PrimeGear винаги се стреми да ти предложи голямо разнообразие от спортни артикули онлайн. Подбираме висококачествена спортна екпировка от марките UNDER ARMOUR, ASICS, NEBBIA и ATR. Следим тенденциите в спорта и ти предлагаме страхотни условия за пазаруване онлайн. На PrimeGea.bg може да откриеш най-новите артикули за сезона и да вземеш цялостна спортна екипировка.

Знаем колко се трудиш и стремиш да постигнеш своите спортни цели затова и ние се стремим да се подобряваме и надграждаме. Вече можеш да откриеш при нас марката New Era. Спортните шапки, които те предлагат са изключително стилни, модерни и най-вече комфортни и практични.

История на спортните шапки New Era

Брандът е създаден през 1920г. като една мечта. Ерхард Кох взима пари на заем от сестра си, основава New Era и създава 60 000 шапки в стил Гетсби. Не след дълго синът му се присеидинява към бизнеса, който лека полека започва да се разраства. Тогава се наблюдава спад в търсенето на спортни шапки, а заинтересоваността към професионалния бейзбол нараства. Брандът решава да предприеме ново бизнес начинание и създават първата професионална бейзболна шапка New Era.

Благодарение на находчивостта на Кох, известният бранд съществува и до днес. През втората световна война и новата ера тъканите са оскъдни, а фамилията са се снабдявали с излишък от обикновен плат, който са боядисвали в пералня, за да може произведените шапки да съответстват на цветовете на местните отбори.

New Era започва да се развива все повече. Марката произвежда бейзболни шапки за отборите Brooklyn Dodgers®, Cincinnati Reds®, Cleveland Indians® и Detroit Tigers® и още. Развитието включва и създаване на нови модели с по-съвременен дизайн. Шапката 59FIFTY® се превръща в емблематичен модел за бранда и е поканен от MLB да продава директно на всеки отбор на годишните си зимни срещи.

New Era се превръща в един от най-успешните марки, започва да произвежда шапки за колежански спортове, AAA ( Най-високото ниво в бейзболната лига), междонародни бейзболни лиги и шапки за фенове.

Марката, поглеждайки назад към първите им 100 години, смята, че тепърва започва своето развитие. Стремят се да подобрят своите модели  и да представят вълнуващ нов продукт.

Защо избрахме марката New Era

PrimeGear и New Era имат общи виждания. Смятаме, че освен ние, нашите клиенти също ще се препознаят в този бранд. Историята за тяхното развитие е изключително вдъхновяваща и напомня, че всеки може да постигне своите мечти. Независимо дали става дума за бизнес начинание или цели, които сте си поставили в спорта, може да ги постигнете с постоянство и мотивация.
New Era произвеждат висококачествени спортни шапки, като се стремят да надграждат тези модели и да създават шапки, които да са стилни и изключително комфортни. Стремят се да дадат необходимото качество на всеки спортен фен. Не веднъж сме го споделяли с вас, че мисията на PrimeGear.bg е да ти предостави цялостна екипировка, оригинални спортни стоки, на едно място. Да ти предоставим добро обслужване и страхотни условия за пазаруване онлайн. Изборът на тази нова марка не беше труден за нас, най-важното е да доставим на нашите клиенти качество.

Както ние, така и New Era държим да се развиваме, а знаем, че ти също се стремиш към успех.

Защо да се довериш на PrimeGear.bg

Доверявайки се на PrimeGear.bg, ще избереш измежду голамо разнообразие на оригинални спортни стоки. Ние сме единствения оторизиран е-магазин на UA, златен партньор на ASICS, официален вносител на Nebbia за страната, а от скоро си партнираме с български бранд за спортна екипировка Above The Rest. Твоята поръчка ще тръгне директно от официалните складове на марките и ще бъдат доставени максимално бързо.

PrimeGear ти предлага супер намаления, а отделно можеш да се включиш в лоялната ни програма, с която ще трупаш промо точки за допълнително отстъпка. PrimeGear държи на качеството както за спортните стоки, така и за обслужването, което получаваш. Нашите консултанти са винаги насреща при избор на подходящата спортна екипировка.

Довери се на PrimeGear.bg и вземи качеството, което заслужаваш. Бъди най-добрия!