Много пъти сме ти разказвали за какво да внимаваш при избора на качествено спортно облекло - материя, производител, спорт. Този път ще обърнем внимание на един критерий, който смятаме за не по-малко важен, но някак си остава на заден план. А именно функционалност и външен вид.

Освен че е качествена и комфортна, спортната екипировка, която ще откриеш на сайта ни е подбрана така, че лесно да можеш да комбинираш отделните части в страхотен сет. Със следващите редове искаме не само да ти представим няколко идеи, но и да те вдъхновим да създадеш свой собствен сет, с който да се чувстваш удобно независимо от заниманията ти. С всички дамски спортни дрехи на сайта ни можеш да създадеш много повече от 3 сета, но ние ще се ограничим само до толкова (въпреки че ние доста трудно) защото предизвикателството е за теб.

Ела на PrimeGear.bg и развихри въображението си, сигурни сме, че резултатът ще ти хареса.

Анцуг и Суичър

Класическа комбинация, с която можеш не само да тренираш, но и да се разходиш сред природата, или дори да избереш за ежедневието си. Неслучайно сиутчъртие са едни от най-предпочитаните спортни дрехи - можеш да ги използваш като връхна дреха, вместо яке, като междинен слой или пък като модерно допълнение към визията. А сайта ни ще откриеше страхотни висококачествени модели както с качулка, така и без. Материите са еластични, отвеждащи потта, а принтовете модерни и атрактивни.
Анцузите и спортните долнища ще ти осигурят комфорт и свобода на движенията независимо дали си решила да потичаш или да тренираш във фитнеса. Добави и чифт оригинални маратонки (за тях ще ти разкажем по-подробно в следващите статии) и се наслади на всяко движение.

Клин и бюстие

Перфектна комбинация, подходяща за тренировка на закрито, а през топлите дни и за навън. С такъв сет можеш да тренираш както високо интензивни спортове, така и занимания като йога и пилатес. Ако предпочиташ вторите, при нас ще откриеш страхотни модели дамски клинове с висока талия, които ще ти осигурят комфорт, независимо от сложността на “позата”. Дамските клинове с висока талия са много подходящи и за силови тренировки, защото оказват допълнителна опора в областта на кръста.
И понеже става дума за дамски спортен сет, силно ти препоръчваме да разгледаш предложенията на NEBBIA на сайта ни. Освен еластични, комфортни и модерни, кройките им са създадени с идеята да подчертаят женските извивки. Нека си проличат всички часове прекарани във фитнеса.

Къс клин и тениска

За някои тренировки ти е необходима свобода и толкова ще загрееш, че ще ни благодариш, че ти представихме този сет. Въпреки че, не “откриваме топлата вода” с него, се оказва, че е силно подценяван. Повярвай ни, висококачествената тениска и късият клин са незаменими в горещите дни. На PrimeGear.bg ще откриеш страхотни мъжки тениски с технология UA Charged Cotton, които отвеждат потта много по-добре в сравнение със “стандартните” памучни тениски. Наслаждавай се на тренировката и остани суха, независимо от интензитета ѝ.

Късите клинове пък, са страхотно решение не само за бегачите в горещите дни и дългите маратони, но и за тренировките във фитнеса. Осигурявайки ти свобода на движенията и допълнителна опора на кръста, те са идеални и за регулиране на температурата на тялото. Особено, когато поставените цели са високи, а усилията повече от “стандартните”. Доверявайки се на NEBBIA ще си осигуриш и страхотна визия с push-up ефект, заедно с останалите предимства на късите дамски клинове.

Защо е важно да си с правилната спортна екипировка ?

Неведнъж сме споменавали, че изборът на правилна екипировка влияе пряко на резултатите, които постигаш. И не, не става дума само за комфорт. Големите спортни брандове като ASICS, UNDER ARMOUR, NEBBIA, ABOVE THE REST създават моделите си като обръщат внимание на всеки детайл - комфорт, визия, подходящи технологии, дори безопасност. Затова и оригиналните спортни дрехи се отличават от останалите.

Сетовете, които ти представихме са просто начална стъпка, от която да развихриш въображението си, но не забравяй да съобразиш избора си с нуждите на твоя спорт. Защото колкото и комфортно и атрактивно да е спортното бюстие, то не е най-добрият избор за последен слой при хайкинг заниманията. Разбира се, ние не сме от хората, които дават непотребни съвети, затова и сме се подготвили за всяка ситуация. На сайта ни ще откриеш подходящи предложения за почти всички видове спорт, а консултантите ни са на твое разположение, ако имаш конкретни въпроси за екипировката.

Възползвай се от предимствата на качествената спортна екипировка - технологията UA ColdGear за студените дни, HeatGear - когато температурите са високи, Push-up ефект за да подчертаеш извивките си, без да жертваш комфорта и страхотните ветроустойчиви суитчъри, когато времето може да те изненада. Всички тези технологии и “екстри” са създадени, за да направят твоята тренировка по-ефективна, а от PrimeGear.bg можеш да ги получиш само с няколко кликвания на мишката (или телефона).

Какво ще откриеш на PrimeGear.bg ?

Подготвили сме се със страхотни дамски суичъри с качулки, както и с модели без. Дълги спортни клинове, подходящи за тренировки на открито и закрито. Къси дамски клинове, с които горещите дни и високоинтензивните тренировки ще са доста по-прохладни. Дамски тениски, които отвеждат потта и те запазват суха по време на цялата тренировка. Спортни бюстиета, на които можеш да разчиташ (дамите разбират тези думи отлично), както и спортни потници, осигуряващи ти пълна свобода на движенията.

Освен всичко, което изброихме по-горе, на PrimeGear.bg ще намериш и качествени дамски маратонки. Постарали сме се да ти предложим най-доброто от най-доброто за всеки спорт, така че за теб остава единствено удоволствието от избора на конкретен модел.
Разбира се, не забравяме, че става дума за дамски спортен сет, затова и аксесоарите като спортни шапки с козирка, раници и чанти, ръкавици, дори спортни бутилки за вода са сред предложенията на сайта ни.
Развихри въображението си и създай сетовете от оригинални спортни дрехи, с които ще се чувстваш комфортно и тренировката ти ще бъде по-ефективна. Атрактивните модели и новите колекции на NEBBIA, ASICS, UNDER ARMOUR са вече на сайта ни, така че пролетното (дори лятното) обновяване на гардероба може да започне още сега.
Довери се на качествената спортна екипировка и покажи най-доброто, на което си способна. Всичко, от което се нуждаеш е на PrimeGear.bg.