Раници и чанти ASICS

Раници и чанти ASICS

Въпреки, че понякога са пренебрегвани, когато стане дума за спортна екипировка, чантите и раници са абсолютно задължителна част от нея. За опитните спортисти, и тук имаме предвид хората, които спортуват от дълго време е ясно, че спортния сак е незаменима част от цялата екипировка. Ако и ти си от тях, предложенията за спортни раници и чанти на ASICS със сигурност ще те впечатлят. Водени от ентусиазма и фокусирани върху облеклото и обувките, с които ще тренират, начинаещите спортисти се сещат за спортния сак, чак когато дойде време да пренесат екипировката си. Ето защо, ние от PrimeGear.bg създадохме отделна категория в нашия онлайн магазин. Така, пазарувайки необходимите артикули ще стигнеш и до раниците и чантите за спорт. Атрактивните предложения за спортни раници, чанти и сакове на ASICS определено ще привлекат вниманието ти, а с тях ти ще привлечеш вниманието на околните. Избери своята чанта или раница ASICS от PrimeGear.bg, и пренасяй спортната си екипировка удобно и практично. ASICS определено има какво да ти предложат.

Защо да избереш раници и чанти от ASICS ?

Повечето хора смятат, че спортния сак е просто глезотия. Всеки сак, който ти е под ръка може да бъде използван за спорт. За съжаление обаче, не след дълго остават разочаровани. Не се тревожи, ние от PrimeGear.bg сме тук, за да те подкрепим при всеки избор. Погрижили сме се да ти осигурим най-добрата спортна екипировка, за да няма нищо, което да те разсейва по пътя към успеха. Спортните раници и чанти ASICS са част от предложенията ни. Залагайки на японския бранд, ние сме сигурни, че няма да бъдеш разочарован. ASICS  е компания, която освен, че е на пето място сред големите производители на спортна екипировка в света, има дългогодишни традиции в създаването и разработването на иновативни спортни решения.

Всеки артикул произведен от японския бранд, от маратонки за бягане, които ти помагат да увеличиш скоростта си на пистата, до накитници създадени от патентована плетена материя, която отвежда потта от тялото, е проектиран с идеята за твоите нужди. Спортни раници и сакове ASICS са част артикулите, на които е обърнато специално внимание. Защото ASICS са перфекционисти, също като нас. Всеки детайл има значение и всеки елемент от спортната екипировка трябва да бъде на нивото, което заслужаваш. Ето защо, не е нужно да те убеждаваме защо да избереш спортните раници и сакове ASICS. Продуктите на бранда казват достатъчно сами за себе си. А ние от PrimeGear.bg обичаме да ти предлагаме качествени спортни артикули.

Какво отличава раниците и чантите на ASICS ?

Освен производителя, който се отличава с всеки свой артикул, спортни раници и чанти ASICS ти предлагат характеристики, които не можеш да откриеш в посредствени продукти. Пък и на PrimeGear.bg няма да откриеш такива. Постоянният стремеж към подобряване и иновации правят ASICS бранда, който познаваме днес и който се е доказал сред хилядите последователи на марката. Тази иновации са част и от предложенията им за раници, сакове и спортни чанти. Лабораторно проектирани материи, които ще запазят личните ти вещи сухи, подсилени презрамки за повече здравина и комфорт. Въпреки, че изглежда маловажно на пръв поглед, презрамките са от изключително значение за бегачите. Само хората, които не са бягали с раница на гърба, особено през планински терен биха имали съмнения. Но ASICS са обърнали внимание на всеки детайл. Достатъчното място за съхранение на личните вещи е друг проблем, не само когато бягаш, но и когато подготвяш спортната си екипировка за фитнес залата. Бутилките с вода, често остават извън чантата, защото няма място за тях. Освен на външния вид и функционалността, ASICS обръщат внимание и на материите, които използват за производството на спортните раници и сакове. Иновативните технологии, вплетени в дрехите и обувките на японския бранд, намират приложение и при аксесоарите им. Водонепропускливите покрития, олекотените модели, предлагащи повече място за съхранение и отвеждащите потта материи, поставени на допирните точки с тялото са само част от характеристиките, които отличават спортните раници и чанти ASICS.

Какви раници и чанти ASICS ти предлагаме ?

 Разнообразието, което японския бранд предлага на своите потребители, е способно да покрие нуждите и на най-претенциозните атлети. Ние от PrimeGear.bg сме подбрали модели, които водят класациите сред избора на спортистите като:

 • Раници за бягане ASICS - олекотените модели ще бъдат твой верен “партньор” по време на бягане. Подсилените им дръжки, осигуряват комфорта и стабилността при всяко движение, а различните размери са подходящи да вземеш всичко необходимо със себе си по време на бягане.
 • Спортни сакове ASICS - разполагай с достатъчно място така, че не само да прибереш спортната си екипировка, но и да я подредиш по най-практичния начин. Множеството разделения и функционални джобове ще ти помогнат да поставиш всеки елемент от екипировката си на удобно и лесно достъпно място.
 • Спортни чанти ASICS - тези предложения на японския бранд са подходящи както за спорт, така и за ежедневна употреба. Изчистените модели, лесно се съчетават с ежедневната визия, така че можеш да пренасяш личните си вещи удобно при всяко излизане. Особено предпочитани са при пътуване.
 • Спортни раници ASICS - по-малки от раниците за бягане, те са идеален вариант да прибереш личните си вещи, докато изпълняваш ежедневните си задължения. Водонепропускливите покрития ще защитават вещите ти без да се тревожиш при промяна на времето.

Който и модел спортни сакове, раници и чанти ASICS да избереш, винаги можеш да разчиташ на безкомпромисно качество и комфорт, пренасяйки личните си вещи колкото и където е нужно.

Защо да се довериш на PrimeGear.bg за избора на чанти и раници ASICS ?

За да се възползваш от всички характеристики на спортните раници и чанти ASICS, е нужно те да бъдат оригинални. Ние от PrimeGear.bg сме тук, за да ти осигурим точно това качество. Предложенията в нашия онлайн магазин са с доказан произход и всички необходими стикери, поставени от производител гарантиращи оригиналността им. Освен това, на PrimeGear.bg можеш да се възползваш от достъпните цени, които сме се погрижили да осигурим за нашите клиенти. Благодарение на факта, че PrimeGear.bg  е Златен партньор на ASICS за България, ние с гордост можем да заявим, че спортните раници, чанти и сакове ASICS са качеството, което заслужаваш. Защото оригиналността на всеки един продукт е гарантирана от ASICS. 

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

1 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

1 позиции

Зареждане на продукт