Раници Under Armour

Раници Under Armour

Когато става дума за пълна спортна екипировка, раниците и чантите за спорт са задължителна част от нея. Удобството, което ти предоставят качествените спортни раници и сакове не може да бъде заменено с какъвто и да е сак. Разбира се, това е в случай, че търсиш комфорт и надежден “партньор” в спортните занимания. Водонепропускливите покрития, специалните отделения за спортни обувки, както и омекотените и подсилени презрамки са характеристики, които само оригиналните спортни сакове и раници могат да ти осигурят. И понеже ние от PrimeGear.bg държим на всяка част от спортното оборудване сме подбрали модели раници и чанти UNDER ARMOUR, на които можеш да разчиташ. Защото, дори най-малките детайли имат значение, когато е нужно да останеш концентриран. UNDER ARMOUR определено имат какво да ти предложат, а в нашия онлайн магазин ще откриеш актуалните модели на бранда, защото с теб сме от един отбор.

Защо да заложиш на Under Armour при избора на раници и чанти ?

За хората, които са предаватели на бранда е излишно да обясняваме, защо UNDER ARMOUR е страхотен избор. Ако обаче, си от тези, които не познават марката и се двоумят дали да заложат точно на UNDER ARMOUR, ние от PrimeGear.bg държим да отбележим някои от предимствата на бранда. Неслучайно UNDER ARMOUR е марка, която е силно разпознаваема и предпочитана сред хиляди потребители. Най-важното нещо, което получаваш всеки път, когато заложиш на UNDER ARMOUR е безкомпромисното качество. Иновативните технологии, създадени и подобрени от бранда са фактор, който не само ги изстрелва на върха на всяка класация, но и ги задържа там дълго време. При UNDER ARMOUR (независимо за какъв артикул на марката говорим) никога няма да откриеш посредствени или компромисни артикули.

Спортните раници, сакове и чанти не правят изключение от гледна точка на иновациите. Водонепропускливите материи, специално проектираните отделения за вода, съобразени с размерите на спортните бутилки, отделен джоб за спортните обувки са детайли, които създават огромно удобство при пренасяне на екипировката ти. Дизайнът на спортните раници UNDER ARMOUR винаги се придържа към свеж и актуален вид. Защото те са най-използваните варианти за ежедневието. Перфектно комбиниращи се с всеки стил спортен, спортно-елегантен, дори “уличен” раниците UNDER ARMOUR ще се погрижат личните ти вещи да бъдат защитени. 

Като бранд с хиляди последователи UNDER ARMOUR успява да задоволи очакванията на всяка група от тях. Спортните чанти са колкото практични, толкова и дизайнерски. Създадени като комплимент към спортуващите дамите са изключително удобни както за спорт, така и за динамичното ежедневие. Ако все още не си сигурен, защо раниците и чантите на UNDER ARMOUR са страхотен избор, ела на PrimeGear.bg и виж моделите, които сме подбрали за теб. Сигурни сме, че няма да останеш разочарован.

Какво отличава раниците и чантите UNDER ARMOUR ?

Казано с две думи - иновативните технологии. Отдавна вече спортни раници и сакове, не са просто “средства за пренасяне”. UNDER ARMOUR е един от брандовете, които го доказват. Създадените и патентовани от марката технологии, са умело приложени във всеки техен артикул. От спортните аксесоари, през дрехите и маратонките, до раниците и саковете. UA Storm е технология, която ще запази личните ти вещи сухи, независимо от метеорологичните условия. Предпазваща от дъжд и вятър екипировката ти ще бъде защитена.

Друга отличителна черта на раниците и чантите UNDER ARMOUR е разпределението, което ти осигуряват. Знаем колко е досадно, да се опитваш да поставиш спортната бутилка с вода в твърде малък джоб, Всяко отделение в раниците и саковете UNDER ARMOUR  е прецизно проектирано, за да побере с лекота необходимото спортно оборудване. Дори нещо повече, джобовете предназначени за спортните ти обувки, са напълно отделени от останалата екипировка, а от вътрешната страна разполагат с водонепропускливо покритие. Избирайки спортните сакове на UNDER ARMOUR, няма да е нужно да пренасяш обувките си в ръка след интензивна тренировка, за да запазиш от изцапване останалата екипировка. Особено, ако времето не е било слънчево и приятно.

Олекотените модели са друго преимущество, което ти осигуряват раниците и саковете UNDER ARMOUR. Това може би няма да окаже влияние на избора ти, ако пренасяш екипировката си на къси разстояния, но за бегачите този факт е истински повод за радост. Както и подсилените и омекотени презрамки. Когато се стреми към максимална бързина, всяка част от екипировката ти има значение. И UNDER ARMOUR ти предлагат страхотни решения.

Какви раници и чанти UNDER ARMOUR ще откриеш при нас ?

Както винаги, актуалните колекции на UNDER ARMOUR са на нашия сайт. Подбрали сме модели, които ще те впечатлят, осигурявайки ти практичност и комфорт при всяко използване.

 • Спортни раници UNDER ARMOUR - проектирани така, че да поберат дребни лични вещи, лаптоп или спортен екип за тренировка. Всичко нужно ще бъде защитено от UA Storm, а ти ще се насладиш на удобството по всяко време да ти бъде под ръка, добре де на гърба.
 • Спортни сакове UNDER ARMOUR - Многобройните и практични отделения ще въведат ред в спортното ти оборудване. С отделните джобове за маратонки, няма да е нужно да ги носиш в ръка. Достатъчно големи са, за да поберат цялото необходимо оборудване за ефективна тренировка както навън, така и във фитнес залата.
 • Спортни чанти UNDER ARMOUR - както вече казахме, тези продукти са изключителен комплимент към спортуващите дами. Модерни и атрактивни, изборът при тях е не само сред моделите, но и сред цветовете. Удобните разделения, предлагат достатъчно място за всички нужни вещи. Чантите UNDER ARMOUR са страхотен избор и за динамичното ежедневие.

Който и вариант да избереш, можеш да се довериш на PrimeGear.bg за качеството и оригиналността на всеки продукт. Защото нашата цел е да ти доставим точно това.

Защо да вземеш раници и чанти UNDER ARMOUR от PrimeGear.bg ?

Като единствен оторизиран онлайн магазин на UNDER ARMOUR България, ние гарантираме за всеки продукт, който ще откриеш при нас. Защото нашата цел е да ти доставим качеството, което заслужаваш без компромиси и извинения. Възползвай се от предимствата на оригиналните раници и чанти UNDER ARMOUR, и не позволявай нищо да те разсейва по пътя към върха. А ние ще се погрижим, на сайта ни да откриваш винаги актуалните предложения на бранда на достъпни цени, защото с теб сме в един отбор, и можеш да разчиташ на нас по всяко време.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

28 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

28 позиции

Зареждане на продукт