Летния сезон за 2022 е почти тук, ако още не си се подготвил за него тази статия е точно за теб. В случай, че вече си готов и само чакаш лятото да изгрее на хоризонта, хвърли един поглед на най-важните неща, които сме подбрали, за да си сигурен, че нямаш пропуски.

След последните две години, всички с нетърпение очакваме първия “нормален” горещ сезон и ще бъде жалко да не му се насладим пълноценно.

Ние от PrimeGear, вече подготвихме спортната си екипировка за лято 2022 и сега всичко зависи от градусите навън. Подготви се и ти, защото новият сезон чука на вратата.

Какви марки ще откриеш в нашия онлайн магазин ?

Залагаме само на най-доброто, затова за теб сме подготвили актуалните предложения на Asics, Under Armour и NEBBIA. Брандове с доказани качества, които не просто изглеждат добре, а те карат да се чувстваш добре.

Asics и това лято впечатляват с леки и приятни материи, осигуряващи пълна свобода на движенията.

Бързосъхнещите модели на Under Armour пък, няма да позволят да се чувстваш дискомфортно, въпреки температурите и натоварването.

А NEBBIA (тук са на ход дамите) ще направи спортната ти визия неотразима. Избери най-доброто от най-доброто, и си подари едно незабравимо лято с PrimeGear.bg

Най-необходимите спортни артикули за лятото

Като лидер на пазара за спортни стоки в България, ние от PrimeGear знаем, че всеки сезон си има особености. Независимо дали става дума за тренировки в залата, у дома или на пистата. Екипировката, с която тренираш трябва да отговаря първо на твоите изисквания и второ, на капризите на времето.

Да, времето има значение дори да си във фитнеса. Водонепропускливото яке, ще те запази сух по пътя към и от залата, ако навън вали, въпреки, че за самата тренировка няма да имаш нужда от него.

Тук ще ти представим, нашата гледна точка за най-необходимите спортни артикули за лятото.

Направи проверка на сака си, и се подготви за приключението “лято 2022”. Ако си забравил нещо не се тревожи, на PrimeGear.bg ще откриеш всичко необходимо.

Тениска/ потник/ бюстие

Тениската и потникът са първите артикули, за които се сеща човек, споменавайки лятото. Когато говорим за спортни артикули обаче, тениската и потникът трябва да бъдат много повече от "дрехи за лятото". Under Armour имат какво да ти предложат. Бързосъхнещият Charged Cotton ще се погрижи да останеш сух, лека и дишаща материята ще ти осигури комфорт и свобода на движенията. Тениските и пониците на Asics са “оборудвани” с допълнителни mesh-панели, които се грижат въздуха да циркулира свободно, създавайки прохладно и приятно усещане. NEBBIA отново ще те впечатлят с crop top, който просто е задължителен за летния сезон. Разбира се, тук имаме предвид дамския гардероб. Спортните сутиени и бюстиета на Under Armour са обновени с ленти, отвеждащи потта, а дизайните са толкова впечатляващи, че спокойно можете да тренирате само с тях.

Шорти

Всяко лято има нужда от шорти. Шортите от новите колекции на Under Armour, Asics и NEBBIA са повече от подходящи. Свежите цветове и модерни кройки допълват перфектно всеки спортен гардероб. Изключителните бързосъхнещи материи, осигуряват сухо усещане въпреки горещото време. Леки и удобни, шортите на лято 2022 са проектирани, за да се насладиш на пълна свобода на движенията. Ако все още не си избрал своя чифт шорти, ела на PrimeGear.bg и вземи най-доброто, което заслужаваш.

Шапка

Често се сещаме за шапката, чак когато слънцето започне да препича. Бъди подготвен, избери шапка с козирка от актуалните модели на Under Armour и Asics и не позволявай слънцето да те заслепява. Въпреки, че шапката с козирка е класика, двата бранда успяват да направят своите шапки различни. Лентите отвеждащи потта от вътрешната страна, няма да позволят тя да се стича по лицето ти, независимо от интензивността на тренировката. Mesh отворите, добавени от Asics осигуряват прохлада през цялото време, а UV материите на Under Armour правят предложенията им повече от "просто шапка".

Маратонки

Лятото е сезонът на джапанките, но когато тренираш имаш нужда от защита и комфорт за стъпалата си. Заложи на подходящите маратонки и постигай по-високи резултати. Asics и това лято са ти подготвили невероятно леки и дишащи маратонки за бягане. Довери се на японската прецизност и вземи модели като Asics GEL KINSEI BLAST или Asics GEL KAYANO 28 и бъди пръв на пистата (разбира се, това не се отнася само за лятото). Under Armour пък, ти предлагат по-лек и по-гъвкав вариант на UA TRIBASE REIGN 4, който ще направи тренировките ти още по-ефективни. Подготви се за лято 2022 с PrimeGear, и вземи маратонки от актуалните колекции на доказаните спортни марки. А джапанките сложи в сака за плажа, все пак той си остава задължителна дестинация за горещия сезон.

Чорапи

Колкото и да са високи температурите навън, чорапите са важна част от спортната екипировка. С тях защитаваш стъпалата си, по време на интензивната тренировка и удължаваш живота на спортните си обувки. Късите модели на Under Armour са страхотен избор, когато търсиш меко и приятно усещане. Освен това, те не задържат потта, като по този начин стъпалата ти остават стабилни в обувките, без да се хлъзгат. Специално оформените зони по тях, носят допълнително омекотяване на най-натоварените части. Високите чорапи за бягане на Asics са проектирани така, че да поддържат глезена в правилна позиция, прилягайки плътно по него. Когато става дума за спорт и активни тренировки, чорапите задължително трябва да присъстват в спортния ти сак.

Сак/ Раница

Това е може би, най-необходимият спортен артикул през всеки сезон. През лятото обаче, той става повече от практичен. Имайки предвид, честата смяна на облеклото при горещо време, спортният ти сак / раница играе ролята на мини гардероб, който лесно да вземеш със себе си. Саковете за фитнес на Under Armour предлагат достатъчно отделения, за да подредиш обувките и дрехите си удобно. Раниците пък, са достатъчно практични не само за спортна екипировка, но и за ежедневна употреба. Отделенията за бутилки при спортните сакове и раници, са разположени така, че да не търсиш водата си в цялата чанта. Подробност, която е изключително важна, особено след интензивна тренировка. Остани хидратиран и организирай екипировката си лесно, залагайки на спортните сакове и раници, които сме подбрали в нашия онлайн магазин.

Защо да избереш онлайн магазин за спортни стоки PrimeGear.bg?

Защото ни познаваш и знаеш, че никога няма да ти предложим, нищо по-малко от безкомпромисно качество. Това е причината, марките в нашия онлайн магазин да не са безброй много. Това е и причината, да сме лидер на пазара за спортни стоки. Ако си от другата страна на барикадата, и все още не си пазарувал от нашия онлайн магазин, не се тревожи.

Ела на PrimeGear.bg и се увери сам, защото качеството на спортната ти екипировка има значение.