UA Storm

Under Armour Storm® - Бъдете винаги сухи!

Специално проектираната Under Armour Storm материя предоставя неповторима защита срещу вода и вятър, за да Ви поддържа сухи дори и в лошо време.

Сортирай по
Задай Низходяща Посока

Показване по 36 на страница

1 до 36 от 57 продукта

  1. 1
  2. 2
Сортирай по
Задай Низходяща Посока

Показване по 36 на страница

1 до 36 от 57 продукта

  1. 1
  2. 2

Технологията Under Armour Storm® притежава водоустойчивото покритие, което отблъсква водата, без да се жертва дишането с три степени на водоустойчивост.

Storm¹ - подходящ за слаб дъжд. Тази водоустойчивост се постига чрез използване на импрегнирани химически обработки, така дрехата има способността да устои на проникването на вода, без да се жертва дишането. Прилага се за облеклата flexiblie в гамата за превъзходна мобилност.

Storm² - подходящ за по-силен дъжд, киша и вятър. Силно водоустойчива изработка, постигната с импрегнирани обработки в точката на производство и комбинирана с дишаща мембрана, за да предложи много устойчива на вятър и вода структура.

Storm³ - подходящ за много силен дъжд, киша, сняг и вятър. Гарантирано водоустойчива структура, постигната с помощта на импрегниране в най-силна степен, за да даде още по-добра водоотблъскваща повърхност и комбинирана с напълно прилепнали шевове за още по-голяма цялост на облеклото. Използва се широко в гамата Under Armour® Storm Waterproof Golf за гарантиран сух резултат при вятър и дъжд.

Платът Armour® Storm ™ има способност за трайно водоотблъскване. Това ти позволява да носиш любимите си предмети под дъжда, без да се намокрят и натежат. Технологията DWR Storm ™ е приложена към редица колекции Under Armour®.