Мъжки тениски Under Armour - за по-добри резултати

Мъжки тениски Under Armour - за по-добри резултати

Under Armour Тениски – бъди най-добрата версия на себе си.

"Правим всички атлети по-добри" - това е идеалът, който Кевин Планк влага в първата тениска Under Armour, която създава в средата на 90те години на миналия век. Един от първите продукти, които създава е тениска за атлети под кодовото име Prototype 37. Това е тридесет и седмия опит на Кевин да направи under Armour тениска, която да помогне на професионалните атлети да постигат по-добри резултати. Фокусът е върху това материята на тениската да абсорбира влагата по-бързо и да я изкарва на повърхността на тенискатата, за да може с това да подобри вентилация и топлообмена на тялото, като спомогне за естествената регулацията на температурата. Това е и идеалът, който продължава да движи Under Armour напред и до днес. Планк вярва, че всяко малко предимство - дори това да махнеш от себе си тежестта на потта си по време на тренировка - може да се окаже решаващо за победата. Освен, с фокус върху функционалната част, Планк печели атлетите в световен мащаб и с некомпрометираният комфорт на тениските, като Under Armour непрестанно работи върху нови технологични иновации, за да могат спортистите да постигат повече.

Charged Cotton, HeatGear, HeatGear Armour, ColdGear са само част от технологичните иновации, които Under Armour създават и прилагат във всяка своя тениска. При нас ще откриеш пълната колекция от ежедневни тениски, както и някой професионални серии, с които да подобриш всяка твоя тренировка.

Постигай повече с Тениска Under Armour

Стани най-добрата версия на себе си. Довери се на качествените изработки на Under Armour, които ще ти доставят невероятен комфорт, изключителна подвижност и функционалност, която не си срещал друга де. Заложи на сигурното и купи своята мъжка тениска на Under Armour от PrimeGear - оторизиран онлайн магазин на Under Armour България и поставяй рекорди.

Защо да избереш тениска от Under Armour

Решението да избереш тениска Under Armour или някоя друга зависи изцяло от твоите нужди, предпочитания и приоритети. Under Armour са един от най-популярните спортни брандове, които са известни с фокусът си върху технологичните решения и иновативните дрехи, но дали е правилният избор за теб, зависи от няколко фактора:

Функционалност на тениската

Under Armour са известни с бързосъхнещите си и влагоотвеждащи материи. Ако търсиш тениска за спорт и тренировки или сравнително интензивно физическо натоварване, характеристиките на тениски Under Armour могат да бъдат ключов аргумент при избора ти.

Фит и Комфорт

От изключителна важност е тениската, с която тренираш да бъде по-удобна по време на физически активности. Under Armour често предлагат спортен фит, който да не пречи на движенията ти и да не те стяга. Разбира се, за различните предпочитания, разполагаме и с отпуснат фит тениски, които да бъдат широки, като спомагат за правилната циркулация на въздуха.

Издържливост на тениската

Колкото и да е хубава една тениска, ако тя не е достатъчно издържлива, бързо ще бъде съсипана и трябва да се замени с нова. Предложенията на Under Armour са с прецизна изработка и висока издържливост, която ги прави добра инвестиция, ако планирате да носите тениската ччесто.

Бранд и Репутация

Нека не забравяме, че и репутацията на марката е от значение. Under Armour имат силна репутация и огрмона подкрепа с безброй ревюта от професионални атлети. Може марката да не е най-важното при твоя избор, но определено те съветваме да залагаш на брандове, които се използват активно от професионални атлети и спортисти.

Цена на тениската

Цената може да бъде ключов елемент при избора на твоята тениска. Under Armour имат сравнително стриктна ценова политика и цените на мъжките тениски са в средния клас, за класическите модели и среден към висок ценови клас за професионалните тениски. Бюджетно, 1 тениска на Under Armour е по-скъпа от обикновена памучна тениска, но има и защо.

В крайна сметка, решението дали да заложиш на тениска Under Armour или тениска на друга марка е изцяло твое и следва да бъде базирано на твоите специфични предпочитания и конкретна употреба, която целиш. Последен съвет, който можем да ти дадем е да разгледаш отзивите за различните тениски и марки и сравниш с други опции, за да се увериш, че поръчаният от теб продукт отговаря на твоите очаквания.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Низходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 93 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Низходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 93 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Зареждане на продукт