NEBBIA - да, ти можеш

NEBBIA, защото заслужаваш най-доброто.

Пътешествието на Nebbia (Небия), тръгва от далечната 1997 година, когато основателите на марката, Станка и Мартин, превръщат тяхната страст към фитнеса и бодибилдинга в реалност. Целта на тяхната мечта е да се превърнат в неоспоримо най-добрият глобален бранд за фитнес и бодибилдинг дрехи.

20 години по-късно, Nebbia се продава на 6 континента и повече от 51 държави. Тяхната упоритост и отдаденост води до създаването на един от най-добрите и функционални дизайни на дрехи от висококачествени материали. Днес, Nebbia подкрепя всички престижни, световни първенства по бодибилдинг, като Мистър Олимпия, Арнолд Класик, EVL и други, а дрехите на марката се носят от мъже и жени по цял свят. 

Изработени от висококачествен полиамид, прецизен функционален дизайн и създадени във висококачествени фабрики в България, Небия е неуспорим шампион в създаването на невероятни клинове, спортни бюстиета и дрехи за жени. 

Перфектен силует

Създаването на съвършен клин за дами е изключително трудна задача, която изисква постоянноство, мотивация и високо ниво на професионализъм. Всичко това е вплетено във всяка дреха на Небия, но това не стига да бъдеш световен лидер. Марката влага повече от година в създаването на дизайн, който не просто да е функционален, но и да оформя тялото ти, като демонстрира всяка твоя изивква. Последната серия "Hero" на Nebbia, която беше съпроводена от слогана - Be your own hero стана хит в цяла Европа за по-малко от три месеца. 

Постигай повече

Дизайнът на дамските клинове и бюстиета е преработван многократно, докато стигнат до съвършенството, което представляват днес. Благодарение на специалната технология на изработка и изключително висококачественият полиамид, клинът приляга плътно по тялото, без пристягане, без притискане, за да ти донесе максимален комфорт, катко в ежедневието, така и по време на интензивните ти тренировки. Дамските клинове с висока талия ще подкрепят кръста и коремните ти мускули при всяко упражение, за да ти помогнат да изваяш тялото си.

Бъди своят собствен герой, ти можеш.

Философията на Небия е, че ти можеш (Yes, you can!). Ти можеш да тренираш интензивно и да изгледаш добре, без да компроментираш комфорта си. Ти си герой, ти можеш - Nebbia. Ти заслужаваш най-доброто и като официален вносител на Небия в България, PrimeGear.bg ти предоставя пълната колекция от клинове, бюстиета и спортно дамско бельо на Nebbia.

Искаш ли да разбереш как изглежда съвършенството? Облечи се в Nebbia.

Комплектите, клин и бюстие на Небия, са подходящи за всякакъв вид спортни активности, включително, но не само: бягане, фитнес, йога, кросфит и други. Конструкцията на клиновете позволява и подкрепя естественото движение на тялото във всяка посока.

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 55 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 55 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3