Автентичност и качество

Качество

Това е думата, която олицетворява нашия екип и цел - искаме да ти доставим качество във всичко. Качествено обслужване,качествено потребителско изживяване, качествени съвети и консултации, качествени продукти. Всички продукти, които разглеждаш на сайта ни са с ясен и гарантиран произход и притежават всички производствени етикети, стикери и лепенки, както и задължителен етикет на Български език, който съдържа цялата информация за продукта.

Оторизиран е-магазин и "Златен Партньор"

PrimeGear.bg е единственият оторизиран дигитален магазин на Under Armour България, както и официален "Златен Партньор" на Asics за България. Ние работим единствено с официалните вносители на марките за Р. Българяи, както и ние самите сме официален вносител на Nebbia. Всяка стока притежава сертификат за произход и внос от официалния вносител и разполагаме с техния пълен асортимент.

Проверка на продукт и сигурност

За да ти доставим качество, спокойствие и сигурност по време на пазарува, всички артикули на сайта отговарят на идентификационния-артикулен номер поставен от производителя. Посредством "Каталожен номер", който е поставен на видно място в страницата на всеки продукт, ти можеш бързо и лесно да провериш продукта в официалният сайт на съответната марка.

Обслужване

Преди да изпратим поръчката ти, нашите Prime-консултанти проверяват всеки артикул по отделно за възможни производствени дефекти, увреждания и/или разминавания спрямо описаните характеристики на сайта. Ако бъдат установени несъответствия спрямо политиката за качество на производителя, продуктът бива бракуван и се изтегля от продажба.

Сигурност

Освен проверката на всеки артикул и защото сме сигурни в качеството и произхода на продуктите ни, ние ти предоставяме 24 (двадесет и четири) месеца гаранция, която започва да тече от датата на закупуването на продуктите. Ако искаш да научиш повече, както и да разбереш какви са условията за предявяване на рекламация, можеш да посетиш "Условия за Гаранция".

Зареждане на продукт