Дамски клинове с висока талия

Дамски клинове с висока талия

Клиновете с висока талия са едно от най-добрите неща, които някога са се случвали на индустрията за спортно облекло. Те са част от задължителния реквизит в гардероба на всяка дама. Независимо дали си активна спортистка или просто искаш да се чувстваш комфортно в ежедненивието си - трябва да имаш поне един клин с висока талия. Гарантираме ти, че ще се чувстваш удобно в него по време на твоя стречинг, йога, бягане и с лекота ще изпълняваш ежедневните си задачи, като в същото време изглеждаш уверено и секси.

На PrimeGear.bg сме ти подготвили разнообразие от клинове с висока талия от избрани производители, защото искаме да получаваш най-доброто.

Какви са предимствата на клиновете с висока талия?

Тук можем да изброяваме много, но ще се спрем на основните. Освен, че ще ти помогне да изглеждаш още по-добре, клиновете с висока талия имат много функционални предимства, които ги прави подходящи за фитнес, йога, стречинг и всеки друг спорт в залата, както и извън нея. Повечето клинове са направени от еластична материя, която приляга плътно по теб, а страничните шефове помагат за по-доброто оформяне на тялото ти.

Високата талия на клиновете осигурява максимално захващане и подкрепа в кръста и коремната област, както и предпазва чувствителните зони на тялото. В различни проучвания разкриват, че дамите се чувстват по-уверени и стройни, когато носят такъв тип клинове. Причината е, че подпомогат оформянето на тялото и прикриването на дори и най-малките недостатъци. В допълнение, моделите с висока талия придават визуалното усещане за удължаване на краката и подпомагат стягането на бедрата.

Може би едно от най-големите предимства на този тип дамски клин е, че предотвратява приплъзването по време на движение, което ще сложи край на досадното придърпване по време на тренировка и ще премахне дискомфорта от смъкването.

Как да избереш своя клин за страхотна тренировка?

Без значение дали избираш клин за йога или просто търсиш оформящ клин, с който да се чувстваш комфортно и елегантно едновременно, от съществено значение е моделът. Той трябва да те кара да се чувстваш комфортно и да ти позволява да се движиш еднакво свободно във всяка посока.

Обърни внимание на тези неща, когато избираш дамски клин

Активност

Най-важното нещо е да обърнеш внимание на упражненията и треноривките, за които ще използваш клина, защото има значение. Например, клиновете за бягане, разполагат с технология за отвеждане на потта към повърхността, докато дизайнът на клиновете за йога е фокусиран върху мекотата, комфорта и еластичността. Имай предвид, че прекалено тесните дрехи могат да попречат на твоите тренировки и да ограничат движенията ти.

Ако един клин е прекалено стегнат, той може дори да намали притока на кръв в тялото ти и по този начин да допринесе за травми или неприятно усещане в мускулите.

Важно е да носиш клин, който приляга плътно по теб, като втора кожа, но не притиска или стяга никоя част от твоето тяло.

Материята

Материята е от съществено значение при избора. Клин, който е изработен от лека, дишаща материя, ще направи високоинтензивните ти тренировки по-приятни и комфортни. Вградеите в плата технологии са проектирани да отвеждат влагата от тялото ти и спомагат за естественото регулиране на температурата, както и подобряване на комфорта, защото ще си винаги суха и свежа, докато се движиш.

Обърни внимание и на шевовете - дори и само 2 неправилно разположени или твърде обемни шева, могато да нарушат твоя комфорт.

С какво е подходящо да се носи клин с висока талия?

Клиновете с висока талия не просто карат фигурата ти да изглежда по-стройна, но и се съчетават идеално с всички скъсени горнища, включително суичъри, тениски за тренировки, бюстиета, спортни сутиени и якета.

Дори и кроп-топовете да не са част от гардероба ти, можеш да носиш клиновете с висока талия дори само със спортен сутиен и отново ще се чувстваш страхотно. Каквато и комбинация да избереш, силуетът с висока талия ще те накара да се чувстваш по-уверена, по-сигурна и стилна.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 137 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 137 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Зареждане на продукт