Волейбол

Волейбол

Волейболът е един от най-предпочитаните спортове. Не малко от хората по света са се запалили по него и с внимание и прецизност подбират както облеклото и обувките, така и топката, която всъщност е фундамент за цялостната игра.

Днес ние създадохме за вас цяла една категория, включваща всевъзможни топки за волейбол. Те са дело на световни производители, които са успели да се докажат с годините. Изключително горди сме с това, че имаме възможността да ви предложим най-качествените модели, в които да инвестирате своите пари.

Какви модели топки за волейбол ще откриете при нас

Топките, освен че са качествени, те ще ви накарат да изпитате истинско удоволствие от самата игра. В категорията ще попаднете на предложения от всякакъв вид, марка, цена и размер.

Стандартните модели традиционно биват изградени от осемнадесет правоъгълни кожени плочки. За направата им понякога участват и синтетични материали. Това го решава самият производител и неговото разбиране за качество.

Една от най-известните марки за всички времена, това в Mikasa. Те са одобрени от почти всяка една волейболна федерация. Предлагаме десетки модели, носещи името на бранда. Гарантираме ви, че ще останете наистина очаровани от новия си аксесоар и ще заобичате спорта още повече.

Около 275 грама е препоръчителното тегло на топката. Тази тежест не позволява играчите да се нараняват по време на игра, както и не води до натоварвания в областта на ръцете и раменете.

Разглеждайки внимателно каталога ни, ще стигнете до заключението, че ние ви осигуряваме достъп до топки, предназначени за зала, открити терени  или плажен волейбол.

Как да направим своя избор

Ако изберете подходящата волейболна топка, то не само ще продължите да тренирате спорта с удоволствие, но и ще се забавлявате по време на игра. Моделите, които са на вашето внимание, биват изработени от устойчива кожа и висок клас синтетични материали. Те са със здрави шевове и издръжливи цветове. Дори след продължителна експлоатация вашата топка няма да престане да ви служи вярно.

При някои от моделите бива прилагана ламинирана конструкция за по-добра издръжливост. Истинските привърженици на спорта ще останат впечатлени от цялото това разнообразие, от което могат да се възползват.

Размерът на моделите гарантира удобен захват. Повечето от топките за волейбол са олекотени, така че да ви бъде приятно, докато тренирате. Устойчиви са на интензивна употреба и наистина си струва да инвестирате парите си в тях.

Лаковото покритие на някои от моделите позволяват допълнителна устойчивост. Ръчно шитите панели допринасят за продължителната експлоатация.

Защо да изберете primegear.bg

Ако се нуждаете от качествена топка за волейбол, то ние сме чудесен избор за вас. При нас ще попаднете на предложения, дело на световната марка Mikasa. Този бранд се е доказал с времето и потребителите знаят, че на него може да се разчита.

Всеки един лев ще ви се отблагодари многократно в бъдеще и ще се чувствате удовлетворени от покупката, която преди време сте направили.

Винаги можете да се възползвате от консултация със служител. Обърнете се към нашите експерти, ако се колебаете между няколко модела или нямате почти никакви познания в областта на топките за волейбол.

Подарете си усещане, което няма цена. Дайте си шанс да заобичате един от най-практикуваните спортове за всички времена!

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница

Артикули 1 до 36 от 46 общо

  1. 1
  2. 2
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница

Артикули 1 до 36 от 46 общо

  1. 1
  2. 2