Спортни детски обувки Under Armour

Спортни детски обувки Under Armour

Когато дойде моментът да избираш спортни обувки за детето си, обикновено на преден план стоят критерии като здрави, удобни, летни, зимни и т.н. обаче има нещо, което би трябвало да е фокус при избора на спортни обувки за деца. Основният критерии е безкомпромисното качество. Ние от PrimeGear.bg ти предлагаме точно това. Разнообразие от оригинални детски спортни обувки с безупречно качество на достъпна цена. Защото, когато обувките за деца са качествени, те със сигурност ще  притежават и останалите характеристики. Бъди отговорен родител и вземи за детето си това, което би избрал за теб, защото спортните обувки (особено при децата) имат значение.

Защо качеството на детските спортни обувки е важно ?

Когато избираш маркови спортни обувки за детето си, ти инвестираш в неговото бъдеще. И не говорим за професионалната кариера на великолепен спортист, въпреки че не е изключено. Имаме предвид, неговото правилно развитие и по-специално правилното развитие и оформяне на детското стъпало. За разлика от възрастните детско стъпало се оформя дълго време и всяка обувка, в която е поставено оказва влияние. Ето защо, качеството на детските спортни обувки е от първостепенно значение. Това включва правилно извита стелка, поддържаща свода в оптимално положение. Поддържане на глезена стабилен, което има и превантивна функция срещу контузии. Дишащи материали, които позволяват отвеждането на потта от детското стъпало и свободна циркулация на въздуха. Защитата на пръстите също е сред атрибутите важни за детските модели. Особено, когато става дума за спортни обувки, предвидени за конкретен спорт като тенис или волейбол. Залагайки на маркови спортни обувки за деца, можеш да бъдеш спокоен за всички тези характеристики. Защото големите брандове като UNDER ARMOUR разбират идеално нуждата от качествени обувки не само за професионалните атлети, но и за детското краче.

Какво отличава детските спортни обувки UNDER ARMOUR ?

Технологиите. Всяка иновация, която ще откриеш в спортните обувки на UNDER ARMOUR за възрастни е пренесена и в детските модели. Ето защо, избирайки UNDER ARMOUR за твой доверен партньор по време на тренировка или състезание, нямаш извинение да не направиш същото и за детето си. Независимо дали избираш спортни обувки за ежедневието му, или за конкретни спортни активности технологиите, които UNDER ARMOUR разработват за своите клиенти, ще му носят комфортно усещане през цялото време. И не, тук не говорим за някакъв вид компромис, защото са спортни обувки за деца, а не за професионални атлети. Напротив прецизността, с която са изработени надминава стандартите. Както вече казахме, бранд като UNDER ARMOUR прекрасно разбира нуждата от безкомпромисно качество при детските спортни обувки. Неслучайно, ние от PrimeGear.bg ти предлагаме детски модели, точно на тази марка.

При спортните обувки за деца UNDER ARMOUR влагат технологии, като Charged Cushioning - междинна омекотяваща подметка, която прави петата по-твърда в сравнение с предната част. По този начин, естественото движение на стъпалото се запазва в правилна посока. Освен това, добавената пяна в междинната подметка на някои от моделите, подпомага стабилизирането на крака, по време на активни движения.

Допълнителното омекотяване на глезена също е сред иновациите, задължителни за детските модели на UNDER ARMOUR. Осигурявайки плътно прилягане и поддържането на глезена в оптимална позиция.

Дишащата горна част най-често е от патентованата от UNDER ARMOUR мрежеста материя, която освен перфектна циркулация на въздуха, се грижи и за отвеждането на потта от стъпалото. Така, краката на детето ти ще бъдат сухи през цялото време.

Външната подметка пък, е предвидена да осигурява максимална стабилност, имайки предвид рязката смяна на посоката при активностите на децата.

Всички спортни обувки за деца UNDER ARMOUR са изключително леки и гъвкави. От една страна, защото говорим за спортни обувки - движенията им не трябва да бъдат ограничавани по време на тренировките, за да останат напълно концентрирани. От друга страна възрастта и все още развиващата се мускулатура имат нужда от лекота и удобство за ежедневните дейности. Никое дете няма да иска да носи тежки и неудобни обувки, независимо от технологиите вложени в тях.

И понеже при UNDER ARMOUR няма посредствени модели, цветовите комбинации при спортни обувки за деца са повече от впечатляващи. Свежи, модерни и интересни, детските спортни обувки UNDER ARMOUR, със сигурност ще се превърнат в любим чифт за детето ти.

Вземи спортни обувки UNDER ARMOUR за детето си от PrimeGear.bg

Като единствен оторизиран онлайн магазин на UNDER ARMOUR България, можем да те посъветваме само, да не пренебрегваш бранда при избор на детски спортни обувки. Защото само оригиналните продукти с доказан произход, могат да гарантират характеристиките, които оказват влияние върху правилното развитие на детското краче. На PrimeGear.bg ще намериш точно това - маркови спортни маратонки за деца, отговарящи на високите стандарти на бранда.

Заложи на безкомпромисно качество, иновативни технологии и впечатляващ дизайн, избирайки детски спортни обувки UNDER ARMOUR.

Позволи на детето си, да се наслаждава на всяка крачка както в ежедневието, така и по време на тренировка. На PrimeGear.bg  ще откриваш винаги актуалните модели на детските спортни обувки, защото всеки наш клиент (независимо от възрастта), заслужава безупречно качество. Вземи спортни обувки UNDER ARMOUR за детето си, на достъпни цени от PrimeGear.bg и му осигури комфорта, който заслужава.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

28 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

28 позиции

Зареждане на продукт