Ти споделяш - ние променяме.

Твоето мнение се превръща решение! Ти правиш PrimeGear най-доброто място.

Когато ти казахме, че искаме да направим PrimeGear.bg най-доброто място за пзааруване, не се шегувахме. Когато ти казахме, че твоето мнение е важно за нас - това имахме предвид. Когато ти казахме, че заслужаваш най-доброто, наистина го мислехме.

В PrimeGear.bg, не спираме да подобряваме твоето потребителско изживяване и онлайн престой при нас, защото го заслужаваш. Вслушвайки се в обратната връзка от Прайм обществото, ние установихме, че има потребители, които не желаят да си оставят имейла, за да завършат поръчка и/или изобщо не си знаят имейла. Други пък не откриват необходимостта да предоставят имейл, след като са предоставили телефон и могат да бъдат уведомени за поръчката чрез обаждане.

Днес, ти - нашият скъп потребител, си част от промяната и решението. С новата ни функционалност, вече може да финализираш поръчката си без да въвеждаш имейл, ако не разполагаш с такъв. Отново ще получиш обаждане от Prime-консултант и ще получиш пълните детайли за твоята поръчка, както и СМС от куриера, когато пратката ти пристигне.

Горди сме с нашите потребители и растящото Прайм общество, защото една цел обединява всички нас - да сме по-добри от вчера и винаги да получаваш най-доброто. Радваме се, че при 149 публични отзива в гугъл, 145 потребителя са ни оценили с 5 звезди. Благодарни сме и на десетките препоръки и предложения за подобрения, които получихме, за да актуализираме, освежим и подобрим твоето изживяване. Ако все още не си оценил обслужването ни, можеш да го направиш, като оставиш ревю в гугъл.

Последвай ни във Facebook, Instagram и YouTube и стани Prime член - защото заслужаваш най-доброто.