Мъжки маратонки

Мъжки маратонки

Мъжки маратонки

Спортни мъжки обувки и маратонки с безкомпромисно качество. Това са продуктите, които ще откриеш на PrimeGear.

Мисията ни е да направим най-добрият електронен магазин в България, защото ти заслужаваш най-доброто и не трябва да се задоволяваш с по-малко от това.

Знаем, че ти е омръзнало да се примиряваш да носиш обувки и маратонки с ниско качество и затова сме подбрали за теб колекция на доказали си през годините марки.

Ние също сме били на твоето място и това ни провокира да изградим PrimeGear. Искаме да получаваш качеството, което заслужаваш. Качество, което е без компромиси, без условности - да получиш най-доброто. Всички обувки и маратонки, предлагани от нас, са подбрани от селекцията на официалните вносители на Under Armour и Asics за страната, а ние сме единственият оторизиран е-магазин на Under Armour България. 

Всеки продукт притежава всички етикети и отличителни белези поставени от производителя, етикет на български с цялата информация, както и 24 месеца гаранция, за да си сигурен във всяка крачка от твоето спринтиране, разтягане и загрявка.

Нашата цел е да ти осигурим сигурност и увереност по време на всяка крачка.

Искаме да постигаш повече и знаем, че е трудно да го направиш, ако нямаш пълен асортимент от качественото оборудване, което да използваш.

Днес, искаме да те запознаем с нашата нова колекция от мъжки обувки, които можеш да разгледаш и да си избереш най-подходящите за теб.

Какво ти дават качествените мъжки обувки

Може би се чудиш защо заложихме на марки, като Under Armour и Asics. Направихме го, защото това са две от водещите марки в света, които не просто създават мъжки обувки, а изработва всяка обувка с прецизност и след консултации с атлети от световно ниво.

Ние сме спортисти, като теб и знаем каква е разликата между нискокачествени обувки с неизвестен произход и обувки, които са изработени, за да ти донесат комфорт, удобство и стабилност при всяка крачка.

Гордеем се с факта, че не предлагаме остарели модели и не държим продукти, които са престояли повече от 12 месеца в складовете ни. Целта ни е наистина да ти предоставим най-доброто и поради тази причина, всяка година, ние връщаме остарелите модели и ги заменяме с новата колекция на марките.

Може би се чудиш защо бихме направили такова нещо, но само ако не си купувал обувка от аутлет, няма да знаеш. Обувките се изработват от изключително издържливи материали, като дори в някой модели на Under Armour ще откриеш подметки от водороден каучук с примес от абразивни частици и гумирано покритие за максимална издържливост. Въпреки това, престоят на мъжките обувки в продължение на 3 години без движение и проветрябване води до нарушаване на цялостта на материята и бързото и износване.

На PrimeGear.bg няма да откриеш аутлетни модели или мъжки маратонки, които са престояли в склада. Ние ще ти поднесем мъжки маратонки, които са били произведени от официалните фабрики на Asics и Under Armour преди по-малко от 6 месеца.

PrimeGear.bg – бъди една крачка пред другите в спорта

"Бъди най-добрата версия на себе си." - Това е девизът, с който изпращаме всеки Прайм потребител на пистата. Искаме да го знаеш, защото ти си тази част от Prime обществото, която ни вдъхновява, която ни носи увереност и ни кара да се усъвършенстваме всеки ден. Твоите успехи в спорта ни карат да продължим да работим още по-упорито.

Това, с което се гордеем е, че един от най-изявените атлети на България ни се довери и носи наши маратонки и облекло на всичките си състезания.

Вярваме, че ще успееш и вярваме, че можеш да постигнеш най-доброто, защото ние сме до теб.

1. Какви мъжки обувки предлагаме в нашия магазин?
2. Оригинални ли са мъжките обувки, които предлагаме?
3. Какво правим, за да гарантираме качеството в магазините си?
4. Защо цените ни са съмнително ниски?
5. Какво повече ще ти дадат в спорта мъжките ни маркови обувки?
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 339 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 339 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5