С идването на есента се отбелязва началото на един нов цикъл в природата.  И както дървото жертва листата си, за да може да цъфне отново през пролетта, така е време и ти да се освободиш от задържащите те от прогрес навици! Време е да преминеш на следващото ниво с нови и подобрени нагласа и целеустременост! Технологията UA Storm™ ще бъде твоята броня срещу дъждовнотото и ветровито хладно есенно време – твоят път е само напред, през всички препятствия!

Ние и екипът на Under Armour знаем, че заслужаваш най-доброто, и затова правим всичко възможно да ти го осигурим. С технологията UA Storm™ можеш да забравиш за дъжд и студ, тя ще направи тренировката ти възможна независимо от времето навън. Не можеш да пропуснеш тренировка просто защото вали – специално проектираната материя предоставя ненадмината защита срещу вода и вятър без да жертва проветряване и комфорт. Съставена от гъвкави материали, тъканта ще помогне на движенията ти да са свободни и хармонични във всяка посока!

„Когато тренировката значи толкова много за теб, не можеш да оставиш времето да ти попречи“ – това е и мнението на професионалния маратонец Ник Арсиниага. Неговата тренировка с UA Storm™ можеш да видиш тук.

Не забравяй да разгледаш нашата колекция с технологията UA Storm™ - ще намериш всичко от якета, панталони и обувки до аксесоари като раници и сакове. С нея ще покориш пролетта и винаги ще останеш сух!