Ние от PrimeGear знаем колко е важна качествената спортна екипировка. Всеки спортист, не зависимо дали тренира професионално или не, има специално отношение, когато избира своята екипировка за терена.

Спортна екипировка UNDER ARMOUR

Брандът ще ти даде качеството, от което се нуждаеш. Разнообразните модели на марката са изключително любими на всички спортисти не само заради качеството, а и заради удобството, което ти предоставят докато тренираш или се разхождаш. От UNDER ARMOUR се стремят да изработват модели за различни спортове и спортисти. Отдадени на това – да направят екипировка, която ще направи тренировката много по-добра. Изработват различни технологии, за да подобрят изживяването ти докато се впускаш към покоряването на следващата цел.

UNDER ARMOUR създаде нови размери за дрехи

За световния бранд е изключително важно всеки спортист да намери своята перфектна екипировка. За да може тренировката да бъде ефективна и спортистът да се чувства комфортно, е много важно и спортния екип да бъде точния размер, нито един размер по-малък или по-голям.

UNDER ARMOUR създаде специални нови размери, които са за всички високи спортисти. Понякога е трудно да се намери екипировка, която да не ти е къса и точно за това бранда се фокусира да създаде допълнителна номерация към някои от техните модели.

Как да разпозная размерите за по-високи хора? Лесно е, размерите не са много по-различни от обикновенните, просто към всеки размер е добавено „T“, което означава Tall, така се получават новите размери на UNDER ARMOUR – ST, MT, LT, XLT и XXLT.

Избери спортна екипировка UNDER ARMOUR от PrimeGear.bg

Нашият онлайн магазин като световния бранд – UNDER ARMOUR – се стреми да подкрепи българските спортисти. За нас е важно ти да получиш качествена спортна екипировка. Точно това е причината да се доверяваме на марки като UA и други, които ще откриеш на нашия сайт. Точно защото ти си важен за нас, ние вкарахме в PrimeGear.bg артикули, които включват новите размери на бранда.

Независимо твоя ръст, ние ще се радваме да бъдем част от твоите успехи в спорта, с радост ще те подкрепяме с нашите качествени спортни артикули.