Борцовки

Професионални обувки за борба - Борцовки

Добре дошъл в PrimeGear.bg, твоята водеща дестинация за най-висококачествени обувки за борба ASICS. Като отдаден ентусиаст или професионален борец, разбираш колко е важно да имаш правилното оборудване, за да подобриш представянето си и да гарантираш своята безопасност. В PrimeGear.bg се гордеем с това, че предлагаме цялостна селекция от екипировка за мъжка борба, подбрана да отговори на разнообразните нужди на борци на всяко ниво на умения.

В този уводен раздел подчертаваме значението на PrimeGear.bg като най-добрата дестинация за борци, търсещи висококачествена екипировка. Ние признаваме важността на наличието на правилното оборудване за борците, за да се справят отлично в своя спорт и подчертаваме нашия ангажимент да предоставяме широка гама от екипировка за борба, подходяща за всички нива на опит.
PrimeGear.bg е твоето място за спортни висококачествени обувки, маратонки и дрехи. Представяме ти нашата колекция от спортни обувки за борба на марката Asics, които сме подбрали специално за теб.

Обувките за борба на Асикс, наричани още Борцовки, са известни по цял свят и с тях тренират едни от най-големите имена на тепиха. При нас ще откриеш специално подбрана селекция мъжки обувки за борба, които ще ти бъдат доставени директно от вносителя за България.

СЕКЦИЯТА НИ С ОБУВКИ ЗА БОРБА, КОЯТО СМЕ ПОДБРАЛИ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ

Борцовките не са просто обувки, моделите на Asics за борба са направени по специален и в същото време семпъл дизайн, който да поддържа глезена и да оказва подкрепа на ходилото, там където е необходима. Подметката е изработена от специален каучук, който да има възможно най-високо ниво на сцепление върху тепиха, а самите обувки са толкова леки, че дори не разбираш, че си обул нещо.

Всичките продукти в е-магазина на PrimeGear.bg са внимателно подбрани от гамата на официалните вносители за България и селекцията ни Борцовки не прави изключение. Можеш да избираш между семи-професионалните серии Matflex или Matcontrol, а може да заложиш и на професионалните обувки за борба JB Elite, Dan Gable Evo или Asics Cael. Които и борцовки да избереш, няма да сгрешиш, ако излезеш с тях на тепиха.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ПРИ ИЗБОРА НА БОРЦОВКИ

Когато избираш обувки за борба, важно е да вземеш предвид няколко фактора, за да си сигурен, че ще намериш идеалния чифт за своите нужди. Ето какво трябва да знаете:

Прилепване и комфорт: Избери мъжки обувки за борба, които предлагат плътно, но удобно прилягане, осигурявайки опора, без да се чувстваш ограничаващ. Не забравяй, че спортните обувки за борба може да стоят по различен начин от обикновените модели, така че е изключително важно да ги пробваш, за да си сигурен, че модела ти пасва точно. А благодарение на правилата за доставка на PrimeGear.bg, ти имаш тази възможност, първо да пробваш модела и да решиш дали да направим замяна или са идеални за теб.

График на външната подметка: Потърси обувки за борба с шарка на външната подметка, която осигурява максимално сцепление на тепиха, като ти гарантира стабилност и контрол по време на мачове.

Поддръжка на глезена: Избери обувки с подходяща опора на глезена, за да сведеш до минимум риска от навяхвания и наранявания, особено при резки движения и промени в посоката.

Издръжливост: Инвестирай в борцовки, изработени от издръжливи материали, които могат да издържат на изискванията на строги тренировки и честа употреба.

Стил и дизайн: Въпреки че функционалността е от първостепенно значение, не пренебрегвай значението на стила и дизайна. Избери обувки за борба ASICS, които отразяват твоите лични предпочитания и естетически вкус, като същевременно отговарят на твоите изисквания за ефективност.

В PrimeGear.bg разбираме значението на намирането на идеалния чифт мъжки обувки за борба, за да повишиш представянето и увереността си на тепиха. Разгледай нашата разнообразна колекция от мъжки обувки за борба ASICS днес и усетете разликата от първа ръка.

PRIMEGEAR.BG – НАЙ-ДОБРОТО ЗА ТЕБ

Причината да създадем онлайн магазина PrimeGear е, че вярваме, че всеки потребител в България заслужава най-доброто и сме влюбени в спортните дрехи и обувки. В търсене на най-високо качество на продуктите, ние работим с внимателно подбрани марки и производители, а продуктите ни се доставят единствено от официалните вносители за страната или директния производител.

Не искаме да ти предоставяме остарели модели, които са закупени от някой аутлет в Европа, искаме да ти предоставим най-новото, най-доброто, за да стъпваш уверено и да пазаруваш сигурно.

Без значение дали си любител на борбата или професиоанален атлет, серията борцовки, които сме подбрали за теб заслужава твоето внимание.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

7 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

7 позиции

Зареждане на продукт