и произхода на продуктите ни, ние ти предоставяме 24 (двадесет и четири) месеца гаранция, която започва да тече от датата на закупуването на продуктите. Ако искаш да научиш повече, както и да разбереш какви са условията за предявяване на рекламация, можеш да посетиш "Условия за Гаранция".

Цени и Плащане

Всички цени посочени на сайта са съобразени с официалната ценова политика на всяка от марките, които представляваме. При нас няма да срещнете завишена цена на продукт, за да ти предоставим "по-голяма" отстъпка. Посочените цени на сайта са крайни, с включено ДДС. Това означава, че това е крайната цена, която ще заплатиш за продукта, когато го получиш. Когато тръгнеш да завършваш поръчката си, преди да натиснеш бутона "Екипирай се", ще ти покажем таблица с разбивка на твоето плащане. Така можеш сам да видиш каква е цената на всеки отделен продукт, каква е цената за транспорт (ако има такава) и колко е крайната стойност на твоята поръчка. * Забележка: Ако поради техническа или друга причина при доставка се случи да ви поискат цена, различна от тази в официалните имейли, които сте получил от магазин - не заплащайте! Обадате се веднага на националния телефон за контакт - 0700 20252 и потърсете съдействието на Прайм-консултант.

Плащанията с карта се гарантират със съдействието на Paysera.bg. PrimeGear.bg не запазва и съхранява никакви данни за вашата кредитна или дебитна карта - всички плащания се извършват единствено на официалната страница на Paysera.bg, към която ще бъдеш прехвърлен при завършване на поръчката си, ако си избрал плащане с карта. По този начин, както ние, така и Paysera ти гарантираме, че твоето плащане ще бъде извършено коректно и данните за плащането се съхраняват само от компанията, която има право да извършва тази дейност.

PrimeGear - искаме най-доброто за теб, защото го заслужаваш!

Зареждане на продукт