Няма значение дали си запален бегач или тепърва откриваш този спорт, сигурни сме, че маратонките ASICS NOOSA TRI 14 ще те впечатлят. Част от последната колекция 2022 на ASICS, тези маратонки за бягане ти доставят всичко нужно за доброто представяне. Заложи на ASICS NOOSA TRI 14 и бъди винаги готов за бягане, ела на PrimeGear.bg и вземи своя чифт на достъпна цена.

И понеже, ние не сме просто онлайн магазин, а твой партньор в тренировките и постигането на високи цели, в следващите редове ще обърнем внимание и на ползите от бягането, както и защо е важно да бягаш с качествени спортни обувки.

Както казахме, можеш да разчиташ на нас и споделянето на полезна информация е само един от начините. 

Защо да бягаме?

Щом четеш тези редове, значи си наясно с ползите от бягането. Въпреки това, човек винаги може да научи нещо ново. Ще изброим основните, а ти се чувствай свободен да допълваш. Защото ние също сме готови да научим нещо ново.

  • Изгарянето на калории - това е една от основните причини, поради които хората избират бягането. Желанието за стройна фигура, често е водещото в началото, докато бягането не се превърне в любима част от ежедневието, а защо не и професия. Отклонихме се. Каквато и да е мотивацията ти, фактите си са факти - бягането е спорт, който помага за изгарянето на излишни калории.
  • Подпомага работата на сърцето - спадайки към така наречените кардио тренировки, бягането оказва благоприятно влияние върху работата на сърцето и поддържането на тонуса. Неслучайно, голяма част от хората казват, че бягат за здраве.
  • Красиви и стегнати крака - равномерното натоварване на краката при бягане, влияе върху едновременното трениране на няколко мускулни групи по цялата дължина на краката. Ето защо, ефектът красиви и стегнати крака е сред отличителните предимства на бягането.
  • Укрепва ставите и костната система - точно както мускулите, колкото повече тренираш ставите си и хрущяли, толкова по-подвижни остават те.
  • Подобрява настроението - като всяка тренировка и бягането води до отделяне на ендорфини. Комбинирай го с бягане сред природата и сме сигурни, че настроението ти ще бъде повече от добро.

Всяка една от изброените точки, може да бъде абсолютно основателна причина да започнеш да бягаш. Ако вече си в "отбора", то тогава си наясно, и че за да бъде бягането истинско удоволствие, независимо дали го практикуваш от време на време или се готвиш за нов личен рекорд, качествените маратонки за бягане са изключително важни.

ASICS NOOSA TRI 14 – подходящият модел за твоята тренировка

Вдъхновени, от предизвикалите фурор през 2000-та година ASICS GEL - NOOSA, моделът през 2022 е с много подобрения, спрямо този преди 22 години. Външният дизайн е цветен, свеж дори закачлив, имайки предвид, че говорим за спортни обувки за бягане. И приликите свършват до там, от тук нататък превес взимат иновативните технологии, разработени от бранда, за да превърнат фаворита от миналото - в хит в настоящето.

Инженерно проектираната горна част е лека и дишаща за максимален комфорт и свободна циркулация на въздуха, през цялото време. Подметката е омекотена с помощта на ASICS Flytefoam, извитата аеродинамична форма, улеснява прехода пета-пръсти, което е изключително важно при бягането. Плътното прилягане като чорап ти, осигурява пълна свобода на движенията. Комфортното усещане при бягането с тези маратонки се дължи на ударопоглъщащата междинна подметка. А благодарение на технологията ASICS AHARPLUS, междинната подметка е защитена от издръжлива външна подметка. Това оказва влияние не само на запазването на омекотяващия ефект, но и като цяло прави маратонките за бягане ASICS NOOSA TRI 14 по - издръжливи.

За да бъдеш максимално бърз и усилията ти да са насочени ползотворно, маратонките ASICS NOOSA TRI 14 са изключително олекотени. Дамските модели тежат само 201 гр.

И разбира се, нещо което има важно значение - удължените пета и език. Сигурни сме, че състезаващите се в триатлони ще го оценят подобаващо. Всяка секунда там е важна, а обуването и събуването на маратонките, не бива да бъде фактор при крайното класиране. Ето защо, връзките също са преместени, в сравнение с първоначалния модел. Благодарение на тази промяна ASICS NOOSA TRI 14 могат да ти предложат персонализирано прилягане на маратонките към краката ти. Развий скоростта, от която се нуждаеш за победа, без да се замисляш и за секунда за обувките си - това е усещането, което и носи този модел.

Създадени, за да ти помогнат да покажеш най-доброто, на което си способен, тези маратонки за бягане със сигурност ще те впечатлят. Ние също, защото можеш да ги откриеш на сайта ни, сред останалите модели спортни обувки от колекция 2022 на ASICS.

Защо да се довериш на PrimeGear.bg

Защото избирайкиPrimeGear.bg можеш да бъдеш напълно спокоен за качеството, което ще получиш. Като “Златен партньор” на ASICS за България, ние можем да си позволим лукса, да гарантираме за всеки един продукт в магазина ни. Така че, доверявайки се на PrimeGear.bg ти се доверяваш на ASICS. И разбира се, се възползваш от достъпните цени, които можем да ти предложим благодарение на партньорството ни.

Вземи своя ASICS NOOSA TRI 14 от PrimeGear.bg и бъди винаги готов за бягане.