Детски спортни маратонки ASICS

Детски спортни маратонки ASICS

Когато избираш спортни обувки за детето си, е изключително важно те да бъдат качествени. От една страна, за да му осигуриш нужния комфорт както за ежедневието, така и за спортните активности, а от друга, за да се погрижиш за правилното оформяне на детското краче. Знаеш ли, че начинът, по който стъпва детето ти, докато расте оказва влияние на цялата му стойка. Разнообразието от детски спортни обувки, които ще откриеш в нашия онлайн магазин, ще ти помогне да избереш точния модел на достъпни цени.

Защо е важно детските обувки да са качествени ?

Всеки път, когато твърдим, че ние от PrimeGear.bg сме от твоя отбор, имаме предвид точното това. Ето защо, сме се постарали да ти предложим качествени спортни обувки не само за теб, но и за твоето дете. И в този случай, по-важното е не кой модел е подходящ за деца, а какво е качеството на детските спортни обувки. При нас - безкомпромисно. Защото знаем, че когато става дума за детски спортни дрехи и обувки, нищо по-малко от това не е приемливо.

За разлика от възрастните, детското стъпало е в процес на оформяне дълго време. Всяка обувка, в която е поставено оказва влияние върху правилното му развитие, а от там и на цялата костна система. Нерядко, неудобни обувки водят до изкривяване на цялата стойка на подрастващите.

Друг важен фактор при избора на детски спортни обувки са материалите, от които са произведени. Качествените спортни обувки за деца, осигуряват достатъчна циркулация на въздуха, омекотяване на подметката и дълъг период на експлоатация. Осен това, качествените материали няма да променят цвета си след първия дъжд.

Избирайки маркови детски обувки, ти осигуряваш на детето си комфорт и грижа с всяка стъпка. Позволи му да се наслаждава на активните движения, без ограничения. Довери се на PrimeGear.bg и вземи оригинални детски обувки на страхотни цени.

Защо да избереш детски спортни обувки ASICS ?

Като бранд с дългогодишни традиции в производството на спортни дрехи и обувки, ASICS е перфектен избор за детски спортни обувки. Правейки множество тестове и прецизни измервания, предложенията на бранда са съобразени не само с целта на обувките (определен спорт), но и с нуждите на децата. Стабилното и правилно поддържане на стъпалото, омекотяване около глезена и защита на пръстите са характеристиките, които можеш да откриеш в почти всички детски модели на ASICS.

Когато избираш детски спортни обувки, от изключително значение е те да осигуряват достатъчно проветривост. Защото активните движения при децата водят до по-голямо потене на стъпалата в сравнение с възрастните. ASICS прекрасно разбират нуждата от дишащи материи при детските спортни обувки, и затова голяма част от моделите им за деца са проектирани с патентованата ASICS Mesh материя. Осигурявайки достатъчно циркулация на въздуха, детето ще бъде предпазено и от хлъзгава на стъпалото в обувката, което създава допълнителен дискомфорт. Всеки детайл в детските спортни обувки ASICS е поставен, за да осигурява стабилност, здравина и комфортно усещане, характерни за световния бранд. Пословична японска прецизност, обръща внимание и на цветовете, защото ако като родители търсим изброените качества, децата виждат нещата по различен начин. ASICS иска да задоволи желанията на всеки свой клиент, дори той да е дете. Затова, предложенията за детски спортни обувки са свежи и модерни.

Осигури на детето си качество и комфорт, каквито би избрал за себе си. Избери от разнообразието, което ще откриеш на сайта ни, защото качеството има значение, особено за децата.

 

Вземи детски спортни обувки ASICS от PrimeGear.bg

За да притежават реално всички характеристики, които ти предлагат детските спортни обувки ASICS, те трябва да бъдат оригинални. Това вече е нашата работа. Като Златен партньор на ASICS за България ние от PrimeGear.bg можем да ти гарантираме, че на сайта ни ще откриеш само оригинални детски спортни обувки ASICS. Защото нашата цел е да ти доставяме марково спортно оборудване с безупречно качество. Това се отнася с още по-голяма сила за спортните обувки за деца. Неслучайно, залагаме само на доказани спортни марки, които могат да оправдаят нашето и твоето доверие. ASICS определено го направиха, а ние можем да го направим за теб и твоето дете. Довери се на PrimeGear.bg и вземи оригинални детски маратонки ASICS на достъпни цени. Защото талантът и желанието за спорт трябва да се подкрепят на всяка възраст.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 50 общо

 1. 1
 2. 2
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 50 общо

 1. 1
 2. 2
Зареждане на продукт