Дамски клин Nebbia с висока талия
Дамски клин Nebbia с висока талия Дамски клин Nebbia с висока талия Дамски клин Nebbia с висока талия Дамски клин Nebbia с висока талия Дамски клин Nebbia с висока талия Дамски клин Nebbia с висока талия Дамски клин Nebbia с висока талия Дамски клин Nebbia с висока талия
Дамски клин Nebbia с висока талия

Дамски клин Nebbia с висока талия

Заслужаваш най-добро - NEBBIA. Съвършенно проектираният дизайн на клина е отговорът на твоето постоянство в изпълнението на тренировките, които ни вдъхновяват. С висока талия, която да подчертае всяка извивка на тялото ти и изискан шев, който е проектиран, за да оформи бедрата и дупето ти...
(2)
Цена:
108.17 лв.

Наличен

Кат. №: 505-Black

Пол: Жени

Наличност: Наличен

Кат. №: 505-Black

Пол: Жени

Подробности

Заслужаваш най-добро - NEBBIA.

Съвършенно проектираният дизайн на клина е отговорът на твоето постоянство в изпълнението на тренировките, които ни вдъхновяват. С висока талия, която да подчертае всяка извивка на тялото ти и изискан шев, който е проектиран, за да оформи бедрата и дупето ти.

Допълнителният вътрешен шев гарантира максимален комфорт по време на тренировка, а умните джобове могат да държат телефона или други принадлежности. Този дамски клин е проектиран, за да ти позволи да се съсредоточиш само върху тренировката и нищо друго.

 • Висока талия;
 • Смарт джобове;
 • Еластичен и изключително устойчив материал;
 • Оформящ ефект на бедрада, талията и дупето;
 • Подходящ за: Тренировка и спорт

Идентичност на продукта

Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Състав 80% Полиамид , 20% Еластан
Подходящ за Зала, Спорт, Фитнес

2 потребителски мнения

 • Мнение от КАТЕРИНА

  NEBBIA клин с висока талия за мен е дай-доброто! Модерно и удобно едновременно! Подчертава всяка извивка на тялото . По време на тренировка усещам максимален комфорт . С това облекло мога да се фокусирам изцяло в тренировката , а също така и да събера погледите в залата!

 • Мнение от Tanya Angelova

  Взех си този клин съвсем скоро , но вече сме неразделни!
  Изключително удобен и стилен! Прилепва като втора кожа! Невероятен продукт! Горещо препоръчвам❤

Въпроси
Здравейте,имате ли други размери,защото когато искам да избера ми показва само XS и S?
0