Професионални топки MIkasa

Слоганът на японския бранд е продиктуван от целите, които си поставя. А именно качествено спортно оборудване, което да подкрепя спортистите от тежките тренировки до спечелването на купата. Всяка част от продуктите на Mikasa минава през няколко теста преди да бъде използвана, за да е сигурно, че е достатъчно надеждна дори при всекидневна употреба. За своята 100-годишна история Mikasa се превръща в синоним на професионализъм, световно ниво и перфектно качество. Ето защо, продуктите на бранда присъстват и на PrimeGear.bg. В нашия онлайн магазин ще откриеш само доказани спортни марки, защото и ние като теб държим на най-доброто.

Mikasa - на пазара от 1917 г.

Основана като фабрика за производство на гумени изделия през 1917 г в Хирошима, първоначално Mikasa става известна със своите гуми за колелета и гумени джапанки. През 1960 г се захваща с производството на висококачествениволейболни топки и никога не спира да надскача себе си. Дори сериозни сътресения като затваряне на фабриката и смяна на името, не успяват да заличат ентусиазма и перфекционизма на японската марка. През 1940 г. във фабриката пристига известие, че "Mikasa Balls" вече не може да се използва като наименование, защото е обидно към Императора. Така започват да произвеждат волейболните топки под името Daitoa, които днес имат огромна колекционерска стойност. По-късно името Mikasa се възстановява и до днес, вече повече от 100 години остава лидер на пазара за спортно оборудване.

Защо Mikasa са лидер днес

Перфектни до последния детайл. Японската прецизност, която е дълбоко вкоренена във всеки техен продукт прави бранда първия избор на професионалните спортисти.  Mikasa не просто произвеждат висококачествени спортни топки, те правят топките перфектни за спорт. Иновациите при тях не спират - ламинирани покрития, ръчно зашити модели и дори глицерин за иглата, с която се надуват, за да не се повреди клапана. Всяка част до най-малката подробност е взета под внимание, осигурявайки качеството, за което претендират. Ламинирано покритие - този иновативен материал ти носи усещане за мекота, както никога досега. Благодарение на ламинираните панели ще можеш да се насладиш на играта по-продължително време, топката ти ще издържи по-дълъг период на експлоатация и ще ти осигурят перфектно сцепление, заради anti-wet свойствата на покритието. Ръчно зашити модели - колкото и да не изглежда високотехнологично, този начин на съединяване на частите подсилва здравината на топката MIKASA. Всеки панел, независимо от големината и формата му ръчно се прикрепя към тялото на топката и по този начин той става част от тялото и част от обвивката. Най-широко приложение имат при плажния волейбол, имайки предвид външните фактори като слънце, пясък и влага. Гумираните покрития - традициите няма как да бъдат пренебрегнати, но със сигурност могат да бъдат подобрени. Mikasa успява да го докаже със своите баскетболни топки. Гумираното им покритие, което бива патентовано, е технологично подобрено с пяна, осигуряваща по-голяма мекота и по-добро отскачане. Японският бранд разширява дейността си като произвежда и аксесоари, необходими за поддържане на топките, както и незаменимите помощници по време на игра. Тук имаме предвид всичко от помпа с акумулатор, ръчна помпа, чанта за волейболни топки, свирка за волейбол до ленти-линии за волейболното поле. 

Защо да избереш Mikasa от PrimeGear.bg

Защото търсиш доказано качество на достъпна цена. Като оторизиран онлайн магазин на Mikasa България ние от PrimeGear.bg можем да ти предложим и двете. При нас ще откриеш само оригинални продукти на марката, защото работим с директните вносители и също като теб не се задоволяване с по-малко от най-доброто. Независимо дали си търсиш професионална топка или кълбо за тренировка при нас ще откриеш най-подходящата за теб. Наслади се на играта и избери топка за волейбол, футбол, баскетбол, селекция спортни топки за плажен волейбол, водна топка water polo или хандбал от Mikasa за безкомпромисно качество.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 46 общо

 1. 1
 2. 2
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 46 общо

 1. 1
 2. 2
Зареждане на продукт