Скоро времето ще се затопли, а PrimeGear иска да те разгорещи и подготви за слънчевите дни и за високоинтензивни тренировки - постигни своите цели. Специално за най-активните дами, представяме новата колекция на NEBBIA, която ще ти завърти главата и ще привлечеш погледите на околните винаги, когато носиш своята нова екипировка от бранда.

Избирайки модели от нова колекция, не само ще бъдеш модерна, но и ще носиш спортни дрехи, изработени с най-новите технологии.

Тези модели са съобразени с модните тенденции, но и с нуждите на всеки спортист. Както ти се стремиш да се развиеш, така и екипировката се подобрява, за да покрива твоите нужди. Избирайки Nebbia, ти избираш качеството и подобряваш комфорта си.

Колекция NEBBIA INTENSE

Колекцията, която ще откриеш на PrimeGear.bg е NEBBIA INTENSE. Тя подтиква към интензивен и комфортен начин на живот. Моделите, които са включени, ще подобрят усещането ти, визията и преживяването. Тренирайки с тези екипи или вършейки ежедневни задачи, ще подобриш представянето си във всяко едно отношение - ще се насладиш на всяко едно движение и ще ускориш темпотоси.

PrimeGear и NEBBIA ти гарантират качеството на всяка спортна дреха. Колекцията е удобрена от Мисис Олимпия. Звездите от това състезание залагат на бранда заради качеството и визията.

Тази колекция 23 ще ти помогне да продължиш колкото и да си уморена. Бъди сигурна, че ще се справиш и тази висококачествена екипировка ще поддържа мисълта ти, фокуса, мотивацията и ще продължиш към постигането на целите си. Обличайки Intense колекцията, ще почувстваш как платът обгръща тялото ти и омекотява усещането. С такова усещане, бъди сигурна, че няма да останеш незабелязана и ще се превърнеш в едни от най-добрите.

За дрехите от колекцията се използват невероятно забелязващи се дизайни. Компресиращият ефект ще подчертае мусколите ти и красивото ти тяло. Към моделите е добавена технологията Scrunch Butt, която повдига изящно дупето. Вкарай модните тенденции във фитнеса и бъди неотразима. С моделите на бранда ще успееш да направиш хиляди тренировки и да останат като чисто нови, а ти ще се чувстваш неотразима и по време на най-трудното и тежко изпитание. Моделите са създадени от бързосъхнеща материя, която да те остави суха и хладна. Супер разтегливият плат ще ти даде свобода на движенията и ще успееш да се насладиш на всяко упражнение.

Защо да избереш колекция INTENSE

Освен заради модерния дизайн, тези модели са изработени от висококачествени материи, които позволяват свободно преминаване на кислород към тялото, което ще се отрази положително към представянето ти. Платовете също поддържат мускулите ти загрели, което елиминира крампи. С екипировка от колекцията ще успееш да се възстановиш бързо след тежка тренировка.

INTENSE колекцията е създадена за всяка дама, която обича да бъде активна и да тренира във фитнеса. Екипировката ще подчертае упорития ти труд и колко си дисциплинирана в това, което правиш. Избирайки висококачествена екипировка, ти ще подобриш себе си и своето усещане. От PrimeGear избираме винаги модели, които са изработени от висококачествени материи. Ще откриете модели за всеки и сме сигурни, че ще избереш спортна екипировка, която ти пасва идеално и те кара да се чувстваш 0комфортно. Избери своята екипировка сега и постигни и най-високите си цели.