Дамски Клинове

Дамски клинове

Дамските клинове за спорт са дрехите, които ще направят тренировката ти не само по-удобна, но и по-ефективна. Удобното прилягане по тялото, ти дава възможността да изпълняваш и най-сложните упражнения без притеснения. Когато скачаш, бягаш или клякаш, трябва да останеш концентрирана върху издръжливостта си, а не върху постоянното придърпване на облеклото, разместващо се от енергичните ти движения. Именно това е и причината, дамските клинове за спорт, да са толкова разпространени сред активните жени като теб. Разбира се, когато нещо е достатъчно добро, няма как да бъде ограничено, само до едно приложение. Все повече, навлизащи в ежедневието, еластичните клинове, ще те подкрепят, дори по време на градска разходка. Не позволявай, неподходящото облекло да те спъва по пътя към върха. Заложи на високото качество, което ти предлагат доказаните спортни марки и постигай повече с дамските клинове Under Armour, Asics и NEBBIA.

Какви дамски спортни клинове ще намериш на PrimeGear.bg?

Качествени! Защото заслужаваш най-доброто, а нашата цел е да ти го осигурим. Независимо, дали търсиш марков клин за определен спорт или удобна дреха за активното ти ежедневие. При нас ще откриеш, само оригинални дамски клинове от Under Armour, Asics и NEBBIA, за да постигаш повече и да бъдеш най-добрата версия на себе си, всеки ден.

Дамски спортни клинове за бягане

За да успяваш всеки път, да подобряваш резултатите си на пистата, имаш нужда от подходяща екипировка. Дамският клин за бягане, ще ти осигури плътно прилягане без да ограничава движенията ти. Проектиран от леки и дишащи материи, той ще ти носи чувството за втора кожа, без излишни неудобства. Дамските клинове за бягане Under Armour, ще работят заедно с теб докато тичаш. Моделите им, с четирипосочна конструкция на материята, която отблъсква потта и изсъхва удивително бързо са всичко, от което се нуждаеш. Избирайки клиновете за бягане Asics пък, за твой партньор по трасето, ще се радваш на технологично проектираната материя, която има свойството да приема формите на тялото. И двата бранда, предлагат 7/8 дамски клинове за бягане, които притежават същите характеристики. Дължината на крачолите зависи, само от твоите предпочитания. Заложи на NEBBIA, когато искаш твоя клин за бягане, да ти позволява, не само максимално движение и гъвкавост, но и да направи визията ти страхотна.

Дамски спортни клинове за фитнес 

Когато си в залата, имаш нужда от максимална подкрепа по време на интензивните натоварвания. Оригиналните дамски клинове за фитнес, ще ти осигурят точно това. Марки като Under Armour се стремят, фитнес клиновете им за жени да бъдат не само удобни, но и ефективни. Благодарение на, технологията UA RUSH, излъчената от тялото ти топлина, се връща към мускулите ти, което ги поддържа в тонус. По този начин, намалява риска от травми и неприятни спазми. Компресиращият ефект на дамските фитнес клинове NEBBIA, ще ти даде нужната опора, по цялата дължина на крака, без усещане за стягане. Като лидер в производството на спортно облекло за фитнес и бодибилдинг, NEBBIA знаят как, да подчертаят извивките ти. Повдигащите дамски клинове със широк ластик в горната част, ще направят не само визията ти впечатляваща, но и ще получиш ненадмината стабилност при всяко движение. Не пропускай, да се сдобиеш със Scrunch-butt ефекта на спортните фитнес клинове в гардероба си. Бъди неотразима, дори по време на силови тренировки.

Дамски клинове с висока талия

Клиновете с висока талия за жени, притежават още едно предимство пред останалите спортни модели, а именно допълнителна опора. Еластичната и дишащи материя на дамския клин, прави високата талия, своеобразен спортен колан, който ще подкрепя, не само кръста, но и коремните ти мускули. Изключително подходящи за силови тренировки, кросфит и интензивни натоварвания. Клиновете с висока талия NEBBIA, са онази малка крачка, която ще ти помогне да покажеш своята увереност. Моделите на бранда са създадени, за да подчертаят красотата на всяка жена и да я мотивират, да постига повече без притеснения. Избирайки, оригинален дамски клин с висока талия, ще се възползваш от предимствата на технологичните материи, които не пречат на кожата да диша и отблъскват потта от тялото. Страхотни Mesh отвори, позволяващи на въздуха да циркулира, меко и удобно прилягане, и разбира се, впечатляващия Scrunch-butt ефект, който ще покаже на всички, защо прекарваш толкова време в залата.

Къси дамски клинове за спорт

Късите варианти на спортните клинове, са страхотни за тренировки в горещо време или във фитнеса. Леките и дишащи материи, ще ти осигурят комфорт, а модерните функционални кройки ще подчертаят бедрата ти. Избирайки, къс клин за спорт с висока талия, получаваш комбинация от по-голяма прохлада и стабилна опора. Освен това, можеш да си сигурна, че късият клин за жени ще оформи извивките ти, благодарение на, адаптиращата се към тялото материя. NEBBIA са се погрижили, чрез функционално разположените шевове, да получиш дамски къс клин с ненадминат повдигащ ефект.

 

Независимо, дали ще заложиш на къс дамски клин, спортен клин до коляното или  7 /8 дамски клин, можеш да разчиташ на перфектно прилягане. Вземи своя модел от PrimeGear.bg и постигни най-доброто, на което си способна.

1. Защо клиновете са за предпочитане пред други видове спортно долнище?
2. Истина ли е, че клиновете са по-полезни от другите видове долнища?
3. Защо клиновете на Under Armour си заслужават?
4. Има ли значение материята на един дамски клин?
5. Как се перат най-добре дамските спорни клинове?
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 60 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 60 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Зареждане на продукт