Новата колекция на NEBBIA провокира голям интерес сред нашите Prime-потребителки. Заедно с екипа на NEBBIA решихме да ти помогнем да избереш подходящия за теб и твоите тренировки спортен екип, с който ще получиш най-доброто и ще преминеш на следващото ниво!

Много жени са попадали на неподходящ за тях клин – твърде широк и непрестанно плъзгащ се, или толкова тесен, че се впива в кожата. А нека дори не говорим за прозиращи материи. Перфектният клин е като втори слой кожа – тотално забравяш за него, но усещаш опората му при всяко повторение. С такъв клин ще можеш да се съсредоточиш изцяло върху тренировката ти, а ето и най-важните критерии при избора на дамски спортен клин:

Състав на материята:

Може да не забележиш голяма разлика на външен вид, но при интензивни тренировки качествената тъкан ще ти осигури по-добри резултати. Препоръчваме да заложиш на синтетична материя, тя отблъсква потта и изсъхва удивително бързо. Освен това, клиновете от синтетични влакна имат многократно по-висока издръжливост и гъвкавост, а за приятен допир бива добавен и еластан. Ако искаш и да се погрижиш за околната среда, яхни еко вълната с колекцията Ocean Selected!

Шевове:

Дори и най-висококачественият материал може да донесе неудобства ако е зашит в неправилна форма. Шевовете на спортен дамски клин трябва да следват линиите на тялото, за да предоставят нужната опора по време на тренировка. Качествените шевове ще подчертаят твоите извивки и ще осигурят нужната мобилност при всяко движение. Специалната Scrunch Butt технология постига оптимална ефективност и същевременно подчертава бедрата и задната ти част, за да бъдеш винаги уверена в залата!

Висока или ниска талия:

Модата на долнища с висока талия бързо навлезе и във фитнес индустрията, и то не случайно – високата талия не просто изглежда страхотно, а и осигурява стабилност и допълнителна топлина. Но ниската и нормалната талия също имат предимства – такъв тип най-добре ще подчертае стегнатата ти талия и ще ти предостави допълнително охлаждане. За най-висока функционалност и гарантирани резултати, ние препоръчваме клин с висока талия!

 

Стил и добавени функционалности:

Всеки има собствен стил, с него можеш да покажеш на всички точно коя си. Нашата колекция предлага всичко –  от многоцветни клинове до клинове с меш детайли. Но не на последно място е и функционалността, скрита в детайлите.

Нашият избор е NEBBIA FIT & SMART, който ще стане  част от твоя любим фитнес тоалет оше с първото обличане. Спортният дамски клин е с елегантно зашити джобове за твоя телефон, а високата му талия гарантира, че той ще стои на едно място през цялото време. С него ще се превърнеш в главната героиня в залата!

 

Един фитнес тоалет не е завършен без спортното бюстие – то е толкова важно, колкото висококачествен клин и подходящи обувки. То трябва да предоставя изключителна мобилност, висока функционалност, ненадминат комфорт и, разбира се – неотразим стил! Ето нашите критерии за перфектното спортно бюстие:

Пасващо точно по теб:

Дискомфорт, забили се в кожата презрамки, ограничено движение – всички сте имали бюстие, което свързвате с тези проблеми. Именно затова е задължително спортното бюстие да ти пасва точно по мярка и да минимизира движението на бюста. Основното правило за пасващ размер е да можеш да събереш 2 пръста под ластика и да можеш да го издърпаш на не повече от 3 сантиметра от гърдите ти. Долният ластик трябва да ти носи стабилност, но да не е и твърде тесен, а презрамките трябва да седят на едно място без да се хлъзгат. Най-важното е да избягваш всякакъв дискомфорт, да можеш да се движиш свободно без ограничения.

Стабилна опора:

Опората трябва да бъде осигурена от 3 елемента на бюстието – презрамките, чашките и ластикът. Определящ фактор е и интензивността на твоите тренировки – за HIIT и бягане препоръчваме бюстиета със стабилизиращи шевове и по-широки презрамки като NEBBIA Hero Iconic – можеш да го намериш в цвят праскова, кайсия и черен.

Комфорт и стил:

Перфектното бюстие обединява най-доброто от двата свята – изключително удобство, гарантирани резултати и неотразим стил! Външният вид трябва да изразява теб и настроението ти, очертавайки изваяната ти горна част. Разгледай нашата колекция от спортни бюстиета на NEBBIA и намери себе си тук!