Дамски маратонки ASICS ROADBLAST

Дамски маратонки ASICS ROADBLAST Дамски маратонки ASICS ROADBLAST Дамски маратонки ASICS ROADBLAST Дамски маратонки ASICS ROADBLAST Дамски маратонки ASICS ROADBLAST Дамски маратонки ASICS ROADBLAST Дамски маратонки ASICS ROADBLAST
Дамски маратонки ASICS ROADBLAST
35%
35%
Характеристики
Марка ASICS
Кат. № (SKU) 1012A700.700
Пол Жени
Цвят Розов
Колекция ЕСЕН-ЗИМА 2020
Технологии Asics Amplifoam, FlyteFoam Blast
Подходящ за Бягане, Ежедневие
Таблица с размери
Описание

Предефинирайте границите си на бягане с маратонките за бягане за високи резултати ROADBLAST™. Снабдени с технологични компоненти за по-отзивчиво пружиниране и дълготраен комфорт, тези маратонки са функционален аксесоар, който ще ви помогне да подобрите най-доброто си време.

Включвайки специфична за половете плетка, която следва естествените извивки на мъжките и женските крака, тези маратонки са леки и дишащи, за да поддържат комфорт в краката по време на тренировки с бягане.

Въвеждайки технологии FLYTEFOAM BLAST™ в средната подметка за генериране на бързо възвръщане на енергията, тези маратонки осигуряват дълготраен комфорт. Освен това външната подметка допълва функцията, осигурена от формата на средната подметка, за да подобри тласъка напред и да придаде трамплинен ефект на походката ви.

Съчетавайки отзивчиви технологии в средната подметка със специално формулирани плетки, маратонките ROADBLAST™ предлагат комфорт и бързина, за да постигнете всичките си цели в тренировките с бягане.

  • Горна част от мрежа със специфична според пола плетка
  • Омекотяване с технология FLYTEFOAM™ Blast
Мнения
Мнения Бъди първият, който оставя мнение за Дамски маратонки ASICS ROADBLAST
Въпроси и отговори
Въпроси
Все още няма въпроси
Зареждане на продукт
Цена:

200.00 лв.

130.00 лв.

Промоцията е валидна до : 28.11.2021

FlyteFoam-Beast Amplifoam