ХОРАТА ОБИЧАТ СТАТИСТИКИТЕ.

Всичко, което Ви позволява да следите прогреса си по лесен и забавен начин, може да ви помогне в пътя до постигане на целите Ви.

Всички сме заети, но все пак бихме искали да живеем здравословно и един малък фитнес асистент може да ни помогне за това с минимални усилия и без допълнителен разход.

В този ред на мисли, не Ви ли се е случвало да забравите да заредите фитнес гривната си?

В началото тези фитнес аксесоари, под формата на часовник или гривна, бяха бъдещето на фитнес индустрията. Днес вече има дрехи, обувки и маратонки, които да събират данни свързани с Вашата физическа активност.

Представяме Ви новата серия спортни обувки на Under Armour притежаващи технологията Record Sensor™

Tехнологията, Record Sensor™ на Under Armour проследява, анализира и съхранява почти всички показатели за бягането, така че да знаете точно какво трябва да направите, за да се подобрите.

Според Under Armour, маратонките и обувки от серията HOVR са проектирани за усещане за нулева гравитация и голямо възвръщане на енергия. Добавената възглавничка помага за поглъщането и премахването на ударите, а използваната Енергийна мрежа (която съдържа тяхната нова HOVR пяна) трябва да възвърне толкова енергия, колкото отделяте на всяка стъпка.

Какво прави маратонките от серията HOVR „умни“?

Маратонките разполагат със Sensor Record чип, който се свързва посредством Bluetooth с приложението MapMyRun, където след това можете да прегледате и анализирате данните от Вашите тренировки.

Сензорът няма нужда от зареждане, а освен това не е нужно да носите телефона с Вас по време на тичането. Маратонките ще се синхронизират с приложението, когато отново сте в близост до устройството.

Приложението, MapMyRun, е надежно и лесно за ползване, като предоставя данните по лесен и разбираем начин.

Освен това е по-малко вероятно да забравите обувките си за тичане отколкото фитнес гривната си.

Във видеото по-долу можете да видите как точно става свързването на обувките с приложението, а ние от PriemGear ви предлагаме даразгледате нашите UA Connected модели.

 

Виж моделите