Готова ли си да вложиш всичко от себе си? Представяме ти една нова колекция за онези, които никога не се отказват.

Повечето хора се оправдават пред себе си с обещанието, че „Тази година ще започна да тренирам“ – традиция, която се повтаря всяка година някъде в периода около Нова година. Ти не си от тези хора. Ти си решителна и дисциплинирана. Ти избираш да влагаш 100% във всичко, което правиш.

За твоето здраве, за тренировките във фитнеса и за умението да се наслаждаваш на максимум във всеки момент от живота. Ти знаеш какво искаш и това е интензивната отдаденост към фитнеса и здравословния начин на живот.

Ето защо NEBBIA създаде своята „интензивна“ колекция INTENSE, специално за теб – виж защо не трябва да я пропускаш.

Колекцията INTENSE ще ти помогне да откриеш силата, с която да продължиш своите усилия, въпреки факта, че 2020 беше трудна и сложна година.

INTENSE ще ти помогне да се върнеш в правия път. Тази колекция черпи вдъхновение от уверените и способни жени, които следват своите цели със завидна всеотдайност.

А ние от PrimeGear.bg ти даваме възможност да се докоснеш до тази уникална и неповторима колекция – през нашия онлайн магазин.

NEBBIA имат нови изненади за теб

Тази нова колекция интелигентно съчетава комбинацията от материалите „интензивно черно“ заедно с луксозни и лъскави златни детайли.

Това са детайли, които напълно ще завършат твоя фитнес гардероб. От NEBBIA са ти подготвили три нови чифта дамски клинове заедно с дамски топ, тениска, панталони, шорти и два суитчъра.

Клиновете са изработени от по-силен и компактен материал, който предлага перфектната подкрепа за теб и подпомага процеса на възстановяване след тренировките. Те са подходящи за всякакви вид упражнения и тренировки, включително кардио, силови тренировки и интервално кардио (познато като HIIT).

Подобно на останалите модели клинове на NEBBIA, настоящите от новата колекция също включват добре познатия подсилващ „scrunch butt“ ефект, който оформя и пристяга дупето. Брандираните ивици пък спомагат за оформянето на бедрата.

Уникален продукт за уникално фитнес преживяване

Фитнес тенденциите постоянно се променят и от NEBBIA се стараят да се адаптират към тях. Това е причината, поради която ще откриеш и техния първи дамски гащеризон в колекцията INTENSE.

Чувствай се добре дошла да го изпробваш във фитнеса или дори по време на домашната ти тренировка. Бързо ще свикнеш с него и този гащеризон ще се превърне в твоята втора кожа.

Забрави за некомфортните моменти, в които кръстът ти е гол или клинът ти пада. Благодарение на този гащеризон ще можеш да се радваш на слънцето и да правиш клекове цял ден, без той да те предаде.

Този уникален модел е женствен, елегантен, но и напълно функционален. Ако искаш да вдигнеш нивото на своя аутфит, може да го съчетаеш с новия суитчър със златен кант на NEBBIA.

Какво означава „живот на максимума“

Слоганът на колекцията е „тренирам интензивно, живея интензивно“. NEBBIA те предизвиква да дадеш всичко от себе си не само във фитнес залата, но и във всичко, което правиш в ежедневния си живот.

Ако изминалата година ни научи на нещо, това е фактът, че няма нищо друго за правене. Или правим нещата на максимум, или няма да ги правим изобщо – живеем само веднъж. И зависи само от нас да живеем този живот на пълни обороти.

PrimeGear отправя въпрос към своите момичета за това как да живеят живота си интензивно. За Теодора Мудева това означава да се наслаждаваме на всеки ден на максимума, да прекарваме време със семейството, да се отдаваме на любимите си хобита, тренировка и да влагаме нашите 100% във всичко, което правим.

А ти? Готова ли си да се превърнеш в най-добрата версия на себе си? PrimeGear.bg e официален представител и вносител на NEBBIA за България.