NEBBIA | Неббия - модата среща фитнеса

NEBBIA | Неббия - ФИТНЕС ОБЛЕКЛОТО, КОЕТО НЯМА СЛАБОСТИ

Nebbia, е нещо много повече от производител на спортно облекло. Тя е символ на успеха, постигнат с много труд, упоритост и мотивация. Олицетворение на това, как една мечта може да се превърне в реалност стига да си готов да работиш усилено и всеотдайно за нея, независимо от трудностите.

Точно такава е и историята на семейството Станка и Мартин Пецко. Основавайки марката Nebbia през 1997 година в Словакия, те искат да създадат най-добрите облекла за фитнес и културизъм. Започват своето приключение с едва четири модела в първата си колекцията. Въпреки че, разнообразието не е голямо дизайнът, стилът и качеството на дрехите отговарят на най-високите стандарти при този спорт. В началото бързо се сдобиват с успех, защото предлагането на качествено облекло за фитнес и бодибилдинг е доста ограничено. Nebbia успяват да станат официален партньор на спортисти, участващи в най-добрите фитнес изложения - FIBO, Arnold Classics Barcelona, EVLS, както и на най-голямото в света Mr. Olympia в Лас Вегас.

Придобивайки все по-голяма слава, предизвикват сериозен интерес и в дамите, посещаващи залите за тренировка. Въпреки че, пускат първата си дамска колекция сравнително късно, две години след създаването на марката, днес главна част от продажбите им са предимно дрехи за нежния пол. Всичко върви чудесно до момента, в който семейство Пецко решават да обогатят асортимента си с модели, нямащи нищо общо с първоначалната им идея, като термо бельо и ветровки. Следващите няколко години се оказват доста тежки за компанията.

Докато през 2012 г. се завръщат с пълна сила на спортния пазар, осъзнавайки че трябва да правят най-доброто, на което са способни, а именно страхотно облекло за фитнес и културизъм. Именно това е и магията, която носи марката - никога не се отказвай, въпреки неуспехите и паденията. Всеки път щом облечеш екип за спорт Nebbia, си припомняй, че нито една мечта не може да бъде постигната без труд и усилия. Това е и посланието на бранда към теб - БЪДИ СВОЯ СОБСТВЕН ГЕРОЙ! Be Your Own Hero!

Днес Nebbia е един спортните гиганти, разпростираща се на 6 континента в 56 страни по света. PrimeGear.bg има честа и удоволствието да я достави за теб в България.

Защо да се довериш на NEBBIA?

Това е брандът, който ще ти осигури не само комфорт по време на тренировка, но и ще те накара да се чувстваш мотивиран и несломим. Вдъхновени от красотата на добре оформените спортни тела, които обличат за бодибилдинг изложенията, колекциите на Nebbia пренасят това излъчване, върху всеки проявил смелостта да се докосне до тях.

Създадени от спортисти за спортисти, дрехите им са съобразени с нуждите, които имаш, докато тренираш. Собственичката Станка Пецко и днес продължава да работи в дизайнерския екип на компанията, като заедно със спортистите от семейството на Nebbia създават облеклото, което ти предлагат.

Клин с висока талия е един от продуктите в колекцията ѝ, с който се гордее. Моделите винаги са женствени, комфортни и актуални, за да подчертаят формите, които си постигнал с труд и усилия в залата. Бюстиетата Nebbia са другата основна дреха, в която са вложени години труд, за да се постигне съвършенството между максимално удобство, красота и функционалност. Защото дизайнерското облекло ще бъде безполезно, ако не ти е приятно да тренираш с него. При този бранд никога няма да откриеш компромис с комфорта за сметка на визията.

Освен страхотните кройки, Nebbia е марката, която прави иновативни екипи за спорт, екипи за йога и екипи за тренировки от дишащи и ефирни материи, които съхнат изненадващо бързо.

Избирайки екипите и банските на Nebbia от революционната нова материя SEAQUAL, ти имаш възможността да избереш не само най-доброто за себе си, но и за природата. Защото тя освен, че е издръжлива и изключително лека е произведена от рециклирани пластмаси от океана.

Защо PrimeGear.bg ти предлага NEBBIA?

Защото ние мислим за теб! Като онлайн магазин за спортни стоки можехме да подберем различни марки, които просто да запълнят сайта ни. Но целта ни е да сме най-добрия онлайн магазин и затова ти предлагаме само най-доброто.

NEBBIA е брандът, покриваща изискванията, които сме поставили за качествено облекло, подходящо за фитнес, културизъм и бодибилдинг. Философията ѝ не само да екипира, но и да мотивира е едно от нещата, на които ние също сме последователи и се стремим да ти предадем, чрез нашата работа.

Затова PrimeGear.bg и NEBBIA ти казваме ДА! ТИ, МОЖЕШ!  ( YES! YOU CAN! )

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 109 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 109 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Зареждане на продукт