Мъжки Тениски

Мъжки тениски

Тениската е много повече от практична дреха, особено когато водиш активен начин на живот. Тя е като твоя втора кожа и първият ти избор, когато бързо трябва да се преоблечеш. Със спортната тениската можеш да правиш всичко, което обичаш. Освен ако, страстта ти не е да работиш в офиса до късно, в този случай страхотната ти мъжка спортна блуза с къс ръкав, ще трябва да почака. Мъжките тениски са практични, удобни и лесно се комбинират с останалите дрехи в гардероба. Сигурни сме, че тази информация ти е известна. А знаеш ли, че те могат да бъдат иновативни, бързосъхнещи и дори с технология, която препраща излъчваната от теб енергия, обратно в мускулите ти? Ако тези характеристики са ти познати, значи ти си един от нас - човек на спорта. В случай че, сега научаваш за предимствата на висококачествените спортни тениски за мъже, си повече от добре дошъл на PrimeGear.bg. Защото, нашата цел е да доставим оригинални мъжки тениски с безкомпромисно качество, на всеки. Независимо, дали си професионален атлет или спортуваш за удоволствие.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ МЪЖКА СПОРТНА ТЕНИСКА ОТ PRIMEGEAR.BG?

Защото, ти си от мъжете, които се осмеляват да поискат най-доброто на пазара, без условности. Тук си на правилното място. Разнообразието, което сме ти подготвили, не е просто различни цветове на един и същ модел, мъжка блуза с къси ръкави за спорт. Погрижили сме се, да удовлетворим и най-големите ти претенции, защото когато даваш всичко от себе си, се нуждаеш от истинска подкрепа.

МЪЖКИ ТЕНИСКИ ЗА ФИТНЕС

Ако и за теб залата е втори дом, отлично знаеш каква е разликата между маркова спортна тениска за спорт и просто тениска. Големите производители на спортни стоки, също. Ето защо, те не спират да създават иновации, с които твоята тренировка да бъде не само приятна, но и ефективна. Уникалната Charged Cotton технология от Under Armour, си остава ненадмината, когато се потиш в залата. В прекия и преносен смисъл. Мъжките фитнес тениски, произведени от свръхзареден памук, ще отнемат влагата и ще изсъхнат в пъти по-бързо от останалите. Няма кардио тренировка, която да ги спре. В случай че, твоето запазено място в залата е при тежестите, не можеш да не се възползваш от оригиналните фитнес тениски за мъже, включващи технологии като UA RUSH. Благодарение на нея, с тези тениски стимулираш по-голяма издръжливост и сила, възвръщайки излъчваната топлина от тялото във вид на инфрачервена енергия.

МЪЖКИ ТЕНИСКИ ЗА ТЕНИС

Бързината по корта, рязката смяна на посоката и пълния размах на ръцете, изискват от твоето тенис облекло, възможно най-високото качество. Особено, при мъжките тенис блузи с къс ръкав, които понасят по-голямо натоварване. Но качествата, които притежава спортната тениска, трябва да бъдат насочени към теб, не само към условията. Японският гигант, в производството на мъжко облекло за тенис Asics, прави точно това. Създавайки всяка своя колекция, те вземат предвид, как тя ще помогне на теб и твоя успех. Иновативните mesh панели, върху мъжките блузи с яка, целят ефективно преминаване на въздушния поток, докато водоотблъскващата материя, ще ти помогне да останеш сух, по време на всеки гейм. А нашият онлайн магазин, е мястото, където ще намериш оригиналните мъжки тениски Asics.

МЪЖКИ ТЕНИСКИ ЗА БЯГАНЕ

Когато си на пистата, имаш нужда от наистина лека и удобна тениска за тичане, която да не залепне за теб след първата обиколка. Само оригиналната мъжка тениска, може да ти гарантира това усещане. Ултра леките мъжки тениски Asics, ще се погрижат да останеш сух, благодарение на технологичната влагоабсорбираща материя, докато постигаш следващия си рекорд. И тъй като, постигането на целите, не зависи от външните фактори, селекцията оригинални мъжките тениски за бягане са снабдени с рефлектиращи елементи, грижейки се за твоята безопасност. Under Armour ти предоставят още едно удобство, когато тичаш по пистата или извън нея. Безшевните мъжки тениски, ще се погрижат да елиминират, дори най-малката възможност за дискомфорт, за да се концентрираш изцяло върху хронометъра.

ИМАМЕ ЛИ ЕЖЕДНЕВНИ МЪЖКИ ТЕНИСКИ

Разбира се! Комфортното усещане, което носят марковите мъжки тениски, не се ограничава само до спортните занимания. Активният начин на живот, заслужава същото качество, което и времето за тренировка. Всяка една технология, вплетена в мъжките блузи с къс ръкав, ще ти помогне да постигнеш не само големите спортни цели, но и малки ежедневни победи. Като пътуване с градския транспорт в горещ ден. Вероятно, ти ще си единственият сух човек в автобуса. Моделите на ежедневни мъжки тениски, които ще намериш на PrimeGear.bg са винаги, актуалните от колекциите на спортните производители. Защото, държим на теб, като наш клиент и никога няма да ти предложим нещо посредствено. Единствено, оригиналните ежедневни тениски за мъже, могат да покрият всички характеристики, които търсиш.

1. Какви мъжки тениски предлагаме?
2. Кое отличава нашите мъжки тениски от останалите?
3. Кои марки производители предлагат тениските си при нас?
4. Как да си сигурен, че тениските са напълно оригинални?
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Низходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 271 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Низходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 271 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Зареждане на продукт