Твоят глас има значение

Настъпи това време от годината, в което се правят ретроспекции, дават се оценки за положен труд и разбира се - награди за най-добрите.

В PrimeGear положихме изключително огромен труд, за да можем да ти предоставим най-доброто, но ти си този, който може да оцени това, което сме направили до тук.

Кандидатствахме за Електронен магазин на годината и дойде моментът за поставяне на най-важната оценка - тази на потребителите. Ако и ти вярваш, че PrimeGear е най-доброто място за пазаруване – сега е момента да ни подкрепиш и да дадеш своя глас в категория „Електронен магазин“ за PrimeGear.bg, като посетиш сайта на BGWeb.bg.

От ден първи вярваме, че заслужаваш най-доброто и затова не спираме да подобряваме онлайн изживяването ти. Искаме да ти споделим за промените, които са настъпили само в последните 6 месеца, за да разбереш колко много ни е грижа за теб и твоето мнение.

Prime-подобрения:

Изградихме изцяло нова продуктова страница, която да ти предостави най-важната информация за продукта още в първият екран на мобилен телефон;

Подобрихме визията и структурата на продуктовите картички, за да виждаш по-добре продуктовите снимки на малък екран още преди да отвориш самия продукт;

Подобрихме и ускорихме процеса по завършване на поръчка, направихме го по интуитивен, за да ти е лесно да пазаруваш от мобилния си телефон. Без излишни стъпки, без излишна информация.;

Добавихме функционалност за запазване на продуктите в количка и по този начин ти гарантираме, че когато си добавил нещо в количка – ще можеш да го купиш и по-късно на същата цена;

Направихме много невидими подобрения, които да ти позволят разглеждане в сайта и завършване на поръчката, дори когато много други системи са отказали;

Изградихме цяла лоялна програма, която да те награждава за всяко твое усилие в сайта. Когато оставиш оценка и коментар за закупен от теб продукт – ние ти даваме 2 Prime точки, които да използваш при следващо пазаруване.

Споменавайки коментари за продукти – изградихме процес, с който да гарантираме, че всички коментари и оценки са реални. Да, точно така, правилно прочете. Всички коментари и оценки за продукти на PrimeGear са проверени и удостоверени. Това са потребители, които вече са купили продукта и искат да споделят своето мнение за него, с което да помогнат на теб, когато пазаруваш.

„По магазина те посрещат, по отношението се връщат.“ – Изградихме куп процеси и допълнителни проверки, обучихме Prime-консултанти, които да ти предоставят най-доброто обслужване, консултиране и отношение по време на пазаруването ти. Дори, когато допуснем грешка – не се крием, а споделяме какво сме предприели, за да я отстраним и да не се допуска отново.

Техническият екип изкара няколко денонощия в офиса, за да подобри цялостното ти изживяване онлайн. Оптимизирахме скоростта на магазина до степен, в която можем да се похвалим, че сме сред най-бързите магазини в световен мащаб.

Добавихме повече филтри, за да можеш лесно да стигнеш до конкретни продукти, вместо да се луташ измежду над 5000 артикула.

Добавихме нова, интуитивна търсачка, която разпознава синоними и сходни по смисъл думи, за да ти предостави резултата, който търсиш.

Не спираме да надграждаме и подобряваме PrimeGear, защото мотото ни е, че ти заслужаваш най-доброто. Затова и последната промяна дойде от няколко наши потребителя, които споделиха, че не разполагат с личен имейл и това ги спира да си направят поръчка. Е, вече пазаруването онлайн без имейл е възможно – поне на PrimeGear.bg.