Точно като спортистите и ние от PrimeGear.bg се стремим всеки ден да постигаме по-добри резултати и по-добро ниво в представянето си. И не, тук не става дума за последните колекции на големите спортни марки, които ще откриеш в онлайн магазина ни. Тук става дума за това, което направихме лично за теб като потребител на PrimeGear.bg

Може би си забелязал промените, а може би не. Е, ние не притежаваме гадателски способности, пък и не сме от търпеливите, затова решихме да стреляме направо. Тук ще научиш за всички новости и подобрения, които създадохме за теб, събрани на едно място.

И така, какво ново от Prime ?

Добавихме ценова защита

Винаги сме твърдели, че целта ни е да ти предложим качествена спортна екипировка на добра цена. Сега го правим още веднъж (не твърдението, а цената) ценовата защита ти гарантира, че ще вземеш своя продукт от PrimeGear.bg на най-добрата цена в онлайн магазина.

Как работи ? Ако даден продукт влезе в промоция и ти си направил поръчка на същия преди по-малко от 15 календарни дни, то тогава ти ще получиш разликата под формата на Prime точки в профила си.

Това е малко като да превъртиш играта, взимаш продукт, който харесваш и ползваш сега, и ако до 15 дни същият влезе в промоция, ти получаваш разликата като бонус точки.

Важно е да споменем, че ценовата защита е валидна само за регистрирани потребители, затова ако все още не си се регистрирал - сега е много подходящ момент да го направиш.

Плащания с дебитна/кредитна карта

Вече е по-лесно от всякога да заплатиш направената поръчка. Посредством Paysera само с няколко клика, лесно и сигурно. И понеже ние сме PrimeGear, добавихме и възможността за скоростно плащане по банка, отново посредством Paysera. Щом можеш да пазаруваш онлайн, защо да не можеш да платиш по същия начин? Не ни отговаряй, вече го направихме.

Улеснено връщане и замяна на продукт

Напълно разбираме, че пазаруването онлайн има своите рискове. Въпреки, подробните таблици с размери за всеки продукт, понякога се налага да замениш избрания с друг размер или цвят. За нас не е проблем, искаме и за теб да не бъде. Затова опростихме нещата максимално много. Просто влизаш в профила си и от менюто избираш Заявка за връщане на продукт. Следват няколко цъкания на мишката, за да уточниш какво искаш да върнеш и какво да се случи с него (замяна, връщане) и изпращаш пратката. Всички срокове и подробности можеш да откриеш на сайта ни.

На линия сме

Сигурни сме, че това си го забелязал, но държим да си кажем. Вече имаш възможност да се свържеш с наш консултант чрез Viber и Messenger. Независимо дали си отворил сайта ни през компютър или мобилно устройство, иконката е винаги под ръка. А нашите консултанти - на линия за теб. Не се притеснявай да ни потърсиш, когато имаш въпроси. Нали точно това е причината да направим свързването с нас по-лесно.

Ново навигационно меню

За да намираш по-лесно това, което търсиш променихме навигационното меню в магазина ни. Новата подредба и новият дизайн са съобразени с интуитивното търсене по категории и конкретни артикули. Или казано с други думи - много по-лесно и бързо откриваш това, за което си дошъл в онлайн магазина ни.

Стики филтри за десктоп

Нещо дребно, но много практично. Разглеждайки онлайн магазина през компютъра си, а не през телефона вече ще можеш да филтрираш търсенията си без да скролваш излишно. Сега не е нужно да се връщаш до началото на страницата, за да промениш филтър, по който търсиш конкретен продукт. Въпреки че не е крайно належаща промяна, ние от PrimeGear сметнахме, че е глезотия, която можем да подарим на нашите потребители. Така че, филтрите вече са залепени, за да ти бъдат винаги под ръка. Можеш да ги променяш колкото пъти искаш, докато не откриеш точния за теб продукт.

Бърза регистрация

Да, наясно сме, че нямаш време за попълване на излишни лексикони, когато искаш да си създадеш акаунт. Ето защо направихме регистрацията в PrimeGear.bg по-лесна и по-бърза. Само с няколко клика и добавяне на парола, вече имаш създаден акаунт в Prime обществото. Целта ни тук не е продажба на артикули, защото можеш да си закупиш това, което харесваш и без регистрация. Акаунтът е плюс за теб. Само регистрираните потребители могат да се възползват от потребителската програма на PrimeGear.bg и да трупат PRIME точки. Как да получаваш точки и как да ги използваш можеш да разбереш по-подробно на сайта ни. Само ще вметнем, че получаваш цели 15 точки като подарък за рождения ти ден. Не можахме да устоим, обичаме празниците.

Това са само част от актуализациите, които сме замислили, за да направим пазаруването ти в PrimeGear.bg по-комфортно, по-лесно и по-бързо. Останалите ще ги споделим, когато са факт. Следи блога ни, за да бъдеш информиран, а ако имаш конкретни предложения ще се радваме да ги чуем.

Защото нашата цел е да ти предложим не само спортна екипировка с безкомпромисно качество, но и перфектно потребителско изживяване. Не, че се хвалим, но засега се справяме доста добре. И въпреки това, както при професионалните атлети, така и за екипа на PrimeGear - винаги има още медали за завоюване.