Фитнес ластици Lets Bands - иновация в домашния фитнес

Let's Bands е брандът, който за по-малко от 10 години става лидер на пазара за фитнес ластици. Основан през 2013 г. той не спира да се развива и днес можеш да откриеш ластиците за фитнес в повече от 27 държави.

Ластиците винаги са били част от тренировъчния режим на професионалните спортисти, така че Let's Bands не правят ново откритие, революционното при тях е обръщането на фокуса. Съпротивителните ленти не са част, а са цялата тренировка.

Избирайки Let's Bands ти получаваш не само качествени фитнес ластици, но и серии от упражнения съобразени с тях. От изграждане на мускули до атлетични тренировки за цяло тяло достъпни през телефона ти. Иновативни и практични това са двете думи, които най-кратко описват Let's Bands.

Защо да се довериш на Let's Bands ?

Както казахме фитнес ластиците не са ново откритие, но защо да заложиш точно на Let's Bands?

Защото ще получиш доказано качество и професионални съвети. В много от страните, в които ще откриеш официални дистрибутори на марката, действат строги законови рамки за материалите, използвани за производството на здравословни продукти. Казано с по-прости думи, няма как да имаш официално представителство на некачествен продукт.

Let's Bands предоставят ново ниво на качество, създавайки своите фитнес ластици от естествен каучук без токсини. Този иновативен материал, може да се разтяга до 150 процента без да губи способностите си и да създава опасност от скъсване. Освен това, всички артикули на марката са придружени с гаранция.

Другата основна причина, заради която да им гласуваш доверие (както направихме и ние от PrimeGear.bg) са професионалните съвети, които получаваш. Създадена през 21в. компанията не може да остане off-line. Специално изграденото приложение Powerbands за различни типове тренировки е достъпно за потребителите на марката.

В него можеш да задаваш въпроси и да даваш предложения, като всяка тренировка е консултирана със спортния учен Нина Ром и професионалния треньор Нико Шмиц. Ето това прави бранда лидер на пазара.

Получаваш не само фитнес, побиращ се в сака ти, но и личен треньор в телефона си.

Какво ти предлагат Let's Bands ?

С две думи - фитнес ластици. С малко повече - ефективна система за всеки тип тренировка, базирана на съпротивлението на собствено тегло чрез ластични ленти и удобно приложение с над 650 упражнения, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.

Първо за ластиците. Всеки от тях, независимо от кой вид е дълъг фитнес ластик, ластична лента, ластик с ръкохватка, отговаря на високи стандарти за качество, които гарантират неговата безопасност. И тъй като за ефективна тренировка имаш нужда от подходящите ластици за теб Let's Bands са се погрижили да ги откриеш бързо и лесно.

Цветовото кодиране ги разпределя според тяхната съпротивителна сила. Пък и така изглеждат супер свежи. По-светлите цветове са по-подходящи за начинаещите, докато по-тъмните изискват по-голямо усилие.

Специално за дамите бранда пусна на пазара, който е в розово-лилавата гама. Фитнес ластиците с ръкохватки пък, са предвидени за феновете на силовите тренировки. Ергономични и удобни, за да покажеш най-доброто, на което си способен. Комплектите Power Set с различни по съпротивителна сила ластици, водят класацията "най-продаван артикул" на марката за последните 5 години.

От една страна са страхотни за начинаещи, които постигайки напредък преминават на следващото ниво (следващия цвят), а от друга упражненията с комбинация от няколко ластика няма да се превръщат в мисията невъзможна, защото всичко нужно е в твоя Powerbands комплект.

Системата за тренировки на Let's Bands е усъвършенствана благодарение на  помощта както на опитни фитнес инструктори, така и на физиотерапевти. Това я прави не само ефективна, но и безопасна, защото голяма част от контузиите по време на фитнес активности са следствие от неправилно изпълнение на упражненията. Let's Bands са се погрижили да получиш всичко необходимо за перфектната тренировка където и да си, по практичен и модерен начин. 

There are no products matching the selection.

Зареждане на продукт