Мъжки маратонки

Мъжки маратонки

Мъжки маратонки, създадени за теб! - това са петте думи, описващи най-добре моделите мъжки спортни обувки, които ще откриеш на PrimeGear.bg

А сега ще ти разкажем защо сме толкова уверени в думите си. Като лидер сред магазините за спортни стоки, ние перфектно разбираме, че за да постигнеш високите цели, които си поставил на себе си, имаш нужда само и единствено от безкомпромисно качество и неповторимо удобство. Точно това ти предлагаме.

КАКВИ МЪЖКИ СПОРТНИ ОБУВКИ СМЕ ПОДГОТВИЛИ ЗА ТЕБ

Маратонките, с които тренираш, могат да бъдат твой верен съюзник, по пътя към върха, само ако си ги избрал правилно. Ето защо, най-важното условие преди да закупиш, който и да е чифт обувки, е да си наясно за какво ще ги използваш. Нашата мисия е да подкрепим всеки спортист, във всеки спорт. Дори да не си професионален атлет, си добре дошъл на PrimeGear.bg, защото качеството на маратонките, с които спортуваш, влияе пряко на здравето ти.

Мартонки за бягане от грандовете в спорта, Under Armour и Asics, ще променят усещането, което имаш по време на тичане. Всяка част в тях, от прилягащите плътно по крака ти стелки, до външното покритие на подметката, е проектирана, за да покажеш най-доброто, на което си способен. Изключително леки, с конструкция поддържаща петата и невероятно сцепление, маратонките за тичане, притежават всичко необходимо, за да си недосегаем на трасето.

Мъжки маратонки за фитнес пък, ще променят представите ти за омекотяване на движенията и стабилна опора, когато започнеш с високите натоварвания в залата. С триъгълната UA TriBase технология, осигуряваща ненадминат контакт със земята и страхотна мобилност, мъжките маратонки за зала ще те подкрепят, както никога досега. Базирано на GEL технологията, 360-градусовото омекотяване, въведено при мъжките спортни обувки за фитнес, прави всяко твое движение удобно.

Специфично извитата подметка на маратонките за кросфит, ще намали общата тежест върху долните крайници, за да дадеш максимума от себе си. Огромното натоварване на цялото ти тяло, по време на този вид тренировки, може да бъде понесено само от мъжки кросфит обувки, с наистина високо качество. Довери се на PrimeGear.bg и изпробвай границите на възможностите си в залата.

Ако борбата е твоят спорт, значи вече си наясно, колко важни са правилните мъжки обувки за борба. За да победиш на тепиха, имаш нужда от перфектно сцепление, комбинирано с достатъчна гъвкавост на движенията и много труд преди срещата със съперника. Борцовките, които ще намериш на нашия сайт, могат да изпълнят безкомпромисно тези условия, давайки ти и ненадмината поддръжка на глезена. Обувките за борба Asics са най-доброто, което можем да ти предложим, а ти покажи най-доброто от теб, на тепиха.

Като мъж, трениращ така наречените въздушни спортове, а именно волейбол и баскетбол, идеално осъзнаваш нуждата от точните спортни обувки. Asics и Under Armour са брандовете, които ще ти помогнат да се изкачиш на следващото ниво. Селекцията мъжки маратонки за волейбол, които са разработили ще поемат всеки удар при приземяването, вместо теб. Подсилената горна част, няма да позволи плъзгане на крака ти и ще го придържа, при рязка смяна на посоката. Мъжките маратонки за баскетбол пък, ще ти връщат обратно енергията, която се вложил във всеки отскок, благодарение на системата за отзивчиво пружиниране. С правилните спортни обувки за волейбол, няма да е нужно да следиш къде стъпваш, а само в каква посока лети топката.

Бягайки от единия, до другия край на тенис корта, стабилната странична поддръжка на стъпалата ти, е от първостепенно значение. Качествените мъжки маратонки за тенис ще ти я осигурят, както и подсилена защита за пръстите. Характерна за мъжките тенис маратонки, омекотяващата подметка ще направи, дори най-рязката смяна на посоката по-безпроблемна от всякога, благодарение на иновативните технологии, разработени за професионалните тенисисти

Когато излезеш от ограниченията на залата и пистата, търсейки приключения сред природата, качествата на спортните ти обувки са повече от важни. Довери се, на Asics и мъжките маратонки за хайкинг, защото те неслучайно са гигант в индустрията. Мъжките планински маратонки, ще направят изкачванията и спусканията ти безпроблемни, дори по хлъзгав терен. Релефният грайфер, водоотблъскващата горна част и отличното абсорбиране на ударите от подметката, дължащо се на GEL технологията, са предимствата, които ти осигуряват оригиналните мъжки маратонки за планина. Предизвикай себе си по неутъпканите пътеки, а мъжките маратонки за офроуд бягане, ще те подкрепят, дори в най-екстремните условия.

И защото знаем, че веднъж обул висококачествени обувки, никога повече няма да се примириш с нещо по-малко от това, ние ти предлагаме мъжки ежедневни маратонки, с които всяка твоя крачка ще ти носи удоволствие. Подходящи, за времето след усилените тренировки или разходка, ежедневните мъжки маратонки от Under Armour и Asics ще продължават да работят за теб, докато ти почиваш от активното натоварване.

Екипирай се, с точния чифт оригинални мъжки маратонки от PrimeGear.bg и покажи най-доброто, на което си способен. Защото, докато ти се стремиш да ставаш по-бърз, по-силен и по-атлетичен, ние ще те подкрепяме, доставяйки ти само качеството, което заслужаваш.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 663 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 663 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Зареждане на продукт