Спортните маратонки Under Armour са сред най-предпочитаните модели, когато става дума за “перфектно представяне”. А знаеш ли, че първият чифт маратонки на бранда се появява чак през 2006 година ? Започвайки с футболни обувки, Under Armour бързо набира скорост е се превръща в лидер на пазара за спортни обувки. Днес брандът предлага разнообразие от дамски и мъжки модели, подходящи не само за различен вид спорт, но и за различни стилове на тренировка.

В следващите редове ще обърнем по-специално внимание на дамските маратонки Under Armour. Създадени за жените, които не се страхуват да се поизпотят в залата, както и за тези, които очакват комфорт при всяка крачка, дамските колекции спортни маратонки Under Armour са перфектният избор. И понеже ние не обичаме “празните приказки” на PrimeGear.bg ще откриеш едни от най-добрите предложения за дамски маратонки на бранда. Вземи, своя модел Under Armour и покажи най-доброто, на което си способна.

Спортните маратонки на UA са подходящи за ежедневие и спорт

Неслучайно Under Armour е любим бранд на милиони хора. Доказал се с безупречното си качество, той е един от малкото спортни гиганти, които създават модели не само за велики спортни постижения, но и за ежедневния комфорт на своите потребители.

Така наречените дамски маратонки за ежедневие, предизвикват истински фурор както при любителите спортисти, така и при професионалните атлети. (Нека не забравяме, че те също са хора и имат живот и извън тренировките).

Това, което отличава дамските маратонки за ежедневие Under Armour от всички останали предложения на пазара са иновативните технологии. Когато става дума за качество, Under Armour не си поставят граници, независимо дали с този чифт ще се състезаваш на пистата или ще отидеш до магазина.

Едно от най-големите предимства на ежедневните модели дамски маратонки е омекотяването. Технологията UA Charged Cushioning ти осигурява невероятна отзивчивост при всяка крачка и неповторимо омекотяване. Това я прави повече от подходяща за ежедневните модели, намалявайки напрежението в стъпалото и осигурявайки ти комфортно усещане през целия ден.

Другата важна характеристика на дамските маратонки за всеки ден Under Armour е дишащата горна част. Ако при интензивните тренировки свободната циркулация на въздуха е от значение за по-доброто ти представяне, то при ежедневното носене на маратонките е изключително важна за комфортното усещане през целия ден. Мрежестата подсилена тъкан, която Under Armour създава за спортните си модели е перфектно имплементирана и при ежедневните дамски маратонки на бранда.

Като лидер на пазара за спортни дрехи и обувки обаче, нашата слабост (абсолютно преносно е тази дума) си остават спортните модели маратонки Under Armour. Започваме с най-отличителните черти и предимствата, които ти осигуряват иновативните технологии на бранда.

Маратонките се отличават най-много с технологията HOVR

Ако и ти си сред феновете на бранда, то със сигурност знаеш какво точно означават тези 4 букви или по-скоро какво преимущество ти носят те при всяка крачка. В случай, че си пропуснала тази част от иновациите на Under Armour, сега е перфектният момент да разбереш защо маратонките за спорт с технологията HOVR са предпочитаният избор на професионалните атлети.

Най-просто казано UA HOVR е уникална патентована смес от пяна, разработена специално за спортния гигант. Това, което я прави уникална обаче (освен състава ѝ) е иновативната компресионна тъкан “Energy Web”, която обгръща пяната. Резултатът е невероятно омекотяване и непрекъснато възвръщане на вложената енергия. Всеки натиск и удар се поема от пяната, докато външната мрежа връща енергията обратно към теб.

До тук беше научната част. Дамските маратонки за спорт Under Armour HOVR ще бъдат твой верен съюзник при всеки спорт. Благодарение на технологията, ти ще можеш да се представяш по-добре с по-малко усилия и по-малко умора, в сравнение с други спортни обувки. Ако и ти си от дамите, които харесват бягането и се стремят към все по-добри резултати, то експлодиращият старт на всяка крачка, с дамските маратонки UA HOVR със сигурност ще те впечатли.

И понеже става дума за Under Armour, а те винаги ти предлагат най-доброто от най-доброто (неслучайно ще ги откриеш на PrimeGear.bg) можеш да се възползваш от предимствата на “21-ви век”. Дамските маратонки за спорт UA HOVR Connected (само за уточнение, това е колекция, а не модел) разполагат с вграден микрочип, който отчита твоето представяне. Данните можеш да видиш на смартфона си и така да следиш напредъка си с всяка тренировка. “Умните маратонки” Under Armour са сред най-продаваните модели на бранда и според нас - напълно обосновано.

Спортните маратонките за зала с технология TriBase

Когато говорим за дамски маратонки за зала, Under Armour отново са една крачка пред другите. Технологията TriBase е това, което ти осигурява максимална гъвкавост, комфорт и протекция при всяко движение.

Една от отличителните черти на бранда е прецизност до най-малкия детайл. TriBase е точно това. Инженерно проектираната външна част на подметката, образува така наречения “три-опорен модел”. Внасяйки допълнително набраздяване в трите опорни точки на стъпалото, моделите дамски маратонки за зала TriBase ти осигуряват перфектно сцепление и баланс.

Благодарение на специфичната си форма, тази система позволява невероятна гъвкавост на маратонките. Фактор изключително важен при интензивни и комбинирани тренировки като кросфит. Най-голямото предимство обаче, при избора на маратонките за спорт с технология TriBase е сцеплението. Независимо колко уреда ще смениш в залата, или колко ще вдигнеш темпото на тренировката, TriBase ще останат твой верен съюзник във всяка ситуация. Довери се на доказаното качество на Under Armour и покажи най-доброто, на което си способна.

На PrimeGear.bg ще откриеш разнообразие от модели от Under Armour

Въпреки че в една статия не можем да изброим всички отличителни черти и предимства на дамските маратонки Under Armour (е добре де можем, но ще бъде по-скоро книжка, отколкото статия) ние от PrimeGear се постарахме да направим нещо по-добро. Доставихме ги тук за теб. Всички актуални модели, спортни маратонки за жени Under Armour са на сайта ни, абсолютно достъпни за нашите клиенти.

Както знаеш, ние сме хора на действието (пък и кой спортист не е) затова освен за огромното разнообразие от модели дамски маратонки Under Armour, с погрижихме и за достъпните цени. PrimeGear.bg е единственият оторизиран онлайн магазин на Under Armour България и това ни дава възможността да ти предложим безкомпромисно качество на добра цена.

Възползвай се от предимствата на оригиналните дамски маратонки Under Armour, а ние ще ти доставим качеството, което заслужаваш.