ASICS - това не е просто абревиатурата за “Anima Sana In Corpore Sano” (здрав дух в здраво тяло), това е икона в света на спорта и фитнеса. Този японски гигант има богата история, съчетаваща традиция и иновации в най-добрата си форма.

Спорт и движение са вдъхновението зад ASICS - бранд, който от десетилетия служи на спортисти, бегачи и професионални атлети по целия свят. Каква е целта? Да създадат продукти, които са по-интелигентни, по-комфортни и по-мощни, в сравнение с всеки друг. Няма значение дали си професионален спортист или просто имаш страст към движението - ASICS има нещо специално за всеки.

Техните иновативни и надеждни продукти са твоите съюзници във всяка крачка, бягане и скок към най-доброто ти “аз”. Независимо дали се изправяш пред спортни предизвикателства или се опитваш да се поддържаш здрав и активен, ASICS ти предлага инструментите, за да го постигнеш. Те не просто създават екипировка; те създават възможности, мотивация и цял един живот, посветен на движението.

Защо да заложиш на спортна екипировка от бранда ASICS?

Защо би трябвало да си приготвиш място в гардероба за ASICS? Защото вече не става дума само за спортна екипировка - това е иновация, облечена с инженерна прецизност и спортен стил. ASICS не се занимават просто с облекло и обувки. Те създават научни чудеса, които обгръщат твоето тяло, предоставяйки ти подкрепа и комфорт, които са по-добри от всякога.

Тайната на успеха на ASICS е в иновациите, които се грижат за твоите нужди на всеки етап от спортната ти дейност. Брандът използва съвременни технологии, интегрирани във всяка част от техните продукти, за да ти осигури най-доброто изживяване при бягане, фитнес, тенис и всеки друг вид спорт. Независимо дали става въпрос за интелигентни подметки, поддържащи стабилността на стъпалата ти, или леки и вентилирани горни части на обувките, които ти осигуряват свежест и комфорт, ASICS никога не компрометира качеството си.

Заложи на спортна екипировка ASICS и се наслади на безкомпромисно качество, което несравнимо подобрява всяка твоя тренировка. Всеки артикул, който излиза от производствените им линии, не просто се проверява, а се изпитва в пресъздадена реална среда. Това означава, че всеки продукт преживява изчерпателни тестове и симулации, за да се уверят, че издържа на изискванията на истинските спортисти и спортни състезания.

ASICS е носител на японската прецизност и изтънчена инженерия. Техните продукти са изработени с изключителна грижа и внимание към детайла, като се стремят към съвършенство във всяка част на техническата реализация. Знаеш ли, че ASICS внимателно се консултират с професионални спортисти и треньори, за да разберат как точно се използва екипировката им в реалната среда на тренировките и състезанията?

Тази марката разчита на японския стандарт за качество и прецизност, гарантирайки, че всеки артикул, носещ нейното име, отговаря на най-високите стандарти за издръжливост и функционалност. Заложи на ASICS, ако искаш екипировка, която не прави компромиси с качеството и която те подкрепя в твоя начин на живот и спортна активност.

Как ASICS подобри своята спортна екипировка?

ASICS е от онези брандове, които се стремят към вечното преследване на по-добро и по-добро представяне. Те не просто се задоволяват с това да правят добра екипировка - те искат да създадат същински чудеса на спортния фронт. Но как успяват да преминат на следващото ниво и да станат толкова невероятни?

По начин, който е научно подплатен и пълен с прецизност. ASICS не се задоволяват само с марката, те са там за теб. Винаги на върха на иновациите, ASICS съчетава технически и технологични изследвания и разработки, за да подобри всеки аспект на техните продукти. ASICS не просто обновява своите продукти, той ги революционизира. За да подобрят спортната екипировка, този бранд провежда множество научни изследвания и изпитвания, за да създаде продукти, които ще изпреварят времето. Те тестват всеки артикул в реална среда, предизвиквайки го в различни условия, като екстремни температури, влажност, и дори проливен дъжд. Този метод на изпитване в реални условия гарантира, че всеки артикул ще се справи с предизвикателствата на спортистите и фитнес ентусиастите.

ASICS се гордее с иновативните технологии, които внимателно интегрира във всяка част от своите нови продукти. Технологии като GEL, FLYTEFOAM, TRUSSTIC SYSTEM, GORE-TEX, DYNAMIC DUOMAX, AHAR Plus подметка и REFLECTIVITY са само някои от примерите, които подчертават ангажимента на бранда към високите стандарти. GEL технологията предоставя изключителна амортизация, FLYTEFOAM добавя реактивност, TRUSSTIC SYSTEM допринася за стабилност, GORE-TEX предпазва от влага и студа, DYNAMIC DUOMAX подобрява контрола, AHAR Plus подметката осигурява износоустойчивост, а REFLECTIVITY подобрява видимостта в слаба светлина. Всички тези технологии се комбинират в екипировка, която не само изглежда стилно, но и предоставя най-добрата подкрепа и комфорт по време на тренировки и състезания. А, новата колекция есен-зима 2023 на бранда доказва това с пълна сила.

Какво ще откриеш в колекция ЕСЕН-ЗИМА 23?

С настъпването на студените месеци, ASICS разкрива своята нова и завладяваща колекция за есен-зима 2023 г. Този сезон те вдъхновяват всеки спортист и фитнес ентусиаст, предоставяйки не просто стил, а изключителна функционалност, която ти позволява да се справяш със студа и условията на тренировка по начин, по който други марки могат само да мечтаят.

Какво прави тази колекция толкова изключителна? Първо, тя обединява последните иновации и научни изследвания във всяка дреха и обувка. ASICS не се задоволява просто да ви предложи спортна екипировка, те искат тя да бъде съвършена. Техническият дизайн и използваните материали гарантират, че този сезон ще си на върха на твоя спорт, без значение какви са метеорологичните условия. ASICS знаят, че спортистите имат високи изисквания, и точно затова са интегрирали иновативни технологии във всяка част от колекцията си.

С тази нова колекция 2023 ASICS ти предоставя не само стил и топлина, но и доверие и увереност, че можеш да се справиш с всяка тренировка, независимо от времето. Така че, вдигни се и се приготви за невероятни спортни постижения.

Какво задължително трябва да грабнеш от новата колекция на ASICS?

  • Яке - Студът наближава, и ASICS знаят как да те подготвят за него. Техните якета не само са стилни и модерни, но и топли и удобни. Повярвай ни, това са точно тези якета, които ще те предпазят от неприятния вятър и студ, докато продължаваш да правиш това, което най-много обичаш - спорта!
  • Суичър - Имаш ли нужда от нещо стилно и практично, което да носиш всеки ден или преди тренировка? ASICS ти предлагат суичъри, които съчетават стил и функционалност. Не само ще изглеждаш добре с тях, но и ще запазиш топлината и комфорта си, без значение колко студено е навън.
  • Анцуг - Когато студът наистина настъпи, няма по-добра опция от удобните анцузи и клинове на ASICS. Те са създадени, за да ти осигурят свобода на движение и топлина през студените дни. С тези анцузи, няма да се чувстваш ограничен и замръзнал, а ще излъчваш стил и комфорт.
  • Тениска - Добави малко цвят и стил към гардероба си с вдъхновяващите тениски на ASICS. Те не само ще ти предоставят комфорт през целия ден, но и ще добавят свежест и жизненост към визията ти. Приготви се за по-цветни и радостни дни с тези тениски.
  • Спортни чорапи - Не забравяй за чорапите! ASICS са изработили специално проектирани чорапи, които не само ще поддържат краката ти топли, но и ще ги предпазят по време на тренировката. Повярвай ни, качествените спортни чорапи са ключът към комфорт и предпазване на краката ти, докато постигаш своите спортни цели.

Със сигурност можем да кажем, че ASICS не си пада по студени предизвикателства, когато става въпрос за спортна екипировка. Те носят традиция и иновации в едно, предоставяйки на спортисти и фитнес ентусиасти по целия свят това, от което се нуждаят. Независимо дали си на път да постигнеш следващия световен рекорд или просто искаш да изглеждаш стилно и да се чувстваш комфортно, ASICS има всичко необходимо за теб.

Довери се на PrimeGear.bg

ASICS предоставя най-доброто в света на спортната екипировка, а PrimeGear.bg е твоят надежден партньор за пазаруване. При нас ще намериш широк асортимент от продукти на ASICS, включително новата колекция за ЕСЕН-ЗИМА 2023. С доказано качество и бърза доставка, ние се стремим да ти предоставим лесния начин да се снабдиш с най-доброто от света на спорта. Довери се на ASICS и PrimeGear.bg и се подготви за активна и стилна зима!

С PrimeGear.bg не само ще намериш разнообразие от якета, суичъри, анцузи, тениски и спортни чорапи, включени в новата колекция на бранда, но и ще се насладиш на гарантирано качество и бърза доставка. Като водещ онлайн магазин ние се превърнахме в синоним на “лесен и надежден начин” да попълниш гардероба си с най-доброто от света на спорта.

За този зимен сезон, се довери на ASICS и PrimeGear.bg. Подготви се за активна и стилна зима и се поглези с най-добрата спортна екипировка. С нас, ти ще си готов да постигнеш следващия световен рекорд - било то в залата, на пистата или просто на улицата.