Тренировките в студеното време са предизвикателство но и необходимост, въпреки това спортистите могат да бъдат значително улеснени ако имат подходящата екипировка.

Нашето представяне в студеното време е толкова добро, колкото е и екипировката с която тренираме.

Ние от PrimeGear ще ти представим нашите предложения за мокро и студено време, като първо ще ти разкажем за различните технологии, които са използвани в продуктите, които предлагаме.

- От нас технологията, от теб волята.

ColdGear® е технологично подобрен памук, който съхне по-бързо от обикновения памук без да компрометира мекотата и комфорта. Обикновено, когато става дума за топли дрехи си представяме доста тежки, обемни зимни дрехи, но Under Armour успяват да направят лека материя ColdGear® която прилепва по тялото и запазва топлината генерирана от тялото за много по-дълго време от обикновения памук

- Бъдете винаги сухи!

Специално проектираната Under Armour Storm материя предоставя неповторима защита срещу вода и вятър, за да ви поддържа сухи дори и в лошо време.

Технологията UA Storm® отблъсква водата без да намалява проветривостта

ColdGear® Infrared - задръж топлината по-дълго. Вътрешната ColdGear® Infrared подплата използва меко, топлопроводимо покритие, което абсорбира и задържа за дълго топлината на тялото.

Технологията UA Reactor се адаптира към вашето ниво на активност. Когато забавите темпото става по-топла и охлажда, когато ускорявате.

Gore-Tex

Технологията Gore-Tex се използва при производството на туристически облекла и обувки за планина. Тя запазва краката и тялото сухи и така ви осигурява комфорт при всякакви атмосферни условия. Нейните микроскопични пори са по-малки от водната капка, но са по-големи от молекулата на водната пара. Затова водата не може да премине през тъканта, но парата (потта) преминава безпроблемно. При по-натоварващи дейности човек се поти, а дишащата мембрана Gore-Tex премахва дискомфорта от влагата като извежда изпаренията навън. Едно облекло се приема за "дишащо", когато извежда отделената парообразна пот извън тялото. При интензивни физически натоварвания, като колоездене, бягане, скално катерене, ски и сноуборд, количеството на отделената пот нараства многократно. Ако дишащата способност на облеклото не е достатъчна за извеждане на парите, те се задържат по него, а това създава неприятно усещане. GORE-TEX осигурява бързото премахване на потта за по-добър комфорт на тялото ви

Спортен магазин PrimeGear представя екслузивно и новата колекция обувки за бягане Asics All Winter Long e създадена за бегачи, които не се страхуват дори от студената зима!

Kayano, Cumulus, Pulse и Excite, във версията AWL, те са направени със специален топъл и водоустойчив слой в горната част
и светлоотразителни детайли, за да ти позволи да бягаш при всякакви метерологични условия и никога да не се отказваш от тренировките си.